Arra jutottam...

köz+gondolkodás

Menekültek Németországban

2016. február 15. 14:35 - csonka balázs

...másképp látszik

A magyarországi hivatalos (királyi és királyközeli) sajtónak egyáltalán nem okoz problémát az, hogy magától értetődő bizonyosságként kezeljen téves megállapításokat a menekültek ügyében, illetve az ehhez kapcsolódó európai (elsősorban német) politika ismertetésében. (Másban sem, de ez most mindegy.) E megállapítások széles skálán mozognak onnan kezdve, hogy a menekültek nagy része Soros által pénzelt terrorista, beilleszkedni képtelen bűnöző, regisztrációt megtagadó ingyenélő, egészen addig, hogy Merkel napjai meg vannak számlálva, az európaiak, de különösen a bajorok orbánisták, és hogy a kerítés az egyetlen lehetséges megoldás.

Aki a harsány magyar boszorkányszombati táncban nem vesz részt, és netán gondolkodni mer, az alapból liberális vagy balliberális (természetesen egyenlő hazaáruló), és méltóvá válik az agresszív megvetésre.

Miközben nagyjából azt sem tudjuk, hogy a menekültek kicsodák egyáltalán, honnan jönnek, és azt sem, hová tartanak. Tisztelet a kivételnek, de: öntudatos és sugárzó arccal ülünk a butaság trónján: a migránsok gyűlölnivaló alsóbbrendűek.

Nem kenyerem a németeket csak úgy, önmagában a németségük okán dicsérni, bizony, van elég kritizálható és kritizálandó jelenség arrafelé. Amit azonban a menekültügy kapcsán az ember a médiában tapasztal, az mindenesetre elgondolkodtató.

Igen, ott is mindennapi téma a menekültek ügye. Terjedelemben és részletességében minden más ügyet felülmúl. Természetes ez, hiszen a németek is úgy vélik, hogy ez a jelen legfontosabb politikai-gazdasági-társadalmi kérdése, és igen, ők is felismerték a dolog történelmi vetületét.

A Magyarországon sikerre vitt agresszív elutasító hozzáállás történelmileg és praktikus okokból is kézenfekvő lenne (magyarországi szemmel). Ehelyett…

Ehelyett nap mint nap cikkek, beszélgetések, dokumentumfilmek sokasága jelenik meg az újságokban, tévékben és egyebütt, amelyek kellő részletességgel, tényszerűségre törekvően, és mindenféle agresszivitástól szigorú távolságtartással elemzik a helyzetet. Aprólékosan szemléltetik, hogy ezek az emberek honnan jönnek, milyen körülmények közül, miért indultak el, mi van a birtokukban az anyagiakat és az információkat illetően, miért vállalják az életveszélyeket. Hová érkeznek? Mi történik az érkezés után? Mit tud tenni a társadalom velük? Mit nem tud tenni a társadalom velük? Milyen tételes gazdasági előnyei és hátrányai vannak a jelenségnek? Mik a közel-keleti háború(k) okai? Pénzel(het)ik-e a menekülőket a háttérből?

Naprakészen és dinamikusan mutatják be és elemzik a jelen problémáit, a várható problémákat, és ezek kezelésének lehetséges irányait, költségeit rövid és hosszú távon egyaránt. Emellett ábrázolnak sikeres egyéneket, közösségeket, kezdeményezéseket, és ahol működik a rendszer, azt sem mulasztják el ismertetni. Beszélgetnek tanárokkal, rendőrökkel, intézményfenntartókkal, egyházi emberekkel, segítőkkel, és ellenük tüntetőkkel. Nem restek bűnesetekről, de humanizmusról, emberségről értekezni sem, ha van erre példa.

Merkel napjai nincsenek megszámlálva. Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki.

Ettől még természetesen nyitott a lehetőség ahhoz, hogy bárki anti-merkelistává, merev elutasítóvá és feltétlen kirekesztővé váljon a menekültek ügyében. (Az már nem trendi, hogy emiatt verbálisan vagy tettleg agresszivitásban részesítsen, pláne, hogy hazaárulónak nevezzen egy másképp gondolkodót.)

De ha így is történik, gondolkodás, elemzés, töprengés és nyitott gondolatok mentén ide jutni, mintsem bután, állami irányítású esztelen agresszív buldózerek által, mégiscsak számottevő különbség, és nem csak az elegancia okán.

(Csak a precíz definíció miatt: Németország pont az az ország, ahová mennek a menekültek, és nem az, amin keresztül máshová. Nem mondom, hogy túlzottan liberális, de semmiképpen sem illiberális.)

337 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arrajutottam.blog.hu/api/trackback/id/tr718392938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.15. 14:57:08

Ne jöjjenek, s kész. A migráció probléma. Mo. történelme pedig igazolja: migráció = Trianon.

csonka balázs 2016.02.15. 15:45:17

Na, birka, pont erről beszéltem. Te vagy az elő példa. Köszönöm a szemléltetést. :-)

Pilátus 2016.02.16. 09:50:58

@csonka balázs:

Idézet: "Merkel napjai nincsenek megszámlálva. Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."
Akkor most megkérdezem: ezt tényleg komolyan mondod?? Az idézet első monsatát már amerikai liberális újság is tételesen hozta. A második fölvetésre pedig azt kérdezem, mi a fészkes fenéért hallgattak pár napig a független német médiában a kölni eseményekről? Mert felkészültek és hatékonyak? Ne nevettess!

Zsuzsi25 2016.02.16. 09:54:12

@csonka balázs: Magyarazd ezt azoknak akik a hatar mellett laknak es rendszeresen az ejszaka kozepen bedorombolnek, hogy adjak nekik szallast meg kajat....vagy annak az edesanyanak akinek a 10 eves! kisfiat megeroszakolta egy rohadek "menekult" egy furdoben, azzal az indokkal, hogy "veszhelyzet volt, 4 honapja nem dugott"
Ezek nem tudnak viselkedni. Halomra eroszakoljak a noket. (Lasd Koln)
Ezek NEM emberek. Leszarom honnan jonnel, leszarom hany arab no/gyerek doglik meg ott....ide ne jojjenek, ne veszelyesztessek egy europai gyerek/felnott eletet sem. Nem a mi felelossegunk gondoskodni roluk. Ha belefulladbak a tengerbe, ez van. Minek indultak el. Ennyi.
Hogy irhatsz ekkora hulyeseget, hogy "nem tudjuk honnan jonnek, kik ok, miert jonnek" De! Tudjuk. Ingyenelni jonnek.....bunozni, noket eroszakolni....es a magadfajta bugytuta vilagot nem latott hulyek miatt egyetlen puska dordules nelkul teszik ezt meg. Javaslom nezz utana egy lar hires NGZ - nek. (No Go Zone) szivesen linkelek par cikket ha erdekel. Szemelyesen lattam! Nem masok elmondasa!

nnnnnnnn 2016.02.16. 10:00:52

@csonka balázs: az ilyenek mint te a tatárokat is almáspitével várta volna. az ilyen naív, az élet alapvető gyakorlati oldalával tisztában nem lévő emberek irányítják most fél európát is, azért tartunk itt.

BiG74 Bodri 2016.02.16. 10:01:10

Basszus birka mindenhol te vagy az első kommentelő?

Zsuzsi25 2016.02.16. 10:05:42

@$$$=$$$: Ugyanezt irtam. :))))))
Ezen az almaspites hasonlaton jot nevettem. :)))

patkányarcúáginéni 2016.02.16. 10:10:02

Mi volt ez, kérem?

Ki állította, hogy a németeknek nincs joguk eldönteni, kiket óhajtanak befogadni a saját országukba?

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 10:18:51

Nèmet sajtò!Muhaha!Ha van kèzivezèrelt sajtò euròpában, az s nèmet sajtò!
Az idiòta blogger olvasgasson kkommenteket a menekültes cikkek alatt pl a welt online-on.
Először is brutàlisan cenzùràznak, de mèg ìgy is a kommentek 99%-a a v4-ek menekültpolitikàjàt dicséri.

fidesz maszop dk egykutya 2016.02.16. 10:20:58

@$$$=$$$: az ilyenek mint ti, pedig a szovjeteket várták tárt karokkal, és amióta elmentek azóta is visszasírjátok őket.

@Zsuzsi25: egész hihető lenne a történeted... már ha nem lenne kamu.

FlybyWire 2016.02.16. 10:23:21

Hát, nem sokra jutottál. Gondolkodás helyett beültél az egyik lövészárokba.

Zsuzsi25 2016.02.16. 10:25:07

@fidesz maszop dk egykutya: Igen. Mivel te azt mondod h kamu akkor nyilvany ugy van.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2016.02.16. 10:26:46

Hiába elemzik, beszélnek a 'beilleszkedésről', ha azok akikről szó van, rendelkeznek egy saját eltérő elképzeléssel az államformát illetően és Allah akaratának engedelmeskedve, mindent meg is fognak tenni, hogy úgy megváltoztassák Németországot, hogy senki ne ismerjen rá többet, de ez a változás nem a multikulti lesz, hanem vallási diktatúra. Az arab muzulmánokra, de még a törökökre is a demokráciát kényszeríteni kell, mert ők egy mindenható kalifát szeretnének maguknak, akik isteni akaratból uralkodik felettük és legfontosabb dolga a vallási törvények betartása, valamint a fejadó beszedése a hitetlenektől. Persze ettől függetlenül lehet beszélgetni a beilleszkedésükről, de megvalósítani lehetetlen.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 10:28:27

Nèhàny komment a die welt cikk alatt:

"
Danke Ostblock. Hoffentlich kann das schlimmste zumindest für Resteuropa noch verhindert werden."

118  AntwortenCarl  Günthervor 19 Stunden
"
Und hoffentlich nehmen sie uns auf, wenn wir als Flüchtlinge an ihre Grenzen klopfen, um unsere Freiheit und unser Eigentum in der Fremde zu sichern. Ich lerne gern noch Tschechisch, Polnisch oder Ungarisch, wenn ich nur nicht in einem Land leben muß, daß auf meine Kosten, die ganze Welt retten will."

Idiòta blogger olvasgasson kicsit

m.welt.de/politik/ausland/article152256885/Ein-neuer-Ostblock-arbeitet-am-Anti-Merkel-Plan.html#disqus_thread

MEDVE1978 2016.02.16. 10:32:04

No, nyilván a német sajtó sem homogén, azonban alapvetően PC. Zeitet, Bildet, Handelsblattot, Spiegelt olvastam a témában. A hivatalos sajtó döntően törekszik a politikai korrektségre és részben mély elemzésekre. Emellett viszont gyakoriak az ideológiai kirohanások, ergo vannak továbbra is egyértelműen ideológiailag motivált cikkek. Ami sokkal érdekesebb számomra az a nép megnyilvánulása. A liberális Zeit hozzászólásai például 90%-ban ellenzik a német menekültpolitikát és döntően a határzárás mellett vannak. Nyilvánvalóan a német "lózungok", miszerint méltányos kvóta szerint szét kell teríteni a menekülteket Európában, illetve a gonosz keletieknek ne fizessünk az EU támogatásokból, mert nem vesznek fel menekülteket népszerűbbek. Ennek nyilvánvaló oka, hogy ők szívnak az egésszel és nem mi, tehát kétségbe vannak esve, hogy az összes menekült a nyakukon marad.
A német ember már kérdésesebb. Azért sokat elmond, hogy a menekültellenes AFD a politikai és sajtó-karantén, valamint masszív ellenkampány ellenére már 11%-os népszerűségnél tart.

mortullus 2016.02.16. 10:32:55

@BiG74: Számodra ez felfoghatatlan ugye? :)

fidesz maszop dk egykutya 2016.02.16. 10:33:27

@Zsuzsi25: igen, mivel fideszes vagy, ezért kóros hazudozó, másrészt ha ez megtörtént volna hetekig a csapból is ez folyt volna. De nem folyt...

mortullus 2016.02.16. 10:40:09

@BiG74: Tényleg érdekes, szinte misztikus. Arra nem gondoltál, hogy sok blog el van neki mentve és ha új bejegyzés van, azt rögtön látja a Birka és rögtön odakommentel egyet. Ha számítógép előtt egész nap, ez nem is olyan nehezen kivitelezhető.

Terézágyú 2016.02.16. 10:42:04

@Sexual Harassment Panda:

"Nèhàny komment a die welt cikk alatt:"

Nem arról van szó, hogy mik a kommentek. A kommentek mindig olyanok, amilyenek.
Arról van szó, hogy a hivatalos média hogyan áll egy kérdéshez.

Nálunk tahó, aggresszív és manipulatív módon.

Kovács János, vagy éppen Johann Schmidt mondhatja (és kommentelheti) azt, hogy "rohattmenekültek" az egy dolog. De a kormány, a politikusok nem mondhatnak ilyet, mert akkor az tahó kocsmapolitizálás - ilyen egyszerű.

Persze sok embernek tetszik a tahó kocsmapolitizálás - feltéve ha az ő nézeteit látja viszont.

BiG74 Bodri 2016.02.16. 10:43:24

@mortullus:
Izlések és pofonok.
Ha ő élvezi, hát tegye, csak nekem furcsa, elgondolkodtató.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 10:44:03

@Terézágyú: melyik hivatalis mèfua?amelyik a kölni zaklatàsokat elfelejtette közölni?

MEDVE1978 2016.02.16. 10:44:48

A legnagyobb csúsztatás az egészben nyilvánvalóan a menekült - bevándorló összemosás. Szerintem a Németországba érkező "menekültek" nem menekültek, hiszen rengeteg országon mennek át, ahol az életük biztonságban van. De ettől is eltekintve még van két faktor. Az egyik, hogy nagy részük olyan országból jön, ami bár szegény és rosszak az életkörülmények, de nincs háború. A másik, hogy maradnak-e a célországban. Mindenki arról beszél, hogy ezeket az embereket integrálni kell, őket a helyi ország nyelvére be kell tanítani, a gyerekeiket beíratni a helyi iskolákba, munkát adni nekik. Semmi nem szól a menekült státuszuk mellett, aminek ugye a lényege, hogy ha a probléma náluk otthon megszűnik, akkor hazatérnek. Itt gyakorlatilag integrálandó bevándorlókról beszélünk, azt nem jelenti senki ki, hogy a nemzeti vezetések egy része eldöntötte, hogy ezeket az embereket le kell telepíteni és nincs esély arra, hogy hazamennek.

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 10:45:07

Inkább a német embereket kéne megkérdezni, ha valaki képet akar alkotni az országról. Több mint 80%-uk helyteeníti Merkel menekültpolitikáját (már ha egyáltalán annak lehet nevezni egy öregasszony mániás dolgait)

A német média az agymosás olyan példáját mutatja be, amire alig van párhuzam a jelenlegi viszonyok között Európában. Leginkább a régi hitleri Németországot vagy a keletnémet pártsajtót idézi a most is gleichschaltolt német média. Ez már csak olyan német hagyomány náluk

Terézágyú 2016.02.16. 10:45:58

@Sexual Harassment Panda:
"melyik hivatalis mèfua?amelyik a kölni zaklatàsokat elfelejtette közölni? "

nem tudom melyik volt az. a német híradók elég sokat foglalkoztak ezzel.

de nem az volt a mondandóm lényege, de kapaszkodj bele ebbe nyugodtan :))))))))

tron.encom 2016.02.16. 10:47:47

"A magyarországi hivatalos (királyi és királyközeli) sajtónak egyáltalán nem okoz problémát az, hogy magától értetődő bizonyosságként kezeljen téves megállapításokat a menekültek ügyében..,"

Na ez a merkel vezérelt német médiában sem okoz gondot egy pillanatig sem. A legnagyobb ordas hazugságokat voltak képesek magyarországról is tényként megállapítani, és persze csak mosolygós gyerekek és családok érkeztek hozzájuk hónapokon keresztül. Valahol 1 millió fölötti beözönlő migránsig tudták leplezni a valóságot a németek zöme előtt a kamu willkommenskultur propagandával.
De nyílik a németek szeme is, egyre tágabbra. Merkel nem fogja tudni gazdái tervét végrehajtani mert el fogják hajtani. Csak idő kérdése, minél előbb annál jobb. Hónapok óta csak időhúzásra játszanak kamu szövegekkel hogy addig is mehessen a tömeges migráns import.
A céjukl az európai egyesült államok minden áron, nemzetek- és valódi választások nélküli szuperhatalommal.

Terézágyú 2016.02.16. 10:47:59

@fércnél maradandóbb:
"Inkább a német embereket kéne megkérdezni, ha valaki képet akar alkotni az országról. Több mint 80%-uk helyteeníti Merkel menekültpolitikáját ... A német média az agymosás olyan példáját mutatja be"

Ha 80%-helyteleníti, akkor elég szarul csinálják az agymosást :)))))))))))

Bizonyára akkor nem is nézi senki az állami tévéket :))))

Terézágyú 2016.02.16. 10:49:20

@tron.encom:
"Merkel nem fogja tudni gazdái tervét végrehajtani mert el fogják hajtani."

Gazdái???? Őt is soros irányítja, mint a magyar tanárokat??????????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jaj, anyám.....

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 10:50:31

@Terézágyú: ja hogyne.Miután nem sikerült eltitkolni, utàna màr foglalkoztak vele.

mortullus 2016.02.16. 10:51:20

@BiG74: Ne ezen gondolkozz. Inkább azon, hová költözöl, ha majd kibsznak a házadból, hogy migránsokat költöztessenek be.

StanLee · https://newsroll.net 2016.02.16. 10:52:05

Nem tudom milyen elvarazsolt Nemetorszagban el az iro, de a helyzet megvaltozott tavaly nyar ota. Objektiv mediakrol nem beszelhetunk, el kell kuloniteni az orszagos sajtot a helyitol. Az orszagos sajto kb. 2 hete mar Merkel elszigetelodeserol ir, persze ezt magyarazhatjuk ugy is, hogy Merkel nem bukik most, csak jovore, amikor majdnem mindenhol valasztas lesz.

A nemet ketszinusegre baratnom novere a legjobb pelda: szegeny menekultek, segitettunk nekik, vittunk par kinott ruhat a menekult gyerekeknek, oh annyira sajnalom oket. A masik oldalon meg nem akar olyan kornyekre koltozni, ahol szocialis berlakasok vannak, az ovodaban, iskolaban a gyerekek nagyobbik resze valamilyen bevandorlasi hatterrel rendelkezik vagy egyszeruen egyedulallo szulo neveli azokat, igy "alsobb" retegekbol szarnaznak es milyen rossz hatassal lesznek a gyerekei fejlodesere.

Hanynom kell az ilyen modoroskodastol. Es sajnos a nemet tarsadalom tobbsege ilyen: segitsunk a menekulteknek, de nehogy az en lakasom kozeleben legyen menekultszallo, fuj, annyi menekult van a vonaton, fuj, mindent ingyen kapnak, miattuk megy tonkre a helyi onkormanyzat, nehogy nekem egy euro-val is tobbet kelljen adoznom vagy kiadnom miattuk stb, stb.

En kerek perec menekultellenes vagyok. Munkahelyen, barati tarsasagban, de meg csak otthon sem beszelunk a menekultekrol, mert a tema indulatokat szul, baratsagokat mergez meg. Az eletemet ennek megfeleloen elkezdtem atalakitani, ertsd les*arom uzemmodba kapcsoltam. Kis emberkent semmi rahatasom arra, hogy mi fog tortenni.

Es orulok, hogy Mo. migrant-free, legalabb lesz hova visszahuzodnom majd egyszer...

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2016.02.16. 10:52:39

@Sexual Harassment Panda: lelkes német, igazi européer, a liberális demokratizmus zászlóvivője, az lmbt emberek gyámolítója és védelmezője , azaz olyanoknak kellene lenniük, mint akik most annyira lelkesednek értük. :)

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 10:52:44

@MEDVE1978:
A Führerprinzip most is nagyon erős a németeknél. Ahogy Hitlert is szolgálták az utolsó pillanatig, úgy Merkelnek az autoritását se vonják kétségbe kancellárként. Teszik ezt annak ellenére, hogy a menekültpolitikájával nagyon kiverte a biztosítékot az átlagnémetnél

Merkel egy valóságos katasztrófát zúdított Európára, legalábbis az utókor - nagy vaéószínűséggel - így fogja ezt megítélni. Németország harmadjára is átkozott lesz az európai történelemben

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2016.02.16. 10:54:32

@Terézágyú: Az agymosást lehet jól csinálják, de azok a fránya mindennapi tapasztalatok lenullázzák a hatást. :D

Tranquillius 2016.02.16. 10:55:07

Németország szuverén ország, saját migrációs politikáját a határain belül úgy valósítja meg, ahogy neki tetszik és ebbe senki sem szólhat bele a saját állampolgárain kívül. Pontosan úgy, ahogy Magyarországon.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 10:55:34

@megamovieboy: sosem lesznek azok.Arròl is kétsègeim vannak, hogy dolgozni fognak-e valaha.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 10:56:57

@Tranquillius: ìgy gondolom èn is.
Csak az nem vilàgos, ha a menekültek befogadàsa olyan jò buli, mièrt akarjàk ránk erőltetni őket?

jágör68 2016.02.16. 10:59:05

Pár érdekesség a nyugat- európai vezetésről- és sajtóról:

Edward Snowden: az európai vezetés az NSA-bábja

www.theguardian.com/us-news/the-nsa-files

Udo Ulfkotte: a nyugati médiának a CIA mond tollba:

www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro

www.youtube.com/watch?v=Q83P0oz6wOM

russia-insider.com/en/germany/germans-abandon-major-news-sites-anger-over-slanted-russia-coverage/ri885

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 10:59:24

@Terézágyú:
Azt nem mondanám, hogy a német fősodrú média rosszul csinálja az agymosást migránsügyben. Csak hát ugye a kakit nem lehet olyan könnyen megetetni az emberekkel, akármilyen nagy reklámot csapnak neki: "Egyen szart, jóllak majd. Igyon pisit, üdít frissít"

Tranquillius 2016.02.16. 11:02:03

@Sexual Harassment Panda: Nem tudják ránk erőltetni őket, mert a kölcsönösség elve alapján akkor mi is Németországra kényszeríthetnénk a saját migrációs politikánkat.
[csak vicceltem]

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:04:32

@Tranquillius: a kötelező menekültelosztàsi kvòtákra gondoltam.
Mièrt bem akarjàk befogadni mibdet, hs olyan jòl képzettek, ès pörgetik a gazdasàgot??

Brix 2016.02.16. 11:04:56

Az, hogy mi lesz Merkel sorsa, még nem lehet tudni, de annyi bizonyos , hogy az idő nem neki dolgozik...
Ami most történik, nem menekültkérdés, hanem Európa lerohanása a népességrobbanás jobb életre vágyó embermilliói által. Ez egy teljesen illegális, kontroll nélküli, erőszakos folyamat, éppen ezért, a legtöbb emberben inkább félelmet kelt, mintsem szolidaritást...
Úgy lenne szolidaritás, ha még idejekorán megszüntetik az országokon átívelő illegális migrációt: vagyis lezárják a határokat, nem küldnek meghívót a fél világnak, és egyúttal a jogi lehetőségét is megszüntetik az ilyen módon nyert menekültstátusznak. Legális módon , rendezett körülmények között még mindíg lehetett volna befogadni valódi menekülteket a menekülttáborokból
Ez a hajó azonban rég elment..... Embermilliók érkeztek úgy, hogy a legtöbbjük gazdasági migráns, sokan Afrikából, Banglasdeshből vagy Pakisztánból, nekik nem jár semmilyen nemzetközi védelem..
A valós bevándorlási számok sokkal rémisztőbbek, mint amit a Frontex közöl, mivel sokan legális csatornákon jutnak be az EU-ba .és eltűnnek a rendszerben...
Most Daccától Lagosig mindenki érzi , hogy itt az alkalom lerohanni Európát, hiszen nem működik az egészséges védekezőösztön Európában, vagyis: szabad a rablás!
Ne legyen senkinek sem illúziója, az emberiség történelme mindig is az erőforrások ( erőszakos) megszerzéséről szólt! Most sincs ez másképp, a fejlődő országok gyermekei azért jönnek ide, hogy ha kell, erőszakkal elvegyék maguknak mai jár!
Hamarosan eljön az idő , amikor társadalmi ranglétra aljára kerülő, pénz és nő nélküli afrikai-ázsiai tömegek összeállnak, és elkezdik erőszakkal érvényesíteni a jogaikat Európában
Nem " csak " 1 millióan "vannak, mint amivel próbálják nyugtatni az itt élő embereket...
80-90 % uk életerős, katonaviselt férfi , akik erőszakkal fogják elvenni maguknak a javakat...
ÉLETVESZÉLYES dolog, amit ma Nyugat-Európa csinál , ezeknek a vesztenivaló nélküli, bizinytalan hátterű és szándékú tömegeknek befogadásával!

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 11:07:51

@Sexual Harassment Panda:
A német lapok kommentjeiben az olvasók több mint 90%-a áll szemben a szerzők kötelezően migránspátyolgató, orbánfikázó álláspontjával. Két teljesen különböző világ találkozna, pedig az olvasótábor megtartása elvileg a lapok legfőbb érdeke volna

Megoldás? A profi agymosodának számító Spiegelben már be is szüntették a kommentálási lehetőséget migránsügyben

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:08:28

@Brix: mièrt, mit akarnak elvenni?
A beözönlő "emberek" 80%-a brm fog menekültsràtuszt kapni.Miből fognak èlni?

tron.encom 2016.02.16. 11:08:42

@Terézágyú:
Két lehetőség van szerintem.
1.
Merkel egy hibbant agyatlan idióta, aki azt mondja a saját (nem kevés) németországi politikai és társadalmi tapasztalatai alapján hogy a "multikulti megbukott !", majd pár hónap múlva ennek totálisan ellentmondva elkezd egy gigászi multikulti építésbe németországban, a közismerten legkönyebben integrálható muszlim tömegekkel.
Belevág egy olyan útba aminek minden értelmes ember látta az elején hogy a vége óriási politikai bukta lesz. Az lesz. Ő is tudja szerintem.
2.
Erre az egész szarságra valakik nyomós érvekkel alátámasztva megkérték. Szintén csak hülyék gondolhatják komolyan hogy az évek alatt merkelről felgyűlt lehallgatott információkat az amcsik nem használják fel ha politikai érdekeik úgy kívánják.

persze boldog idióták még hisznek a mesékben, meg hogy a nép választ, és az ő választottja, a nép érdekei mentén kormányoz, különösen az USA ban. Nem a hatalmas lobbiérdekek mentén történik a kormányzás némi porhintéssel a sleppnek. Á dehogy. Hahahaha....

nyuszi10 2016.02.16. 11:09:27

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a németeknek is elegük van az élősködő, követelőző menekültekből. A média egyáltalán nem korrekt, meg van mit mondhatnak és mit nem. Az is elég vicces, hogy ki lett adva a rendőröknek, hogyha ezek bármit elkövetnek (lopás, molesztálás, stb), akkor nem kell eljárni ezügyben, mert úgysincsenek papírjaik és mind egyformán néznek ki... Szép mondhatom. Jó, hogy valami olyanról írsz blogot, amiről semmi fogalmad...

FriendlyAtheist 2016.02.16. 11:09:38

Pár dolog:
1) ahogy már páran mondták, a német sajtó gyakorlatilag polkorrekt propagandagépezetként működik. Szóval a kedves blogger ne örömködjön emiatt annyira, mert semmivel sem jobbak az általa leszólt magyar médiával, csak éppen a másik banda mellett. (megjegyzem a mieinket sem tartom jónak)
2) mondjuk 10 év múlva szívesen szembesíteném a kedves bloggert Európa akkori helyzetével, és megnézném, hogy tartja-e még a mostani elveit, hogy milyen jó ötlet volt beengedni 1 millió muszlimot. A baj sajnos az, hogy mindannyian meg fogjuk szenvedni a mostani vak és öngyílkos gondolkodást.

Ad Dio 2016.02.16. 11:10:10

"Merkel napjai nincsenek megszámlálva. Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."

Csak halkan írom (icipici betűkkel), mert nem akarlak megzavarni az álmodozásodban a tényekkel, de Merkel népszerűségi mutatója tavaly májusban 75% volt. Most negyven alatt van.

A felkészült és hatékony média pedig - mint Köln kapcsán láthattuk - leginkább is elhallgatásból és tényfedítésből készült fel. a hatékonysága azonban egyre rosszabb.

A támogatói is elhagyták, pillanatnyilag csupán a benelux államok állnak ki mellette, mindenki más eltávolodott.

Merkel minden bizonnyal meg fog bukni. az a kérdés, hogy mikor.

A migrációt pedig a többség nem gyűlöletből utasítja el, hanem józan ész alapján. Az indulatok azért szabadulnak el, mert egy kisebbség rá akarja kényszeríteni az akaratát a többségre. Ez a többségnek nem tetszik és nem mindenki gondolja úgy, hogy meg kellene várni a következő választásokat a fordulattal.

Nb. Európa új paradigmája NEM csupán a bezárkózásról szól. Az önmagában nem megoldás semmire. Ez csak az egyik láb. A másik láb az, hogy Európa aktívan beszáll és fenntartóként vagy gondviselőként segít ezeknek az embereknek az élhető körülmények megteremtésében (víz, nyersanyagok esetleg technológia + menekülttáborok fenntartása).

Ad Dio 2016.02.16. 11:11:14

"Merkel napjai nincsenek megszámlálva. Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."

Csak halkan írom (icipici betűkkel), mert nem akarlak megzavarni az álmodozásodban a tényekkel, de Merkel népszerűségi mutatója tavaly májusban 75% volt. Most negyven alatt van.

A felkészült és hatékony média pedig - mint Köln kapcsán láthattuk - leginkább is elhallgatásból és tényfedítésből készült fel. a hatékonysága azonban egyre rosszabb.

A támogatói is elhagyták, pillanatnyilag csupán a benelux államok állnak ki mellette, mindenki más eltávolodott.

Merkel minden bizonnyal meg fog bukni. az a kérdés, hogy mikor.

A migrációt pedig a többség nem gyűlöletből utasítja el, hanem józan ész alapján. Az indulatok azért szabadulnak el, mert egy kisebbség rá akarja kényszeríteni az akaratát a többségre. Ez a többségnek nem tetszik és nem mindenki gondolja úgy, hogy meg kellene várni a következő választásokat a fordulattal.

Nb. Európa új paradigmája NEM csupán a bezárkózásról szól. Az önmagában nem megoldás semmire. Ez csak az egyik láb. A másik láb az, hogy Európa aktívan beszáll és fenntartóként vagy gondviselőként segít ezeknek az embereknek az élhető körülmények megteremtésében (víz, nyersanyagok esetleg technológia + menekülttáborok fenntartása).

inebhedj - szerintem 2016.02.16. 11:11:44

Nem hiszem, hogy bárki is gyűlölné a menekülteket, sőt azt sem, hogy nem szeretné őket befogadni. A "menekültség" egyszerre helyzet és tudat, menekült helyzetű és tudatú embereket pedig olyannyira marginális kisebbség gyűlöl csak, amelyet egyfelől fölösleges felemlegetni, másrészt nem is illik, mivel az ilyen embereknek komoly oka (pl. betegség) van erre.

A méretei és ellenőrizhetetlensége miatt integrálhatatlan tömegek alkotta bevándorlási hullám-sorozat viszont teljesen más eset. Ezzel kapcsolatban sincs jelen gyűlölet (maximum szítani lehet a menekült és a bevándorló kifejezések nagyvonalú összemosásával, pedig vegyük észre, hasonlóan vitriolosan fogalmazva olyan ez, mint amikor valaki a homoszexualitást és a pedofíliát mossa össze), viszont méltányolandó vélemény, ellenszenv, idegenkedés jelen van, amelyet persze lehet minősítgetni finoman (pl. nem európai viselkedés, persze mi is az az európai? mondjuk a svéd? na de a svédek európai viselkedésének históriája ismeretében biztosan jó az, ha követendő példa lesz előttünk?), vagy durván (pl. fasizmus, persze azt már nehéz megmagyarázni, hogy miért is olaszozzuk le azt, aki még csak nem is ok nélkül idegenkedik a nagyon idegenektől), de a minősítgetés egyúttal minket is minősít. Ahogy ez a három bekezdés is engem.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a gazdasági bevándorló befogadása társadalmilag és gazdaságilag is pragmatikusabb, mint a jelen hullámokban túlnyomó többséget jelentő "egyszerű" bevándorlóé, előbbi ugyanis befektetni akar (akár tőkét, akár munkaerejét), integrálódni és élni a célországban, ezzel a szándékkal indult el útnak, ez vezérli és motíválja, utóbbinál ez nem, vagy csak nyomokban van jelen, sőt nagy (társadalmi, nemi és kor összetételét tekintve nem természetes) tömegben akár egyenesen a megszálló tudat erősödik benne.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:13:11

@Ad Dio: kizàrt dolognak tartom hogy ne Merkel nyerje a vàlasztàst jövőre

vasgyuszi 2016.02.16. 11:13:22

Legalább ne hazudj, Balázs!
A német média a tényszeru közléstol oly' távol áll, mint Makó Jeruzsálemtol.
A német ember tart a menekültektol és lecsengoben van a rózsaszín ködös hurráoptimizmus. Ideje volt! Én valódi emberekkel beszélgettem és nem a tévébol szerzem az információkat. A médiában ezerrel megy az agymosás és puhítás. A menekültekkel kapcsolatos problémás hírek agyonhallgatása egyszer vissza fog ütni. Hülyének nézik a polgárt. Ez nem megy a végtelenségig és az indulatok ki fognak törni. Kíváncsi vagyok, hogy a nyanyát mikor fogják bíróság elé állítani hazaárulás vádjával!

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 11:14:14

@Zsuzsi25:
Tényleg elég fura érv a szerző részéről a migránsok befogadása mellett, hogy nem tudjuk honnan jöttek és milyen célból. Pláne annak ismeretében, hogy eldobálják az irataikat, hamis adatokat diktálnak be tömegesen, és hogy sokan közülük több különböző néven regisztráltatja magát, hogy könnyebben el tudjon tűnni ha kell, de addig is több néven vegye fel a segélyeket

Kampfer 2016.02.16. 11:16:18

@csonka balázs: Azon gondolkodj el, hogy talán te magad is egy nagyon jó példa vagy. Igaz, egészen másra...

"...nagyjából azt sem tudjuk, hogy a menekültek kicsodák egyáltalán, honnan jönnek, és azt sem, hová tartanak..."

Kellene? Mi közünk hozzájuk vagy a problémájukhoz? Ők mit tudnak rólunk? Érdekli őket egyáltalán innen bármi, vagy csak a juttatások? Nem értem ezt a megállapításodat, illetve mit akartál ezzel mondani!

"Tisztelet a kivételnek, de: öntudatos és sugárzó arccal ülünk a butaság trónján: a migránsok gyűlölnivaló alsóbbrendűek."

Nem azok. Nem azért lehet gyűlölni őket, mert migránsok, hanem azért ahogy viselkednek! Tudod: tettek és kommunikáció. Ezek alapján viszont bárkinek joga van ítélni vagy akár gyűlölni. Annak mindenképpen, aki otthon van!
A butaság trónjáról csak annyit, hogy van rokonságom a déli határ mentén, szívesen eléjük állítanálak ezzel a véleményeddel! Továbbá sváb baráti köröm kint élő családtagjai elé is odaállítanálak nagyon szívesen! Szerintem lenne fél perced a lószaros állkapocscsont törésig és a koponyalapi törésig, amit nagy hirtelen összeszednél!

"Amit azonban a menekültügy kapcsán az ember a médiában tapasztal, az mindenesetre elgondolkodtató."

Ebben egyetértünk! Elhallgatott és meghamisított jelentések, rendőri utasításokra eltávolított cikkek (Kielben pl.), szövetségi utasításra eltussolt rendőrségi jelentések, migránsokkal kapcsolatos bűnesetek elkendőzése és elhallgatása, a magyarországi eseményekkel kapcsolatos hazudozások és ferdítések (ételdobálás, bicskei sztori)! Szóval ezt jól látod! A 'német' média valóban bizonyított! Bizonyította a hiteltelenségét, a teljes irányított hazudozást és az inkorrekt pc dominanciát! Ez valóban elgondolkodtató, ezt jól látod!

"Ehelyett nap mint nap cikkek, beszélgetések, dokumentumfilmek sokasága jelenik meg az újságokban, tévékben és egyebütt, amelyek kellő részletességgel, tényszerűségre törekvően, és mindenféle agresszivitástól szigorú távolságtartással elemzik a helyzetet."

Hm... Érdekes mód erről nekem egy ott élő 'echte' német (sváb) épp az ellenkezőjét mondotta. Pedig arra délen már eléggé rühellik a merkelt és az arcát, de még ott is a szövetségi pc hazudozás és maszatolás folyik. Persze biztos én vagyok a náci, mert jó magyar pálesszel itattuk itt szegény értelmes és pc sváb állampolgári németet, aki a felvilágosulás után idejött sötétedni picit! Omg...!

"Merkel napjai nincsenek megszámlálva."

Erre majd válaszol az idő, kevés vagy te ahhoz, hogy ezt meg tudd ítélni!

"Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."

Vagy tényleg ennyire vak vagy (vagy az akarsz lenni), vagy szimplán csak hazudozol. Az előbbi szerintem bocsánatosabb lenne rád nézve!

"(Csak a precíz definíció miatt: Németország pont az az ország, ahová mennek a menekültek, és nem az, amin keresztül máshová. Nem mondom, hogy túlzottan liberális, de semmiképpen sem illiberális.)"

Csak a tisztánlátás végett: a fritzeknél milyen és mekkora juttatásokra jogosult egy migráns? Itt mire volt jogosult?
Továbbá, ha itt csak keresztül akarnak menni (vágtatni, ügetni ahogy tették), akkor nekünk természetesen alapvető jogunk azt mondani: erre ugyan nem! Ide jöttök? Nem, akkor viszlát, lehet haladni innen elfelé...! Ha a merkelmuttianyóhoz mennek, miért nem mennek az ankarai/athéni/damaszkuszi/skopjei német követségre vízumért? Ott megkapják, majd máris legálisan, rendezett és ellenőrzött módon, emberként utazhatnának az álmok germán földjére. De valamiért ez nem jó sem ennek a bundesmutternak, sem ezeknek a 'vándoroknak'! Magyarázd már el, hogy miért??? Esetleg a korrekt és felvilágosult 'német' sajtó is elmagyarázhatná már, hogy az ő boldogságukért ugyan miért kell letaposni fél Európát?
Előre is köszi!
Kamp.

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 11:21:01

@FriendlyAtheist:
"10 év múlva szívesen szembesíteném a kedves bloggert Európa akkori helyzetével,"

A libsi véleményformáló nem 10 évben gondolkodik, hanem a következő kifizetésig terjedő időszakban. Ameddig "helyesen" viselkedik, addig újra megpályázhatja a pénzeket. Ez legfeljebb 1 éves távlatot jelent, máshol negyedévente vannak kifizetések vagy havonta

Cpeti123456 2016.02.16. 11:23:37

Már megint egy tököm írás...
1. Miért kell azon millió fényéveket filózni, hogy Magyarországon akar e a többség migráncsokat látni avagy sem. Nem akar, kész punktum.
2. Miért kell Németországgal példálózni, mikor a németeknek olyan szinte van tele a tökük a migráncsokkal, hogy az valami elképesztő.
3. A blogger dolgozott már muszlimmal együtt? A munkahelyemen lévő egyik vezető elmesélte közvetlen közeli élményét idekinn. Többet muszlim melóst fel nem vett. Persze van rendesen dolgozó is, de az olyan ritka mint nálunk a keményen dolgozó cigány.

Ha ilyen tuti dolog a migráncsok befogadása akkor legyen a T.Blogger aki ennek módját a saját lakásában, házában bemutatja. Nézzük előben.
De ha esetleg egy óvatlan pillanatban megdugják valamelyik gyereked és itt ugye már mindegy milyen nemű akkor majd visszanézheted a filmet, hogy igen én akartam.

Viszont a többség nem akarja. Mi a faszt nem lehet ezen megérteni?

Vízen elkapni őket, majd visszavontatni török vizekre.
Ha Ázsiában ezt megteszik, akkor mi azért legyünk mások, mert a Mutti főnöke ezt akarja?

Na köszi nem.

StanLee · https://newsroll.net 2016.02.16. 11:23:56

@MEDVE1978: "A legnagyobb csúsztatás az egészben nyilvánvalóan a menekült - bevándorló összemosás." A nemet politikusok es a sajto menekult kerdesrol beszel/ir, mikozben ugy kezeli ezeket az embereket, mintha bevandorlok lennenek. Ez teny.

Nekem semmi bajom azzal, hogy a nemet allam=Merkel kitalalta, hogy a szireket be kell telepiteni Nemetorszagba, mert ez az a nep, aki meg fogja menteni Nemetorszagot a pusztulastol. Ezt kommunikalhatna a tarsadalommal is, mondjuk mint egy tervet, amihez keri a valasztok beleegyezeset. A keresem csak annyi lenne, hogy akkor a nemet allam tartsa be a jogszabalyokat es aki nem menekult, azt vigye vissza a kiindulasi pontra.

A bevandorlokat meg kezelje egysegesen. Nagyon sok EU allampolgar dolgozna szivesen Nemetorszagban, csak azert nem tud, mert nincs lehetosege a draga lakbert fizetni, vagy nem kap tamogatast a munkakeresesben, nyelvtanfolyamot kellene fizetnie, stb. Adjon a nemet allam minden bevandorlonak lehetoseget, ne csak egy random modon kivalasztott nepcsoprtnak (szirek). Amugy meg mar evek ota polgarhaboru van Sziriaban, miert 2015. szeptemberetol lett ennyire fontos, hogy a szireket megvedjuk? Nincs masik orszag a bolygon, ahol polgarhaboru dul? Miert nem a kurdokat istapolja Nemetorszag? Vagy miert nem fogad be ezerszamra szerb bevandorolokat? Azert, mert ami most megy, a mogott nincs terv, csak sodrodik az egesz orszag...

BiG74 Bodri 2016.02.16. 11:25:33

Ha a németeknek kellenek a migránsok, hát kapják meg őket.
Ha nem kellenek, akkor meg ébredjenek fel.

Magyarország amúgy lehetne befogadó ország, de nem kontrollálatlanul. Az ellenőrzés joga pedig nálunk van, nem a németeknél. Lehetünk emberségesek a menekültekkel, ami nem azonos a befogadással. A befogadáshoz sokat kell bizonyítania adott embernek, hogy része lehessen, új fogadott hazájának.

Vektorék gátlástalanul kihasználták a lehetőséget, és szerintem túl is tolták a szekeret. De ennyi hülye ellenzéki politikus és európai vezető mellett, ezek a negatívumok eltörpülnek.
Igen, tetszik vagy sem, nincs ma normális ember Európában, aki szerint, a tömegével beáramló menekültek letelepítése jó döntés lenne.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 11:28:29

"A magyarországi hivatalos (királyi és királyközeli) sajtónak"

Ez már eleve utal a posztoló beteges elfogultságára.

"Miközben nagyjából azt sem tudjuk, hogy a menekültek kicsodák egyáltalán, honnan jönnek, és azt sem, hová tartanak."

Ez legalább egy őszinte mondat, bár a drága posztoló biztos nem gondolta végig. Normális ember, normális ország nem enged senkit a területére, akiről nem tudja, kicsoda és honnan jön. Főleg akkor nem, ha annyit azért tud, hogy épp hozzá tart. :D

"Aprólékosan szemléltetik, hogy ezek az emberek honnan jönnek, milyen körülmények közül..."

Drága posztoló, legalább egy poszton belül ne mondj ellent önmagadnak. Most akkor döntsd el, hogy nem tudni, kicsodák és honnan jönnek, vagy pontosan szemléltetve van a dolog. A kettő egyszerre nem lehet igaz.

"Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."

Drága Balázs, te egy alternatív univerzumban élsz? Én rendszeresen olvasom a német sajtót. Amit írsz, az otromba hazugság. A német média általában elhallgat, ferdít és dezinformál. Paradebeispiel gyanánt ugye mindjárt ott van a kölni esetek média általi elhallgatása, jobb példa nem is kell.

"Nem restek bűnesetekről ... értekezni sem, ha van erre példa."

Hazudj még.

"Merkel napjai nincsenek megszámlálva."

Lehet. Csak éppen már mindenki kihátrált mögüle, legutóbb épp a franciák. Ettől még hatalmon maradhat Németországban, csak épp egyre inkább légüres tér veszi körül, főleg a nemzetközi színtéren.

Kivancsi 2016.02.16. 11:29:34

de hol van csonka balazs? eltunt! remelem a ganet takaritja vmi taborban a pakiarabnegrok utan...
egeszsegedre balazs.....

jojoka 2016.02.16. 11:31:29

A házi orvosom Sri Lankáról érkezett. A fülész orvos akihez járok nigériai néger. Van egy kínai barátom. Mindez hol? Debrecenben! A menekültek nem dolgoznak, így nagy általánosságban. Most ezen mennyire röhögjek?

high up! 2016.02.16. 11:32:48

Orbaneszku már rég megmondta, hogy mi kell az országnak bevándorló ügyben, oszt ehhez tartsátok magatokat NER birkucik:

ORBÁN VIKTOR TÖBB MILLIÓ BEVÁNDORLÓT VÁR

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.

FOLYTASSUK!

jojoka 2016.02.16. 11:34:51

@Kivancsi: Sír egy csendes sarokban, hogy mennyi ilyen idióta van mint Te. Aki ahelyett , hogy elgondolkozna azon, hogy
1, Lehet , hogy az orbáni média nem a teljes igazságot mondja, hanem csupán a híreknek azt a részét ami neki tetszik.
2, Mivel ezek a médiák mocsok módon hazudnak Ő meg elhitte , talán esetleg mocskosul át lett baszva és az sem igaz amit a fidesznyik médiamunkások kérdeznek , nemhogy amit állítanak.

N. Barbie 2016.02.16. 11:36:41

"Gyűlöljük a menekülteket, nem akarunk róluk tudni semmit."
Mar az elso mondat is ordas nagy hazugsag, innentol nincs ertelme elolvasni a tobbit se, ott is csak csusztatasok, felremagyarazasok lesznek.
Barhogy probaljak eroltetni ezt a jellemzoen ballib/szellib-ek, nem, nem gyuloljuk a menekulteket, csak nem akarjuk itt latni oket. Oriasi kulonbseg, amit nyilvan ok is (meg a szerzo is) tudnak, csak a gyulolkodes lett most naluk a hivoszo, minel tobbet kell mantrazni.

Csak meg egy gyonszem:
"Aki a harsány magyar boszorkányszombati táncban nem vesz részt, és netán gondolkodni mer, az alapból liberális vagy balliberális (természetesen egyenlő hazaáruló), és méltóvá válik az agresszív megvetésre."
Most akkor ezt alakitsuk at a migranssimogatok hozzaallasara:
Aki a harsany magyar migranssimogatasban nem vesz reszt es netan gondolkodni mer, hogy esetleg elennorizetlen embertomegek beengedese talan nem a legjobb otlet, esetleg olyan megbocsathatatlan dolgot is mereszel, minthogy az illegalis bevandorlas nem csak az igen keves jo, hanem a varhato rossz oldalaira is felhivja a figyelmet, az alapbol gyulolkodik es nacifasisztarasszista, de minimum erzeketlen allat, aki meltova valik a migransdedelgetok agressziv megvetesere.

patkányarcúáginéni 2016.02.16. 11:38:35

Nem tudom, mennyire győzik meg a kommentek ezt a bloggert. Számomra hasznos volt végigolvasni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 11:39:33

@FriendlyAtheist:

"és megnézném, hogy tartja-e még a mostani elveit, hogy milyen jó ötlet volt beengedni 1 millió muszlimot."

Meg amennyivel több az már ma is. Százezrekről nem tudják a németek, hol vannak. Ennek egy része írható a többszörös segély miatti többszörös regisztráció, de ezen felül is százezerszám lehetnek olyanok, akikről a német hatóságok nem is tudnak. Ugye nem,rég volt hír, hogy tízezernél is több gyerek "tűnt el" Németországban, semmit nem tudnak róluk azon kívül, hogy átlépték a határt.

chrisred 2016.02.16. 11:42:43

@StanLee: Addig mindenkit menedékkérőként kell kezelni, amíg jogerősen el nem bírálták a kérelmét. Egyébként státusz szmpontjából nincs nagy különbség a menekült és a bevándorló között. Mindösszesen annyi, hogy a genfi egyezményben részes ország a feltételek fennállása esetén a menekült státuszt köteles elismerni, míg a bevándorlást teljes mértékben maga szabályozhatja - mikor, mennyit, hogyan enged be.

patkányarcúáginéni 2016.02.16. 11:43:17

@jojoka: Ez nem Fidesz-Orbán probléma, te szerencsétlen!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:45:51

@high up!: igen.Bevàndorlòt.Nem pakisztàni "menekültet".
Ugyanis kegàlisan bevàndorolni most is lehet

jojoka 2016.02.16. 11:46:26

@N. Barbie: Ha téged tényleg érdekelne a téma akkor tudnád, hogy senki a világon nem örül annak, hogy tömegével, megállíthatatlanul jönnek, papírok nélkül és mindenki óriási problémának érzi, hogy nem tudjuk, hogy ki is érkezik éppen az országba. De az nem megoldás, hogy kerítést húzunk. Ezt épp a napokban bizonyítják be azok akik átvágják a kerítést és hozzák a menekülteket. Mivel a határőrizet a kerítés felállítás óta nevetséges ezért könnyedén eltűnnek az országban és mennek tovább nyugatra. De ezt a problémát nem lehet összemosni a hosszú távú következményekkel! Mert aki már megállt egy német vagy svéd táborban azt kivallatják, ellenőrzik (amennyire tudják). Majd próbálnak vele valamit kezdeni. Ténylegesen próbálnak nekik munkát , oktatást, segítséget biztosítani. Nem ilyen tessék lássék módon mint itt nálunk történik minden esetben.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:46:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: pontosabban 1.1milliò emberből 450k adott be kèrelmet.

jojoka 2016.02.16. 11:47:44

@patkányarcúáginéni: egy kicsit úgy látszik lemaradtál. Én csak azt írtam le, hogy ki hazudik. Persze szerinted biztos minden szó igaz amit szeretett maffiavezéred kiböffent péntek reggel a kossuth rádióban. Menjél aztán nyald ki a seggét köcsög.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:47:46

@jojoka: hù tènyleg?100an àtvàgtàk a jerìtèst 4hònap alatt?ne bassz!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:49:11

@jojoka: te barom, a nèmetek a menekültek bagyobbik rèszèről azt se tudjàk hol vannak!milyen munkàt te szerencsètlen?10% hasznàlhatò

Kampfer 2016.02.16. 11:50:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Üdv! Nálad a pont! Te olvasod a német sajtót, nekem pedig ott élők is beszámolnak. Jóbarát rokona beszélt arról nemrég, hogy a kinti sajtóban látva a híreket, nem tudta megérteni a magyarokat és volt is benne indulat! Aztán jött október, jött München, jött november és Párizs. Jött december és Köln. És amikor nemrég itt volt, személyesen arról beszélt jóbarátaimnak (saját rokonainak) és nekünk, hogy a legjobb, amit tehettünk az a kerítés volt! Az elmúlt 3-4 hónap nyilvánvalóvá tette mindneki számára, hogy ezek a buckalakók kicsodák és micsodák! Óriási hiba volt ezeket beengedni, fel sem tudják mérni, mekkora a veszély és a kár, amit ezek okoztak/okoznak! És ez nem az M1 híradón jött le!
És akkor még ott vannak a finn jóbarátaim, akik azóta is áldják a napot, amikor látták a hírekben, hogy Röszkénél nem tudott átjutni ez a söpredék! Nem hiszem, hogy őket nagyon érdekelné az M1 híradó! Ami egyébként éppen annyira elfogult, mint az atv...!

Egyébiránt még mindig számítok poszter válaszára! Én balga...
Üdv!
Kamp.

jojoka 2016.02.16. 11:50:42

@Sexual Harassment Panda: Érdekes én pont a kossuth rádióban hallottam, hogy csak ezen a hétvégén több százan érkeztek. Legalább tudnád mit kell hazudnod bunkóka!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 11:51:48

@fércnél maradandóbb:

"Németország harmadjára is átkozott lesz az európai történelemben"

Egy frászt, Németország sikeres ország lesz! Houellebecq-kel ellentétben Németordszág lesz Nyugat-Európa első és egyben legsikeresebb muszlim állama.

jojoka 2016.02.16. 11:52:45

@Sexual Harassment Panda: Gondolom azt is a fideszmédiából "tudod", hogy ezek semmihez sem értenek. Biztos Szíriában is semmihez se értett senki azért volt egy virágzó ország. Hülyegyerek, mikor kezdesz el már gondolkodni?? Ja mondjuk a NER-ben az nem javasolt...

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:53:38

@jojoka: több 100an!egy hètvègén!(akik közül mindet eljaptàk)fù, ne!
Az pont ugyanannyi mint a 10k a kerìtès előtt.Ès van pofàd leìrni!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:54:52

@jojoka: az ifo gazdasàgkutatò az miòta fideszmèdia?
Bizony a szìr/afgàn/afrikai "menekültek" 90%-a használhatatlan.

J_O_L_A_N 2016.02.16. 11:56:01

Legjobb barátaim (magyarok, európai fehér emberek) most költöztek Drezdába, jól fizető munkát kaptak. Menekültek ott nincsenek, ellenben heti kétszer van többezres náci felvonulás, amit mind a német, mind a magyar média elhallgat. Albérletet nagyon sokára találtak, mert már akkora lett az idegengyűlölet, hogy magyarnak sem akarnak kiadni. Mindez nem elég, az utcán, botban beszólnak nekik, sértegetik őket, ha segítséget kérnek az utcán, vagy hivatalokban ügyintézésnél, elutasítást kapnak. Felvonulások idején nem mernek kimenni, mert megtámadhatják őket, az új főbérlőjük szerint a környékbeli kirándulóhelyeken sem ajánlatos délután 4 után tartózkodni, mert ott is érhetik őket inzultusok. Az emberek mogorvák, befordultak, zárkózottak lettek, az utcák egyre üresebbek, és már komolyan kezd tönkremenni a térség turizmusa, és az ipar is megérzi, mert egyre többen hagyják ott a munkahelyeiket, és próbálnak normálisabb helyre költözni, ezért is találtak olyan könnyen munkát barátaimék is ott. A propaganda férgeket gyárt az emberekből, az itteni fröcsögők is elindultak ezen az úton, "ezek nem emberek" hozzáállás, a csoportösztön felszítása, az ellenség dehumanizálása, majd a következő fázis a népirtás. Volt már ilyen a történelemben. Egy újabb holokauszt küszöbén állunk.

jojoka 2016.02.16. 11:57:14

@Sexual Harassment Panda: Hajtogassad szorgalmasan. Jól megtanultad. Majd biztos kapsz ötöst a viktor bácsitól. Közben a németek majd integrálják őket és munkát adnak nekik. Mert ez lesz. Amit a németek eldöntenek az úgy szokott lenni. Mert olyanok.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:57:29

@jojoka: "menekültek származási országaiban jellemzően magas az analfabetizmus, például Afganisztánban meghaladja az 50 százalékot a 14-29 éves korosztályban. A felsőfokú végzettségűek aránya pedig még a viszonylag fejlett Szíriában is csupán 6 százalék. Ezenfelül a végzettségek sok esetben nem egyenértékűek – ismertette a lap az intézet elemzését."

Nesze faszkalap.A "kkèpzett" menekültjeid.

Kampfer 2016.02.16. 11:57:52

@jojoka: Ostobaságot írsz! Ha 20-30 buckalakó átvágja a drótot és bukóra kerül, az kezelhető és nem okoz gondot. Épp a határzár és az őrizet együttese a lényeg! Ha az látszik, hogy aki arra megy, az bukóra kerül, akkor az visszatartó erő! Ha esetleg hülyére is verik őket, az jó pont. De épp az a lényeg, hogy ellenőrizhető mederben tartja a buckalakók vándorlását. Mindig lesz, amelyik megpróbál átjutni, átvágja és belép. És jó eséllyel bukik épp a kisebb mennyiség miatt. Szerencsére már jogilag is megoldott, hogy kapjon némi felfüggesztettet, kiutasítják pár évre és mehet vissza a p*csába, ahonnan jött! Esetleg még ki is lehet rázni a gatyáját, megszabadítani pár eurotól, hogy kifizesse az okozott károkat!
Nyilván erősíteni, bővíteni és őrizni kell majd a határzárat. Ez evidens. De a léte már önmagában egy védhető pozíciót jelent! És ne vessük el a lehetőségét, hogy ha kell, akkor szóljanak a gépfegyverek...
Kamp.

high up! 2016.02.16. 11:57:53

@Zsuzsi25: "Magyarazd ezt azoknak.....vagy annak az edesanyanak akinek a 10 eves! kisfiat megeroszakolta egy rohadek "menekult" egy furdoben,"

figyelj te kis magyar kiadású Eva Braun: a megerőszakolt gyerek is bevándorló vótt, teccik tudni? Oszt a szerencsétlen gyerek anyja külön kiememlte, hogy nehog ebből általánosítsanak, mert nem ez a bevándorlók jellemzője, hanem az integráció.

Amúgy meg egy átlag hétvégén dögrészeg magyar csajok 1000-eit dugják meg a falusi diszkók melletti árkokban, meg a pesti diszkók budijaiban, ja tudom, ez a fajtiszta kútúr magyarok legtermészetesebb dóga, bezzeg ha egy menekült odaszól neked az utcán, hogy Szép vagy!, akkor meg összevissza rohangálsz a faludban, hogy széthisztizd magad, hogy menekültek hordái erőszakoltak meg téged meg a sógornődet. meg annak a húgait. Hülye!

FOLYTASSUK!

StanLee · https://newsroll.net 2016.02.16. 11:58:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: 4800-ra modositottak a szamot az elmult heten. Szerintem ez boven belefer abba, hogy az elso regisztraciokor, amikor a hataron atjottek, akkor kisero nelkul volt a gyerek, aztan a gyujtoponton osszejott a szulokkel megint. Mivel nincs biometrikus adatgyujtes, igy nem is lehet tudni, hogy ki az, akit tobbszor regisztraltak. Amikor a macedon kisfiut elraboltak, mekkora hype volt korulotte, ennyi gyerek eltunese lehetetlen. Minimalis emberkereskedelem biztos van, de ennyire beteg nem lehet europa.

Erdemes ezt a cikket elolvasni: www.zeit.de/2016/07/minderjaehrige-fluechtlinge-familiennachzug

Ebben arrol irnak, hogy egyre tobben kuldik a gyerekeiket az utra, abban remenykedve, hogy majd ha azok megkapjak a menekultstatuszt, akkor a szulok hivatalosan johetnek mar Nemetorszagba. A cikkben szereplo srac kiskorukent erkezett, de mar betoltotte a 18 evet, amikor megkapta a menekult statuszt igy a kozvetlen csaladjat mar nem hozhatja Nemetorszagba. A csalad most a 10 eves testveret kuldi az utra, hatha o nagyobb szerencsevel jar es hamarabb megkap minden engedelyt a csaladegyesitesre. Tudom, kiragadott pelda, de sajnos eletszeru es a valosaghoz kozel allhat.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 11:59:32

@high up!: ès akkor ez rögtön fel is menti az èszakafrikai retrk niggerrket a brmi erőszak alòl!èrtem!

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 12:01:08

@StanLee:
Az EU csatlakozásunk után még évekig nem lehetett munkát vállalni Németországban. Akik végigcsinálták a szükséges papírok beszerzését és közben állták a hivatalok packázásait, azokra a németek 2009-ben ráküldték a Sonderkommandót, szándékosan megalázva és meghurcolva őket "fekete munkavállalóként". Valójában legfeljebb halványszürkének volt mondható a munkaviszonyuk az akkori elutasító német politika mellett is. A német sajtó uszító hangvétele pedig maradjon mementóként arra, mire képesek ha megfelelő ellenségképre van szükség

www.welt.de/print-wams/article127861/Schwarze-Tage-im-Schlachthof.html

Tudjuk ez a szocdemek akciója volt annak idején, és most ugyanezek a szocdemek ülnek a nagykoalícióban és tapsikolnak a sehonnai, dolgozni nem akaró migránsok befogadásához,akiket közpénzen kell majd eltartani.

Érdekes szála az ügynek, hogy az akkori magyar hatóságokkal és a politikai vezetéssel (2009-ről beszélünk) együttműködve léptek a németek a magyarországi munkavállalók ellen, ez a cikkből is kiderül

jojoka 2016.02.16. 12:01:09

@Sexual Harassment Panda: Akkor leírnád, hogy mi a helyzet a törökkel? Mert akkor biztos tudod, ugye? Kíváncsian várom!

high up! 2016.02.16. 12:02:35

@Sexual Harassment Panda:

oszt hova van írva okostóni, hogy amikor Orbaneszku 4 millió bevándorlót akar, akkor kit akar kizárni oszt kit nem?
Oszt mondd má el, hogy mi a különbség egy pakisztáni menekült státus alapon letelepedő meg egy pakisztáni hivatalos gazdasági bevándorló közt?

Azt bírom bennetek libsi Átlaghülyemagyarokban, hogy a faj- és idegengyülölet végülis összeköt titeket a fidesszel meg a fosabbikkal.

FOLYTASSUK!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:03:49

@jojoka: a mai napig zàrt tàrsadalmakban èlnek, többsègük segèlyen.A csodàlatos integràciò!bezzeg az analfabèta afgànok!

jojoka 2016.02.16. 12:04:00

Megértem a cikk íróját, hogy nem reagál több kommentre. Én sem teszem. Ennyi idiótát rég nem láttam egy helyen. Dugják meg egymást és éljenek a nagy boldog gyűlöletben. Seggfejek.

szemtanú 2016.02.16. 12:05:24

Szakirodalom: Buda török kézre kerülése.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:06:25

@high up!: pl az, faszkalap, hogy egy menekültstàtuszt ksp, a bevándorlò ledig legàlisan, vìzummal èrkezik.
Azok pedig, akik nrm jogosultak menekültstàruszra, mièrt nem kegàlisan, követsègen ifènyelt munkavàllalòi vìzummal jönnek?

BiG74 Bodri 2016.02.16. 12:06:47

@jojoka:
Jelenleg ez volt a legvulgárisabb komment, úgyhogy lassíts.

fidesz maszop dk egykutya 2016.02.16. 12:07:26

@Draconus: és ez hogy jön ide? Hol a magyar eset a határ közelében?

high up! 2016.02.16. 12:08:35

@Sexual Harassment Panda: "ès akkor ez rögtön fel is menti az èszakafrikai retrk niggerrket a brmi erőszak alòl!èrtem!"

A lófaszt értesz te szerencsétlen. Hova írtam, hogy ezzel fel van mentve BTK vagy akármi alapon egy bünöző?
Vedd be a nyugtatódat, vagy éld ki magad a kurucinfón, oszt mingyárt jobb napod lesz!

Vagy vedd elő a statisztikát, oszt esetleg megvilágosodsz, hogy a magyarok szexuális és egyéb fajta bünözése sokszorosa a bevándorlókénak, oszt ezután meg kell barátkoznod azzal, hogy egy fajgyülölő Átlaghülyemagyar nem éppen egy erkölcsi és genetikai Übermensch.

FOLYTASSUK!

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:09:41

Azért (Kedves cikkíró) én inkább megnézem, hogy születik-e Európában egy darab olyan terület, ahol a tömegesen érkezett illegális bevándorlókat sikerül részben integrálni.

Mert eddig egy ilyen terület nem sok, annyi sincs, 40-50 év távlatában sem.

Elszaporodó nemi erőszak, kiskorúak molesztálása, gang rape (a fogalom puszta létét is az iszlám kultúrának köszönhetjük), munkanélküliség, bűnözés, kuka - autó - és üzlet- gyújtogatás, késelések ...

Ezek jellemzik elsősorban a muszlimok tömeges betelepülése utáni negyedeket.

Ezért kár hisztizni.
Szerintem mi jól elvagyunk ezek nélkül.

A cigányokkal jóval kevesebb a gond, és azokkal se tudunk megbírkózni.
Már ami az integrációt jelenti, akármit is értsen ezalatt a balliberális körúton belüli értelmiség.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:10:29

@high up!: ez sem igaz.Szintèn az ifo kèszìtett statisztikàt erről nèmetorszàgban 2015 szeptemberèben.A kissebb fajta bűncselekmènyeknen a meneküktek 4-5× annyisxir èrintettek mint a helyiek.Az indexen is fenn vokt.

high up! 2016.02.16. 12:10:41

@Sexual Harassment Panda:

üsd már be betüket úgy, hogy az ápolóidon kívül más is megértse, hogy mit hánysz ide. Oszt rakd már az ékezeteket fordított szögállásba, mi vagy te, zsidó vagy arab, hogy jobbról balra írsz?

FOLYTASSUK!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:13:22

@high up!: "német bűnügyi statisztikák szerint a társadalmon belüli részarányukhoz képest az átlagnál magasabb a menekültek aránya a rablógyilkosságok (5 százalék), az emberölések (4 százalék) és a nemi erőszak (4 százalék) gyanúsítottjai között. Ezek közé az esetek közé tartoznak az úgynevezett becsületgyilkosságok is, például az az eset, amikor egy eritreai férfi többször megverte barátnőjét, aki ezért elköltözött tőle és visszament egy menekültotthonba. A hatóságok hiába ajánlották fel a nőnek, hogy védett otthonba viszik, ő ezt elutasította. A férfi ezután meggyilkolta a nőt. "

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:13:37

@high up!:

Szimpla hazugság..

Amíg készítettek statisztikát a nemi erőszak elkövetőiről a skandináv országokban, addig nyilvánvalóvá vált, hogy a nemi erőszakok száma meg sokszorozódott, és ez elkövetők töb mint 80%-a muszlim bevándorló.

Ma már tilos ilyen statisztikát készíteni.

De Kölnben és a többi helyen, szerencsétlenségedre már nem lehet letagadni a muszlim csürhe tetteit.

De te csak szidd a magyarokat, hisz őket jobban utálod.
Ezért fizetnek. :DD

BiG74 Bodri 2016.02.16. 12:13:55

@Ballib Cenzúrázók Réme:
Ezek nem a muszlimokat jellemzik. Ezek az emberek számunkra elfogadhatatlan "kultúrával" érkeznek, melynek része egy kifordított iszlám tudat is.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:16:01

"Egynegyedük járt a felsőoktatásba, további egynegyedüknek van középiskolai végzettsége, egynegyedük végezte el az általános iskolát, 17 százalék pedig csak az alsó tagozatot.

A német munkaügyi hivatal vizsgálata szerint amellett, hogy a befogadott menekülteknek meg kell tanulniuk németül, az elhelyezkedésük nem lesz könnyű a munkaerőpiacon. Andrea Nahles német munkaügyi miniszter nemrég azt mondta: egy vizsgálat szerint jelenleg kevesebb mint egy tizedüknek van olyan olyan végzettsége, amivel azonnal el tudna helyezkedni Németországban. Ez a felmérés azonban egy 800 fős mintán készült, és az eredmények nem egészen megbízhatóak, írja a FAZ. A vizsgálatba bevont menekültek jelentős része ugyanis ekkor még nyelvtanfolyamra járt, és nem próbált meg munkát keresni, egy részük pedig eltűnt a vizsgálat látóköréből, amint megkapta a menedékjogot."

Zsuzsi25 2016.02.16. 12:16:42

@high up!: igy van!
Van eleg problemas ember. Nem.kell meg tobb.
2, Ja. De akiket megeroszakolnak azok nem reszeg nok.....hanem "ment az utcan, es be volt fujva parfummel".
Szoval maganak koszonheti igaz?

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:16:50

en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_sex_trafficking_gang
The Rochdale sex trafficking gang was a group of men who preyed on under-age white teenage girls in Rochdale, Greater Manchester, England. They were convicted of sex trafficking and other offences including rape, trafficking girls for sex and conspiracy to engage in sexual activity with a child, on 8 May 2012.[1] Forty-seven girls were identified as victims of child sexual exploitation during the police investigation.[2][3][4] The men were all British Pakistanis (except for one from Afghanistan) and from Muslim backgrounds, and the girls were White

mortullus 2016.02.16. 12:18:48

@jojoka: "Amit a németek eldöntenek az úgy szokott lenni."

Ezt nem a "németek" döntötték el. Hanem Merkel anyó ügynök.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:18:53

"menekültek származási országaiban jellemzően magas az analfabetizmus, például Afganisztánban meghaladja az 50 százalékot a 14-29 éves korosztályban. A felsőfokú végzettségűek aránya pedig még a viszonylag fejlett Szíriában is csupán 6 százalék. Ezenfelül a végzettségek sok esetben nem egyenértékűek – ismertette a lap az intézet elemzését."
Ifo

Micsoda jòl kèpzett munkaerő!

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:19:39

Three Somali men who gang-raped white 16-year-old girl in bathroom of hotel where they had stayed to celebrate Eid are jailed for 30 years

Read more: www.dailymail.co.uk/news/article-3423246/Three-Somali-men-gang-raped-white-16-year-old-girl-bathroom-hotel-stayed-celebrate-Eid-jailed-30-years.html#ixzz40KS8WE2N
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 12:20:15

@J_O_L_A_N:
Amit írsz a MUSZLIM bevándorlást elutasító Pegida fellegvárának számító Drezdáról, az pont ugyanaz a séma, mint amit a német sajtó tálal a hiszékenyeknek Magyarországról

Én a leginkább idegengyűlölőnek tartott északi régióban voltam egy évig, ráadásul pont a szomszédban ugyanabban az utcában volt a futballfanoknak álcázott neonácik klubja. Soha semmi atrocitás nem ért, még köszöntek is nekem, pedig kisvárosról lévén szó nyilván tudták ki vagyok

Csak a libsik agyában mosódik össze minden ember, fehér és fekete, muszlim és tisztességes európai

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:21:56

@Sexual Harassment Panda:

Képzettség kapcsán:

mno.hu/kulfold/megkurtitanak-a-rosszalkodo-migransok-zsebpenzet-1326596
Csökkenteni kell a beilleszkedésre nem hajlandó menekültek állami támogatását – írta egy hétfőn megjelent írásában a német munkaügyi és szociális miniszter.
...
Hozzátette, hogy a menekülteket kibocsátó országokból származó munkavállalók több mint 50 százalékának nincsen szakmai képzettsége, a háborúval vagy polgárháborúval sújtott országokból származó munkavállalók körében pedig 70 százalék feletti a képzettség nélküliek aránya.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 12:23:27

@StanLee:

"aztan a gyujtoponton osszejott a szulokkel "

Na igen, ez hihető magyarázat.

A belinkelt cikket elolvastam. Valóban szomorú sors, ha mindaz igaz, amit a fiú mesélt. És nem is mondom, hogy az ilyenek ne kapjanak segítséget, bár érthető módon nehezen ellenőrizhető a történet igazságtartalma.

Még azt is elhiszem, hogy a németek úgy gondolják, hatékonyabban tudnak a VALÓDI háborús menekülteknek Németországban segíteni, mert attól tartanak, hogy Törökországban vagy egyéb helyen a Közel-Keleten a segítségül küldött pénz jelentős részét ellopják.

Na de az is kiderült a cikkből, hogy a fiú anyja és testvére egy iraki menekülttáborban vannak, vagyis nincsenek életveszélyben. Egy Irakban németek által fenntartott menekülttáborban ugyan miért ne lehetne gondoskodni róluk? Ez hasznosabb és társadalmilag is elviselhetőbb lenne, mint mindenkit befogadni.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:23:33

@Ballib Cenzúrázók Réme: èn pintosan tisztàban vagyunk ezzel.Mièrt hazudjuk azt hogy milyen képzettek??

high up! 2016.02.16. 12:27:44

@Sexual Harassment Panda:

Na most megint öngólt lőttél pandácska, mert a nagyobb súlyú büncselekmények pont nem a migránsok rovására mennek. A terrorizmusnak, emberölésnek meg nem migráns háttere van teccik tudni, hanem elmeorvosi. Évi 25.000 személy elleni erőszakos cselekmény és 150 gyilkosság van Magyarországon, ezeket meg talán keresztény fanatizmusból csinálják??

Statisztikákat meg amúgyis 1000 féle módon lehet készíteni, oszt a legtöbb és legmegbízhatóbb német statisztikák egységesen kimondják, hogy a migráns hátterüek bünözési aránya a hazaiakénál nem magasabb.
Majd kérdezz meg egy statisztikát, hogy egy német útlevéllel rendelkező migránst hova számítanak, oszt utána rájössz, hogy lehet hogy ugyanolyan hülye maradsz ezekkel a statisztikávál, mint Lázárjani a svéd statisztikájával, miszerint Svédo-ban évente ezresével erőszakolnak meg nőket, ennek 90-át a muszlimok csinálják, a maradék 10%-ot meg Julian Assange.

Olvasgassad a staisztika útvesztőit:
www.zeit.de/wirtschaft/2013-06/einwanderung-migration-mythen-fakten/seite-5

FOLYTASSUK!

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:28:27

@Sexual Harassment Panda:

Sok kérdésre nincs válasz.
Illetve van, és az meglehetősen egyértelmű.

Hogy miért akarja néhány elmebeteg, hogy Magyarország befogadjon több tízezer képzetlen, agresszióra hajlamos, nőket kutyába se néző, integrációra esélytelen muszlim illegális bevándorlót ?

Ezeknek annál jobb, nekünk magyaroknak minnél rosszabb.
Más logikus magyarázat szerintem nem létezik a kérdés megválaszolására.

dîszkorzo 2016.02.16. 12:28:55

A cikk azért sem hiteles ,mert sok liberális gondolja azt ,hogy nincs rendben a migráció kezelése . Amikor Konrád kifejtette véleményét a témával kapcsolatban akkor jött a "nemúgygondolta" meg a "nemkellráharagudni" tipusú populista agymosás.Ideje lenne a merev adott esetben (túl)nyitott ideológiáktól eltávolodni es a helyén kezelni a problémát,ezt tette Konrád es ezt teszem én is.Ha van egy probléma ami új helyzetet teremt akkor a régi sémák helyett új ,friss válaszok kellenek.A liberális erékek nagyon fontosak ezért az is fontos,hogy ezeket meg tudjuk védeni.Ez nem azt jelenti,hogy nem jó nyitottnak,befogadnak lenni,hanem azt,hogy lehetnek elvárásaim a mi értékeink megőrzésére.Ha Te is liberális vagy akkor miert nem jelent problémát ,hogy akit befogatsz attól nem várhatod el,,hogy a mi értékeink-amiért sokat tettünk -számára is érték legyen.Had ne soroljam ezeket az értékeket .Ez egy racionális hozzáállást kívánó téma.A túlzott emocio csak ellentétes hatást ér el.

StanLee · https://newsroll.net 2016.02.16. 12:29:58

@chrisred: De van. Mert habar sok a menedekkero (Asylsuchende), menekult (Flüchtling) statuszt kevesen kapnak, a tobbseg megturt (duldete) lesz, ami annyit jelent, hogy ugyanugy a szocrendszer tartja el, habar munkat vallalhat, barmikor kitoloncolhatjak (nem teszik), igy nem kap nagy valoszinuseggel munkat, tehat koznyelvi szinten menekult marad a helyzete miatt. A bevandorlo (Migrant) erkezhet vizummal (pl. a panamai munkatarsam munkvallalasi vizummal erkezett es hivatalosan itt tartozkodhat Nemetorszagban) vagy mint en, az EUs jogok miatt vallalhatok szabadon munkat. Attol, hogy magyar vagyok, en itt bevandorlo statuszban vagyok szamon tartva, de nem kellett menedekkerelmet beadnom sehova. Gondolom erzed, hogy mi a kulonbseg a menekult es a bevandorlo kozott, fuggetlenul a genfi blablabla megfogalmazasaival ellentetben.

high up! 2016.02.16. 12:31:46

@Ballib Cenzúrázók Réme:

Ez kjülönösen érekes egy kérdés a migránsok képességiröl, amikor a fidesznácik évi 300 milliárd forintokat ölnek bele a közmunka programba, ahol napocskákat rajzol a 200 ezer magyar, meg megtanul köszönni, meg hónapokig az árokban ácsorogni, oszt erre aszongya az Orbanszku gazdid, hogy igen, tényleg kell ennyi pénz meg program, mert ennyi használhatatlan analfabéta van ebben az országban.
Öngól, pubi.

FOLYTASSUK!

StanLee · https://newsroll.net 2016.02.16. 12:32:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Igy van, sokkal jobban hasznosulna a nemet adofizetok, vagy akar az EU altal adott penz, ha nem itt kellene ezekre az emberekre rakolteni, hanem a menekulttaborokban, Irakban, Torokorszagban, stb...

komolytalan samu 2016.02.16. 12:32:39

A felmérések szerint Merkel menekültpolitikája a németek 82% szerint kudarc. A sajtó ezért most még nem, vagy nagyon ritkán támadja, de a problémákat és konfliktusokat kezdi nyíltan kezelni.

Ha viszont bármelyik kommentelhető lap, oldal véleményeiben mélyedsz el, ott nyoma sincs a barátságos, higgadt, távolságtartó elemzéseknek. A németek jelentős része kétségbe van esve, vagy szorong, ill. reménykedik, hogy a bizonyított, okos kancellárjuk gondol egyet, és megállítja a dilit.
Ezt az állapotot pár hónap és félmillió bevándorló választja el a dühtől.

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:32:56

@high up!:

Az igaz, hogy mindenhol szoktak embereket gyilkolni.

Viszont valahogy mégis az iszlám országokban szabadul el, éled fel 10-20 évente egy olyan szélsőséges csoport, mely mindenki mást kiirt.

Kivéve ha egy Szaddam féle diktátor megfékezi őket.
De ahogy ezt kiiktatják elszabadul a pokol. Iraktól, Líbián keresztül, Szíriáig.

bkkzol 2016.02.16. 12:32:57

Olyan szerecsen mosdatás ez is, mint a hír Svédországból, hogy "a rendőrségi ügyek 1%-át követik el a bevándorlók", csak ép azt nem írják, hogy hány piroson áthajtás, részegen biciklizésre jut egy rablás, nemi erőszak.... és abban mennyi a bevándorló%.

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:36:12

@high up!:

Dehogy öngól.
Én ugyanarról a problémáról beszélek.

Arról beszélek, hogy a migránsoktól kategóriákkal különb cigánysággal se tudunk mit kezdeni a közmunkaprogramon túl.

Minek kéne akkor mégtöbb képzetlen seggfej muszlim, aki ráadásként még a gyerekeinket, asszonyainkat is megerőszakolja ?

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:38:54

@StanLee: ès 5év után te is kèrhetsz àllandò letelepedèsi engedèlyt??

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:40:06

@high up!:

Egy kérdésre válaszolj légyszi !

Miért lesz jó nekünk, ha idejön több tízezer muszlim ?

És itt ne gyere a nyugdíjbombával ha kérhetem.
Mert azt sehol nem oldották meg (hisz jóval több a munkanélküli közöttük jelenleg, mint dolgozó), csak jóval súlyosabb integrációs, társadalmi feszültésgeket okoztak mindenhol, minden országban.

komolytalan samu 2016.02.16. 12:40:36

folyt: Bajorországban, Hamburgban élnek magyar és német barátok, ismerősök. Nyár elején a németek még fürödtek a willkommenskulturban és érezhető megvetéssel beszéltek a magyar politikáról. Aztán a 16 ezres kisvárosba telepítettek 3000 menekültet. Januárban beszéltem a kisváros alpolgármesterével: dőlt az elkeseredés, düh belőle. Merkel pedig szerinte egyszerűen megőrült.

konrada 2016.02.16. 12:40:44

@StanLee:
...ha szülei megtalálták, úgy pont azért kéne csökkenteni az eltüntek számát, mert a gyerek után kiemelt támogatást kapnak, így azok biztosan csökkentenék az eltüntek listáját...

...viszont: 18 életévig gyermeknek számít a fiatal. Ez gyorsabb beengedéssel, soron kívüliséggel jár.
Azaz: aki el tudja magátadni a papír nélküliek közül annak, az előnnyel jár.
...de ezt hosszú távon eladni nem lehet, így tovább már nem is próbálkoznak vele: így a gyerekként elveszett bevándorló már felnőttként él Németországban tovább...

Brix 2016.02.16. 12:41:08

@jojoka: Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az elmúlt évtizedekben Európába érkező muszlim bevándorlókat sem tudták sikeresen integrálni , még Németországban sem. MIért lenne ez másképpen a jövőben? A muszlim bevándorlók között min. 30-40%-os a munkanélküliség, nem beszélve a társadalmi szegregációjukról, a Nogo terültekről, bűnözésről, radikalizálódásról...

A most érkeett, hatalmas , demográfiailag eltorzult tömeggel sem fog tudni mit kezdeni Európa.
A többségük a társadalmi ranglétra aljára fog kerülni, ahonnan nem lesz kivezető utca számukra, mert nem tudnak, és nem is akarnak konkurálni a munkaerőpiacon a sokkal képzettebb, az itteni kultúrát jól ismerő emberekkel...,
Viszont , lassan a fiatal férfitársadalom 20-25%-át fogják adni a befogadó társadalmakban...
Elképesztő veszély ez Európára , mert a nincstelen és kultúridegen embermilliók bármikor összefoghatnak, a jogaik érvényesítésére... A polgárháború, nép- vagy "fajirtás" soha nem volt ennyire közel mint manapság....

high up! 2016.02.16. 12:42:26

@Ballib Cenzúrázók Réme: " Hogy miért akarja néhány elmebeteg, hogy Magyarország befogadjon több tízezer képzetlen, agresszióra hajlamos, nőket kutyába se néző, integrációra esélytelen muszlim illegális bevándorlót ?"

Ez csak a hibbant Orbenszku gazdid lázálma. Olyan mint a CNN megbuktatásim kísérlete, meg a Sorosgyurka minden sarkon. Meg a külső erők. amelyek rászálltak a pedagógusokra.

A fideszben úgy vigyáznak a titokra, nehogy kiderüljön, hogy a Führer eftárs komplett megbolonult. Még jó, hogy te jössz és emlékeztetsz rá, hogy most éppen milyen paranoiás rohama van a diktátornak.

Na de a tényeknél maradva pubi: az EU kvóta arról szól, hogy az elbírálás időtartamára szétosztják a menekülteket. Mert most 90%-uk 3 országba áramlott. Birkanisztán a 200 ezerből kapott volna 1000, a fideszhülyék kedvéért betükkel: EZER(!!!) menekültet. Az elbírálás után, ahol tudbalevőleg 1-2%-os az elfogadási arány, ebből az 1000-ből maradhatott volna letelepedni 20, a fideszhülyék kedvéért betükkel: HÚSZ (!!!)

Csak hát Orbaneszkunak az a parancsa Putyin gazditól, hogy bomlassza az EU-t ahol csak tudja. Ehhez most kapott egy hozzá hasonló lengyel idiótát, a szlovák náci tesóról ne is beszéljünk (amint le van tudva a migráncs, visszatérhet gyepálni a magyarokat). A cseh meg egyszer így egyszer úgy, de a végén inkább az EU-t választja.

FOLYTASSUK!

high up! 2016.02.16. 12:44:25

@Ballib Cenzúrázók Réme: "Miért lesz jó nekünk, ha idejön több tízezer muszlim ?"

Orbaneszku gazdid nemrég még akár 4 milliót is akart. Kérdezd meg őt, hogy miért akar most csak pár 10 ezret.

FOLYTASSUK!

$pi$ 2016.02.16. 12:46:30

A németek gyújtogatják a menekültkozpontokat, de ők befogadók, nem olyan kirekesztők mint a magyarok, ezt a német lapok is megírták. A magyarok azért olyan kirekesztők, mert az orbán azt mondta nekik, hogy kirekesztők legyenek, ezt is megírták a német lapok. A gyújtogatás nem számít, mert arról a német lapok nem írnak.

A svédek, a franciák, egész európa nem olyan kirekesztő mint a magyarok, ők befogadó kerítésecskét építenek kapucskákkal, a magyarok meg szemetek, még azokat a bevándorlókat sem akarják látni, akiket a németek küldenének hozzánk, mert nem akarják látni őket.

Persze csak a zsarnok orbán miatt ilyenek, mert mindenben támogatják az orbánt, aki egy diktátor, akit a magyarok szeretnének elsöpörni, mert semmiben nem támogatják őt.

Jó példa erre, amikor orbán galád aljas módon azt merte modani, hogy magyarországon a magyar törvényeket be kell tartani, ami nyilván sokkal aljasabb, agresszívebb és gyűlölködőbb dolog mint felgyújtani a menekülttáborokat ahogyan azt a demokratikus nyugat teszi.

Jossarian 2016.02.16. 12:46:59

A gettoban ahol elsz, na onnan nezve lehet, hogy mas. Hogy tagitana az anuszodat es az egesz csaladodet egy arab a fejevel! Az ilyeneket regen hazaarulas vadjaval felakasztottak...

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:47:44

@high up!:

Már megint hazudsz..

Az eredeti EU-s kvóta arról szólt, hogy az Olaszoknál, és Görgöknél levő illegális bevándorlókat szétosztják majd jól (tavaly július).
A többiekről szó se volt, se azokról akik azóta jöttek, és se azokról, akik ezután fognak jönni.

De a kérdésre elfelejtettél válaszolni:
" Hogy miért akarja néhány elmebeteg, hogy Magyarország befogadjon több tízezer képzetlen, agresszióra hajlamos, nőket kutyába se néző, integrációra esélytelen muszlim illegális bevándorlót ?"

Csak a kvóta miatt szerinted ? Hogy eleget tegyünk Merkel óhajának ?
Nincs más oka ?

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 12:50:38

@high up!:

Mellébeszélsz és hazudsz.

A kérdésre válaszolj !

Szerinted jó, vagy rossz az országnak, ha idejön több tízezer muszlim illegális bevándorló ?

Jó/Rossz

N. Barbie 2016.02.16. 12:51:05

@high up!: Na, megjelent a magyargyulolo tetuhintas, hurra. Azt nyomja megint a mar ezerszer elsutott hazugsagait, meg gyulolkodeseit.

"nehog ebből általánosítsanak, mert nem ez a bevándorlók jellemzője, hanem az integráció.
"
Hat ezen jot nevettem, egy bevandorlo ugyan mit mondana a sajat fajtajara, ismerje be, hogy a nagy reszuk jobb esetben semmirekello haszonleso, rosszabb esetben meg pedofil, tolvaj, rablo, gyilkos, bunozopalanta? Ostoba fajanko.
Szivesen korbevezetnelek London egyes reszein, hogy lasd milyen "sikeres" volt az integracio, garantalom, hogy 5 perc utan osszefosnad magad. Ugy konnyu nyomatni az integracios maszlagot, hogy kozelrol meg nem lattal "integraltak" nagyobb tomeget.

Kovetkezo gyulolkodes:
"Amúgy meg egy átlag hétvégén dögrészeg magyar csajok 1000-eit dugják meg a falusi diszkók melletti árkokban, meg a pesti diszkók budijaiban,"
Igen, ugyanugy dugjak oket, mint a nemet, angol, vagy atlaghulyebibsi izraeli dogreszeg csajokat. Nyilvan te is tudod, csak igy, csusztatva jobban lehet belole magyarozni. Errol a jelensegrol is meggyozodhetsz ha kijossz, csak addig ne hazudozz, ugy beallitva, mintha ez csak magyar jelenseg lenne.
Arrol az "aprosagrol" nem is beszelve, hogy itt kolcsonos beleegyezes utan lesz akcio. Te meg ugy allitod be, mintha meg az erintett noknek kene szegyenkeznie, mert megvalogatja kivel fekszik ossze. Idiota seggfej.

jojoka 2016.02.16. 12:52:10

@Brix: És mi van ha hazamennek? Ilyenre még nem volt példa, de ilyen tömegű bevándorlóra sem. Szerintem simán benne van, hogy ha otthon béke lesz akkor hazamennek.

Ad Dio 2016.02.16. 12:52:45

@Sexual Harassment Panda:

"kizàrt dolognak tartom hogy ne Merkel nyerje a vàlasztàst jövőre"

Nagyon nehéz kérdés.

Meg merem kockáztatni, hogy Európa nagy részén már megbukott volna egy ilyen év után. A németek... fene tudja mi lesz jövőre. A nagykoala gyakorlatilag kiiktatta a parlamentáris demokráciát - jobban mint nálunk a 2/3 - nincs valódi alternatívája, így minden bizonnyal az fog győzni, bár bekerül a parlamentbe a radikáljobb és kint maradnak a liberálisok szvsz. De hogy Merkel lesz-e a kancellár, azt nem merném állítani. Sok minden múlik az elkövetkező hónapokon. Ha sikerül lassítani az áradatot, akkor akár sikerként is el lehet adni ezt a bénázást. Ha nem sikerül, akkor viszont Merkel megbukik és más jelölt mögé áll be a nagykoala.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:54:20

@jojoka: persze.itthagyja a havi 1000euròs segìlykèt .valoszinu.hu

Ad Dio 2016.02.16. 12:55:21

@jojoka:

Gondolkozz kérlek:

Otthon nem várja őket SEMMI. Eladták mindenüket, felégették a múltjukat és eljöttek. Mindet egy lapra... a többségnek nincs esélye hazatérni.

Ezért embertelen kitoloncolásról beszélni. Aki Eljön Európába, azt megnyertük. A folyamatot ott kell kezelni, ahol elindul.

Ezért kell Európának gondviselőjévé válnia a környező régióknak: a legjobb védekezés a megelőzés.

Tom66 2016.02.16. 12:55:56

A Marson élsz? Pontosabbak lennének az információid, ha sűrűbben látogatnál Németországba.

chrisred 2016.02.16. 12:56:05

@StanLee: A különbségek nem lényegiek, hanem a jogállás jellegéből adódnak. A munkavállalási vízummal érkező a vízum érvényességi idején belül élhet a felsorolt lehetőségekkel, az uniós állampolgár értelemszerűen addig, amíg nem lesz korlátozva az Unión belül a szabad mozgás és tartózkodás jelenlegi rendszere, a menekült pedig addig, amíg a származási országában fennáll az üldöztetés veszélye. (És természetesen nem addig, amíg valaki a nyomában lohol egy konyhakéssel, ahogy egyesek elképzelik gyors etimológiai elemzés után a menekült státusz lényegét.)

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:56:12

@Ad Dio: ugyan.Te is tudod hogy nem fog sikerülni, ès a kötelező kvòtàkat neg a v4 fùrja meg.
A nèmetek idèn is kapnak 1milliò "nenekültet".

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 12:58:18

@chrisred: "az uniós állampolgár értelemszerűen addig, amíg nem lesz korlátozva az Unión belül a szabad mozgás és tartózkodás jelenlegi rendszere,"

Ez mit jelent pontosan?ès kikre fog vonatkozni?a màr kibtlèvőkre, vagy az ùjonan èrkezőkre?

$pi$ 2016.02.16. 13:00:58

@high up!: "fideszhülyék kedvéért betükkel: HÚSZ (!!!)"

Csak egy nagyon-nagyon elvakult ember próbálhatja megmagyarázni, hogy németországnak az lett volna a fontos, hogy 20 bevándorlót elhelyezzenek nálunk. Te magad is azt bizonygatod, hogy ez mennyire abszurd szám, de azért szentírásnak veszed, hogy csak húsz embert akartak ide küldeni.

Nyilvánvalóan nem vagy olyan ostoba, hogy ezt bevedd, csak úgy csinálsz, mintha bevennéd, hogy gyalázhasd a politikai ellenfeleidet, hogy miért nem hiszik el. Magyarul trollkodsz.

Ad Dio 2016.02.16. 13:01:30

@Sexual Harassment Panda:

A választások közeledtével el fognak gondolkozni (már most is azt teszik), hogy mennyit is ér meg Merkel. Ez a nő egy nagyon jó békeidős politikus, aki - mint láttuk tavaly - csapnivalő krízishelyzetben. Viszont az habitusa pont passzol a nagykoala élére.

Vajon van oda jobb arc? Találnak helyette valakit?

Ha nem, akkor pénz nem számít alapon megveszik a törököket - meg ha kell az ördögöt is - és legalább ideiglenesen meglassítják a folyamatot. Egy ideiglenes lassítást ugyanis el lehet érni pénzzel.

N. Barbie 2016.02.16. 13:02:04

@high up!:
"Orbaneszku gazdid nemrég még akár 4 milliót is akart. Kérdezd meg őt, hogy miért akar most csak pár 10 ezret."

Ezt az ordas nagy csusztatasodat is sokadjara lovod el, legutobb mar elmagyaraztam, hogy orban nyilvanvaloan a kulhoni magyarokra gondolt, nem jottment csocselekre, ettol te meg mantrazhatod a hazugsagod, egyel tobb vagy kevesebb, nalad mar mindegy. Persze, miutan akkor beegettelek vele, gyorsan bekussoltal. :)

$pi$ 2016.02.16. 13:05:30

@Ad Dio: "Otthon nem várja őket SEMMI. Eladták mindenüket, felégették a múltjukat és eljöttek. Mindet egy lapra... a többségnek nincs esélye hazatérni. "

Abszurd marhaság!

Nincs Szíriában házuk? Frankó, Németországban sincs. Mindenüket eladták, nincs semmilyük? Szíriában sincs semmilyük, németországban sincs semmilyük és az USA-ban sincs semmilyük. És?

Nem tudnak hazautazni? Frankó, jó hír, hogy a kitoloncolásnak van egy nagyszerű előnye: nem kell fizetni az utazást. Csá!

FriendlyAtheist 2016.02.16. 13:09:34

@J_O_L_A_N: "Egy újabb holokauszt küszöbén állunk. "
Sajnos igen, de nem úgy, ahogy te gondolod. Aminek a küszöbén állunk, az hogy európa egy ideológiai holokauszt színtere lesz, az egyik oldalon a még megmaradt szabadgondolkodók a másikon pedig egy iszlamista vallási diktatúra, aminek a létrejöttéhez Merkel, és a teljes európai "liberális" baloldal éppen asszisztál. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni, ha az államvallással egyet nem értő újságírók nyílvános kivégzése már nem csak Szaud Arábiában meg Iránban lesz mindennapos, hanem Párizsban meg Berlinben is, hogy fogsz vélekedni a "szegény menekültekről".

Ezt persze egy tényleges holokauszt is fogja kísérni, mikor a környező muzulmán hordák ismét lerohanják Izraelt, (eddig végülis még csak 5 alkalommal próbálták meg...) és most nem lesz ott a nyugat, hogy támogassa őket. Na az lesz az igazi holokauszt, amihez képest a náci németország csak bemelegítés volt.

átlátó 2016.02.16. 13:11:08

Vakargatják egymás tökeit ezek a Merkelek, Obamák, Putyinok, Hollandek, meg a többi hintaló...amúgy pedig a rendes, rendszerető WaffenSS ellen igen jó összefogás tudott születni úgy, hogy mindeközben az amerikai kormányok a komunistákat rühellették a legjobban...aztán kiderült, hogy mégsem, mert leültek megbeszélni a dolgokat Sztálin bácsival, megjegyzem ez a Churchill gyerek is ott volt.
Namostakkor... megnézném az IS kemény magját egy képzeletbeli WaffenSS hadosztállyal szemben. Néhány Tigrissel az oldalszárnyakat biztosítva.
Ezek után a jó kurva édesanyját bassza meg minden hintaló, Magyarországon is. Ugyanis még mindig integrációról picsognak a hivatalos álláspontok akkor, amikor a mi migránsosaink nem tavaly érkeztek, - igen, már Dózsa Györgyből is halóztak dikk - és még mindig az integrálásukról papolnak nekem is. Úgy, hogy a saját migránsosaink úgy ahogy, de valahogyan beszélnek ezen a szép, cizellált nyelven.

lifecracker 2016.02.16. 13:16:23

Merkel peldaja into jel arra, hogy mennyire veszelyes egy kiszaradt mehu satrafat megtenni vezeto pozicioba. A gyermektelen riherongy nem erez felelosseget a jovo irant. Kozosseget sem vallal a sajat nepevel.

Elkepeszto egyebkent, hogy a liberalt balfekek meg mindig nem akarnak latni a szemuktol. Ezeken az sem segitene, ha a sajat anyjuk mehet verne le egy vastag faszu bevandorlohorda. Kb annyi eszetek van , mint Dopemannek, aki megmaradt libsinek azutan is, hogy a sajat nagyszuleit gyilkoltak le a ciganybunozok.

A liberalisok nemzetbiztonsagi kockazatot jelentenek barmelyik feher faju orszagra nezve. Ok a belso ellenseg, az otodik hadoszlop. Trojai falovak bejuttatasan dolgoznak, hogy sajat nepi-nemezetiseguk felszamolasara toro kulturaidegen elemeket juttassanak hatalomhoz. Ha ki fog torni europaban a polgarhaboru, es semmi ketsegem nincsen, hogy ki fog, akkor eloszor is ezzel a mocskos liberalis bandaval kell az europai nepeknek megkuzdeniuk, mert ketseget kizaroan ezek a lumpen elemek szovetkezni fognak az idegen hordakkal, eroforrasokhoz es fegyverhez juttatjak majd oket, hogy le tudjanak szamolni hazajukat vedo, altaluk naciknak belyegzett normalitaspartiakkal.

Kivancsi 2016.02.16. 13:17:06

@jojoka: figyu gyogyoka.... nem erdekel mit mond az orbanc media de az sem erdekel amit a libsis berenc nemet vagy kurcsany fele kocsogok pampognak... de az sem amit ez a balazs gyoker probal elhitetni az egyszeru emberrel.... voltam araboknal is lattam hogyan elnek nem kerek beloluk europaban... sajnos nap mint nap kell latnom hogyan illeszkedtek be a muslim suttyok europaba... vagy mikor ejszaka kell mozogni a varosban... kisergetni az asszony mert ezek itt vannak... DE MINEK?? fognam az osszeset es fuggetlen attol hanyadik generacios, dolgozik vagy nem dolgozik azaz fizet adot vagy sem... vagy csak eloskodik... lop, rabol, segilyen tengodik.... szoval kuldenem vissza oket a feladonak pereputtyal egyutt!.. ES nagyon liberalis es humanus voltam mert lehet piizpocsekolas utazasukra kolteni!

Ad Dio 2016.02.16. 13:35:20

@$pi$:

"Mindenüket eladták, nincs semmilyük? Szíriában sincs semmilyük, németországban sincs semmilyük és az USA-ban sincs semmilyük. És?"

Nem vagyok híve az illegális migrációnak, káros folyamatnak tartom. Viszont reálisan szeretem látni a valóságot.

Azért jöttek ide, mert elhitték/elhitettük velük, hogy a problémáikra megoldás az, hogy idejönnek (ez az alapprobléma). Ez a Merkel által sugallt alaptézis.
Nem tudnak hazamenni, tőlünk várják a megoldást. És ha tetszik ha nem ezt számukra biztosítani is kell. Ezért mondom, hogy őket megnyertük. A többi milliónyi nyomorgónak kell egyértelműen értésére adni, hogy nem megoldás az, hogy idejönnek. Európa nem kínál szabad betelepedési opciót. Viszont hogy ne álljon elő kezelhetetlen helyzet, Európa odahaza ad segítséget, hogy élhető világuk legyen (nem jóléti, csupán élhető: a jólétért nekik kel megdolgozniuk!).

átlátó 2016.02.16. 13:36:09

Öööö...Németországban azért égnek a migránsosok lakhandijai, mert oda kedves invitálásra érkeztek...csak a népet kellett volna megkérdezni erről és előtte...utána én is beszarok, ha előtte nem tolom le a gatyát.

jojoka 2016.02.16. 13:36:37

@Kivancsi: Talán a legintelligensebb hozzászólást olvastam most . Ez egy igazi gyöngyszem. Nem monda még neked senki, hogy ha hallgattál volna , bölcs maradtál volna?

N. Barbie 2016.02.16. 13:39:21

@Kivancsi: Ugyan, ne legy naiv. Szerinted mikor erdekelte a valosag, az elet ezeket? Ha csak a migrans temat nezzuk, naponta szazszor vagja oket szajba az elet, bizonyitva, hogy hazugsag, amiket mondanak, de ettol meg sem rezzennek, csak nyomjak tovabb a multikulti baromsagot a rozsadombi villakbol meg a belpesti kavezokbol. Hja, onnan konnyu, ugy, hogy nagyobb illegalis bevandorlo hordat meg TV-be se lattak, nem hogy kozelrol.

Szivesen elvinnem setalni oket, oda ahol en lakok. A kozelben van egy kisebb, szep park, jatszoterrel, kulteri edzogepekkel stb. Kar, hogy akiknek keszult, nem tudjak hasznalni, mert eletveszely bemenni a parkba, foleg sotetedes utan, mert a szines vadak, arab, feka stb. tizeneves suttyok (feheret elvetve latni koztuk) drog eloszto helynek tekintik a helyet, hetente tobbszor fogocskaznak a rendorokkel, de amint elmegy a rendor, maris visszamennek es folyik tovabb minden ahogy addig.
Pont a minap lattam, ahogy egy kb. 15 eves kis csicska arab kinezetu megindult a rendor fele, az meg kicsapta a viperat, na akkor maris elszallt a batorsaga a kis k*csognek. ja, ez ez meg nincs is a legrosszabb hiru kornyekek kozott.
Na, ennyire "sikeres" a tomeges integraciojuk.

Gazz 2016.02.16. 13:42:27

"Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."
A kölni és egyéb városokban történt esetek eltussolási kísérlete nem éppen erre enged következtetni. Sőt.

ghoezeke mate 2016.02.16. 13:45:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Sikeres és muszlim együtt oximoron muzulmán állam vonatkozásában.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 13:55:42

@Gazz:

Már hogyne lenne igaz, csak eg yapró kiegészítéssel:

"Az igazságkereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."

helyett:

"Az igazságot NEM kereső és a közélet kérdései iránt nyitott közönség politikai irányultságtól és a VALÓSÁGTÓL független igényeit a német média felkészülten és hatékonyan elégíti ki."

high up! 2016.02.16. 13:59:45

@N. Barbie:

azért milyen szép, amikor a magadfajta kurucinfón érettségizett náci vallásúja, aki UK-ig migrált a gazdasági túlélésért, itt ordibál a neten a migránsok ellen.
És még esettanulmánya is van, miszerint látott egy nem magyarnak kinéző migránst. Sőt többet. Oszt bünöztek, oszt itt az ultimative bizonyíték, hogy ezek nem valók a világra!

Akokr egy IQ kérdés: szerinted a pesti meg magyar vidéki éjszakákban kik osztják szét a drogokat: a londoni migráncsok vagy a fajtiszta magyar bünözők? Szerinted az évi 150 gyilkosságot kik követik el: migráncsok vagy fajtiszta magyarok? Meg az évi 500 ezer büncseleményt, abból 25 ezer személy elleni eröszakos büncselekményt? Ezeket nem figyeleled meg a parkbejáratból?

FOLYTASSUK!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 14:01:11

@high up!: mèg mindìg össsemosod a bevàndorlòt az illegàlis menekülttel.

dekoninckxx 2016.02.16. 14:09:07

Ha ránézek a világtérképre, azt látom, hogy Európa egy kis paca, sokkal több hely van máshol. Miért is nem arrafelé vándorolnak a menekültek és a gazdasági bevándorlók?

konrada 2016.02.16. 14:11:39

@high up!:
...az éjszakai drogelosztásnál tán nem kéne feszegetni a rasszista alapállásodban kit tekintesz "fajtiszta magyarnak" témakört...

Kivancsi 2016.02.16. 14:12:41

@high up!: a MUSLIM migracs problema?? az halisten a vilag jobbik felen problema... szerencsed van hogy orbaniaban legalabb ezzel nem kell talalkoznod hiaba irigykedsz nem kapsz muslim migracsot :):)
ez csak a nyugati jolettel egyuttjaro extra! keleteuropai libsis komcsiknak nem jar! nem erdemled meg! ez egy megfizethetetlen elmeny.... mindenmasra ott van a visa kartyad :):)

high up! 2016.02.16. 14:12:42

Szerencsére pár év múlva nem lesz már itt migráns kérdés, mert az EU-s támogatások 2018-as kifutása után Orbaneszku führer Trianon 100-ik évfordulójára, 2020-ban nagy nömzöti örömkönnyezések közepette kivezeti majd az országot az EU-ból. Ezért pénzeli őt Putyin gazdi. Na meg neki sincs kedve, hogy az OLAF leztartóztassa a fél családját meg a kétharmad fideszt.

Remélem, hogy 2020-ra az EU az összes gazdasági túlélésért migráncsolt magyart hazavágja, hogy élvezze a jól megérdemelt fajtiszta magyar nömzöti államát otthon, oszt éljen bódogan a maga szögesdrót kerítése mögött, ne szenvedjen tovább az európai kultúr normáktól.

Akkor majd végre megszabadulnak a vírmagyarjaink a hanyatló és öngyilkosságba rohanó EU-tól, nem kell többet egy negyedben lakniuk mindenféle "De hát ezek nem olyanok mit a magyarok?!" néppel, hanem együtt lesz az ősgenetika Záhony és Hegyeshalom közé bezárva.

FOLYTASSUK!

konrada 2016.02.16. 14:13:05

@dekoninckxx:
...tán mert nem engedik be őket. (Már akik jobban élnek. Sz.rabb helyre meg minek menjenek??)

dekoninckxx 2016.02.16. 14:13:18

@high up!: Bocs, a saját bűnözőinkkel elbánunk, megszoktuk, ilyen mindig volt, van és lesz.
Akiknek Allah a legnagyobb, és fel se tudod fogni, hogy mi jár a fejében, és mit miért tesz, vagy néha mit miért nem tesz, nos azok bűnözzenek inkább a saját fajtájuk között.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 14:14:34

@high up!: sürgősen vedd be a gyògyszereidet!

Kivancsi 2016.02.16. 14:16:23

@jojoka: erre majd akkor gondolj mikor kan muslimok valamelyik noi csaladtagodon fog ep ungi-bungizni... de nekik az unokaoccs sem problema! talan meg teged is bavallalnanak hisz egy kecskenel csak jobb lehetsz :):)

high up! 2016.02.16. 14:18:45

@Sexual Harassment Panda: "mèg mindìg össsemosod a bevàndorlòt az illegàlis menekülttel."

te meg annyira belehülyültél a fajgyülölő harcodba, hogy hiába mondtam 1000-szer, csak nem használ. Na de még egyszer: ilyen kategória nincs, hogy illegális menekült. Teccik tudni?
Elfogadott meg elutasított menedék kérő van, de ezt majd csak a kérelem elbírálásának a végén fogod tudni megmondani, vili hogy miért?

FOLYTASSUK!

PS: Hej, ha Hitlernek ilyen derék és mindenre elszánt fajgyülölő tömeghadserege lett volna mint a 21. század magyar népe akkor ma Vlagyivosztokban is Deutschland, Deutschland über alles lenne a nömzöti himnusz!

FOLYTASSUK!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 14:20:03

@high up!: akkor is összemosod a menedèkkèrőt az eus munjavàllalòcal te agyhalott

lifecracker 2016.02.16. 14:21:11

@high up!: Ciganyok kovetik el fokent ezeket te ratardalt fostalicska.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 14:23:50

@Ballib Cenzúrázók Réme:

De ez csak az első volt, Merkel mostanság már állandó kvótát akar keresztülverni az Unión. Ami azt jelenti, hogy akárhány "menekült" jön is, azokat a megállapított arányban akarja szétosztani.

Azt ugyan nem tudni, ki lesz ebben partner, mert a napokban a franciák is kihátráltak mögüle, de már a benácult osztrákok is felső határt rebesgetnek.

lifecracker 2016.02.16. 14:29:07

Bekes meneuktel akik csak jobb eletet akarnak ugye? Na a kurva anyatokat libsi tetvek. Nezzetek meg ezt a videot,
amint a tevebaszo predikator azzal inditja utra a bekes menekulteket, hogy foglaljatok el Europat es eroszakoljatok meg az asszonyaikat.

www.youtube.com/watch?v=OWgLHPu4MZs

Ezek hoditani jonnek, kitaszitani minket az eletterunkbol. A liberalisok ezekkel vannak, az o ternyeresesuket segitik elo. A liberalisokat nem fogjak megmenteni a torvenyek, ugyanis ha kitor a polgarhaboru, akkor ok Isten torvenyei alapjan lesznek megitelve. Es akkor johetnek majd azzal, hogy Magyarorszagon nincs halalbuntetes, kotelet fognak kapni a nyakukba hazaarulasert.

high up! 2016.02.16. 14:33:09

@Kivancsi:

látom te specilaizáltad magad a nemi erőszakra, hát összeszedtem neked néhányat Fajtisztamagyarisztánból csak az elmúlt pár hónapból, hogy hogy csinálják ezt a víreink:

Hárman akartak megerőszakolni egy debreceni lányt

Egy lépcsőházba vonszolták és szexuálisan zaklatták támadói a debreceni lányt, a három fiatal férfi ki is fosztotta a megfélemlített áldozatot.

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a társaságot, amely a gyanú szerint szexuális erőszakot követett el egy 17 éves debreceni lány ellen.
A háromtagú, 17-18 éves fiatalokból álló csapat péntek este szólította le az áldozatot, majd közrefogták, és egy Darabos utcai társasház lépcsőházába hurcolták.

vagy:

Megerőszakolta és teherbe ejtette nevelt lányát

Megerőszakolta nevelt lányát egy férfi Kisteleken. Az esett még 2013 áprilisában történt. Az akkor 15 éves lány teherbe esett az aktus után és tavaly januárban egészséges gyermeket szült. A történtekről azonban most beszélt először nyilvánosan.

vagy:

Megerőszakolta nevelt lányát a battonyai férfi – 9 évet kapott

Azzal fenyegette az enyhén fogyatékos lányt, hogy "éhen fognak dögleni", ha beszél a történtekről. Azt is mondta, másnap józanul folytatja, amit elkezdett.
Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla annak a férfinak az ítéletét, akit azzal vádoltak, hogy tavaly tavasszal megerőszakolta szeretője gyermekét Battonyán. Nevelése alatt álló, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettében találták bűnösnek, jogerős büntetése mindezért 9 év fegyház.

vagy:

BORZALOM: Fiával együtt erőszakolta meg két kislányát egy apa!

A férfi két lányát rontotta meg, 14 évesen gyermeke pedig orálisan elégíttette ki magát húgaival. Bíróság elé álltak.

Tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélt részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy férfit és a fiát, akik éveken át megerőszakolták a család lánygyermekeit - tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t.
Koszta János elmondta, hogy a vádirat szerint az elsőrendű vádlott - a most 38 éves férfi - és 18 éves fia 2006 és 2013 között Solymáron rendszeresen szexuálisan zaklatta, illetve többször megerőszakolta a család két kiskorú, 12 év alatti lánygyermekét, vagyis a férfi a saját lányait, a fiú a saját testvéreit.

vagy:

Pert nyert az állam ellen a börtönben megerőszakolt férfi

Az előzetesben lévő fiatalembert jogerős büntetésüket töltő rabokkal zárták össze Kecskeméten, és egyikük megerőszakolta a fogvatartottat. A Bács-Kiskun megyei bv jogerősen hárommillió forint kártérítést kell fizessen az egykori rabnak
A fiatalember 2007 novemberétől volt előzetes letartóztatásban Budapesten. 2008 márciusában öt napra átszállították a kecskeméti börtönbe. A második nap éjjelén a pszichiátriai betegségeire szedett erős gyógyszerektől kábult férfit egyik rabtársa megerőszakolta. A nyomozás nem tudta kideríteni, kilenc zárkatársa közül ki volt az erőszaktevő.

FOLYTASSUK!

Kivancsi 2016.02.16. 14:37:50

@high up!: sajnos ezek mar itt vannak itt elnek kozottunk... nem tudunk veluk mit csinalni!
es pont ezert nem kene meg tobb allatot beengedni! foleg musulman pakiarabnegrot!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 14:40:09

@Kivancsi: a kettőnrk mi köze van egymàshoz??

N. Barbie 2016.02.16. 14:40:39

@high up!: Annal mar csak az a szebb, illetve szanalmasabb, amikor a hozzad hasonlo magyargyulolo senkihazi bibsi osztja az eszt migranskerdesben, aki meg eletebe nem latott kozelrol nagyobb szamu bevandorlot, de az atv azt mondta, hogy kerem ezek majdnem mind joravalo orvosok meg mernokok, akkor azt el is hiszi.
Igen, ennel joval hitelesebb, amikor en sajat szemmel latott dolgokat irok le, hogy ez neked nem tetszik, azt elhiszem, az igazsag nagyon szokott fajni a fajtadnak.
Azt meg nyilvan tudod, hogy en kurucinfon "erettsegiztem" meg naci vagyok, ja nem, ez csak a tipikus vita- es ervkeptelen szellib legalja csocselek megszokott reagalasa, mikor a szellemi fegyvertelensege okan ertelmeset nem tud irni, akkor johet egy oblos magyarozas meg nacizas. :)
Arrol mar nem is beszelve, hogy en vendeghez meltoan viselkedek, nem ugy mint ezek, de nem reszletezem, ugysem fognad fel a kulonbsegeket, a 2 bites agyadbol csak a magyarozas meg a gyulolkodes futja.

A masodik resz csak a szokasos vadlibsi onmagyarazat, ahol is szokas szerint ugy akarod beallitani, mintha barki mondta volna, hogy a magyar nem bunoz. Senki nem mondott ilyet, de, hogy joval kevesebbet, mint az itteni, vagy az otthoni vadak (igen, a ciganyok, mert koztudomasu, hogy aranyaikhoz kepest hatvanyozottan tobb, elsosorban eroszakos - es szuksegtelenul brutalis - bunt kovetnek el, mint a magyarok, nyilvan ezt is letagadod, pont lesz@rom:D)

lifecracker 2016.02.16. 14:41:15

@high up!: Te retardalt fostalicska, ezek nagyresze cigany - azaz omigrans - eredetu buncselekmeny. Senki nem allitotta, hogy a mi tarsadalmunk 100% ban mentes lenne az effele dolgoktol, te hugyagyu szargomboc. Ugyanakkor meg a hozzad hasonlo, Telapo seggebol logo liberlis szarcsimbokok is tudjak, hogy a muszlim orszagokban sokkal magasabb a nok ellen elkovetett eroszakos buncselekmenyek prevalenciaja.

Tehat teljesen nyilvanvalo, hogy ha ezekbol a ruhes kutyakbol importalunk, akkor nagyobb aranyban fogjak a noinket megeroszakolni.

En megertem, hogy ha valami perverz allat vagy, es szinesboruekkel szeretnel koitalni. Akkor pakolj ossze, nem olyan draga a repulojegy manapsag, aztan kotrodj el a mocskos szinesboru haverjaidhoz, majd ok elintezik a picsadat, ha annyira viszket. De az norokonaimat ne akard veszelybe sodorni a perverziod miatt te geci.

lifecracker 2016.02.16. 14:41:53

@high up!: Te retardalt fostalicska, ezek nagyresze cigany - azaz omigrans - eredetu buncselekmeny. Senki nem allitotta, hogy a mi tarsadalmunk 100% ban mentes lenne az effele dolgoktol, te hugyagyu szargomboc. Ugyanakkor meg a hozzad hasonlo, Telapo seggebol logo liberlis szarcsimbokok is tudjak, hogy a muszlim orszagokban sokkal magasabb a nok ellen elkovetett eroszakos buncselekmenyek prevalenciaja.

Tehat teljesen nyilvanvalo, hogy ha ezekbol a ruhes kutyakbol importalunk, akkor nagyobb aranyban fogjak a noinket megeroszakolni.

En megertem, hogy ha valami perverz allat vagy, es szinesboruekkel szeretnel koitalni. Akkor pakolj ossze, nem olyan draga a repulojegy manapsag, aztan kotrodj el a mocskos szinesboru haverjaidhoz, majd ok elintezik a picsadat, ha annyira viszket. De az norokonaimat ne akard veszelybe sodorni a perverziod miatt.

Kivancsi 2016.02.16. 14:42:03

@Sexual Harassment Panda: tolem kerdezed? kerdezd high up kollegatol.....

lifecracker 2016.02.16. 14:45:30

@N. Barbie: Tudod ezek a liberalis szarcsimbokok foleg rozsadombi zsidok, akiket fegyveres biztonsagi orok oriznek. Ha meg igy is tul nagy lenne a gaz, siman lekoccolnak Izraelbe, a kozelkelet egyetlen demokraicajaba, a tolerancia, a mertektartas es a szeretet foldi viragoskertjebe, ahova egy migrancspatkanyt sem engednek be.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 14:46:22

@Kivancsi: èn nem merem megkérdezni!
Szemmel làthatòlag kicsùszott a làba alòl a talaj.Azt se èrtem mit akar bizonyìtani?hogy fogadjunk be minèl több àlmenekültet??
Asszem ezzel az 5lettel kusseb sègben van az egèsz orszàgban.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.02.16. 14:49:54

Meglepően ostoba blogbejegyzés volt ez kérem szépen.

high up! 2016.02.16. 14:50:22

@Sexual Harassment Panda:

Na mi van, újabb kategória háborúk? Ja pesze, neked, a magyarjának (aki közben szabaccságharcol az EU ellen) jár az EU munkahely! Há mer magyar vagyok bammeg, há nem?? Nököm jár!

Remélem, 2020-ban hazavágja az EU az összes magyar migráncsot (azt a 600 ezret), oszt libsiként együtt ünnepelheted majd Gyöngyöspatán a Viszzatérést a nömözöti államhoz a fajtiszta fidióta meg magyar gárda testvírieddel. A fajgyülölet az, ami a magyarságot összeköti.

Azt azért elárulnád, hogy a magadfajta migráncs hülyéi miért akarnak 2020-ig az EU-ban szenvedni, miért nem fogjátok a perputtyotokat, oszt költöztök már ma haza? Oszt akkor nem szenvednétek a londoni parkbejárókban meg nem bújnátok az okos telefonotokat, hogy merre van az a No go zone, hanem bódogan és nyugodtan sétálhattok a 93 ezer négyzetkilométer bármely négyzetméterén.

FOLYTASSUK!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 14:55:40

@high up!: NEM vagyok magyar .
Szopòka van sràc.

FriendlyAtheist 2016.02.16. 15:01:15

@high up!: "Ja pesze, neked, a magyarjának (aki közben szabaccságharcol az EU ellen) jár az EU munkahely!"
Röviden: igen, jár. Mert az EU és Magyarország kétoldalúan megállapodott, az EU felvette Magyarországot (komoly feltételeknek kellett megfelelni hozzá), mert mindkét félnek érdekében volt. Ezzel szemben az általad védett "menekültek" (valójában illegális bevándorlók) egyoldalúan fogták magukat és törvénytelenül bejöttek az EU területére, követelőzve. Itt a különbség.

N. Barbie 2016.02.16. 15:01:15

@high up!: Ilyen peldakat szeretett izraeledbol is lehet sorolni, azt ugye azert tudod, te gyulolkodo szardarab? :DD
Aztan, mondjuk, hogy a peldaidbol hanyat kovetett el cigany, ahol bevett dolog a verfertozes, hanyat nem, azt ugye nem tudjuk, de te ugy veszed, hogy egyet se. Na ennyire relevansak a peldaid :)

Mellesleg en meg azt remelem, hogy max. par ev es a vilag minden orszaga kikozositi a legnagyobb rasszista izraelt, mert meg csak az europai, kulturalt felfogas hiret se hallottak, aztan az osszes, rendszeresen az adott gazda nep kezebe harapo bibsi (veled egyutt) mehet szepen haza, es vegre nem kell minden mas nepet reggeltol estig antiszemitazni meg rasszistazni, mind egyutt lehettek otthon, mint egy boldog, nagy csalad, nem kell tovabb elviselni a csunya antiszemitanacifasiszta magyar, nemet, angol stb. nepet.
Ott mar csak egymast kell emlekeztetni napi 20x a holoizetekre. Ugye, milyen jo lesz? :D
Ja, egyeni belatas szerint ez barmikor megteheto, mondjuk neked is, ha ennyire utalod a magyarokat, naponta van jarat az igazi hazadba, lehet menni te majom. :D

high up! 2016.02.16. 15:01:24

@N. Barbie:

te barbika, ha a doki bácsi megállapíccsa, hogy iszonyúan zavaros és agresszív elmevilágod van, akkor ő nem magyar gyülölő, hanem diagnózist mond.
Ha a tanár bácsi megállapíccsa, hogy elégtelen a tudásod a történelemből (különösen a hitleri fajelméleteket és annak a következményeit tekintve - átalános iskola, nyóccadik osztály!), akkor ő nem magyar győlölő, hanem osztályozza a képességedet.
Ha valaki itt megállapíccsa rólad hogy zavaros, társadalmilag veszélyes elmevilágod van, akkor ő nem magyar gyülölő, hanem közli veled az állapotodat, ahogy ő látja.

Majd gondolod, hogy aki ellentmond a te selejtes, mocskos kis ideneggyülölő kútúrális szintednek és genetikai hajlamaidnak, az csak magyar gyülölő lehet?

FOLYTASSUK!

csentecsa 2016.02.16. 15:02:26

A menekültek krémjének számító szírek között egy háború előtti felmérés szerint 20%-os volt az analfabéták aránya. Ennyit a "jól képzett munkaerőről".
Persze minden hordából ki lehet mazsolázni azt az egy-két informatikust meg orvost, aki egyébként a normál szabályos bevándolás mellett is letelepedhetett volna az EU-ban.

tron.encom 2016.02.16. 15:02:39

@high up!:
Remélem hogy ekkorra már te, és az összes hozzád hasonló magyarul beszélő magyargyűlölő faszkalap már rég telavivban szívja a levegőt örökre, és ott agitál majd a minél nagyobb számú muszlim migráns beengedése mellett.
Majd számolj be ott hogyan fogadták a nemzetmentő ötleteidet.
Igazi mintapéldája vagy annak miért lett a "liberális" egy szitokszó magyarországon.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 15:04:09

@csentecsa: pontosan ezt nem èrtem èn sem.Eddìg is, most is lehet legàlisan jönni.Csak egy piacképes szakma kell hozzà.

csentecsa 2016.02.16. 15:04:24

@high up!: El vagy tévedve de nagyon! A magyarok nem migránsok, hanem EU-s állampolgárok, akik az EU-n belüli szabad munkaerőáramlás elve alapján vállalhatnak munkát nyugaton.

high up! 2016.02.16. 15:05:35

@Sexual Harassment Panda:

Há nem vagy magyar? Há akkor mijafaszért izgulsz itt vérre menően a magyarokért? Miért nem a rác, tót, bunyevác, jiddis oldalakon próbálod megszervezni a fajvédő ideológiádat a még kisebb kisebbségek ellen?????

FOLYTASSUK!

Kopi3.14 2016.02.16. 15:08:13

@Pilátus: Független német média, pl. KSTA már másnap írt róla. Viszont napokon keresztül nem lehetett tudni, pontosan mi, merre történt.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 15:10:32

@high up!: sajnos èrtelmetlen a vita, mert te csak trollkodsz.
Nem vagyok fajgyűlölő.
fèlig vagyok magyar, a nagyszüleim pl szudètanémetek voltak, tehàt nem fognak visszatoloncolni Magtarorszàgra. (Mint ahogy màst sem).
A jelenlegi korlàtlan, mibdenfèle szabàlyozàs nélküli sàskajàràst ellenzem.
Nem vagyok eu ellenes, sőt.
Te vagy a gyűlòlködő, kirekesztő.A te pofàdbòl ömlik s mocsok mibdenkire aki nem a te vèlemènyeden van.olvasd vissza a kommentjeidet.
szègyelld magad

ember100 2016.02.16. 15:11:57

@Ballib Cenzúrázók Réme:
Helló !

Hát Te sem vagy egy agytröszt :)
Most kb. 133 fides-kndp képviselő van ebből 1 et leültettek gyilkosság vádjával akkor mondhatjuk hogy a fidesz-kndp 0,75 % gyilkos :)

Ennyi a te statisztikádról :)
Nekem tetszik ez a szám :)

Milyen egy párt !!!

high up! 2016.02.16. 15:14:17

@FriendlyAtheist:

figyelj te, 15 hozzászólásos okoskodó! Amikor Magyaro belépett az EU-ba, akkor aláírt egy EU Chartát, amiben hót az ellenkező értékek és normák vannak lefektetve, mint amit ez a magyar ősgenetikai drive produkál Orbanszku führer vezénylésére. Majd ha 5%-ban tudod, hogy mik ezek a normák, meg miről szól az EU, majd akkor jelentkezz vissza.

Bár ne erőltesd magad, mert mire összejön ez az 5%. addigra 2020 lesz, oszt akkor már nem kell tovább szarakodni ezzel a nyamvadt európai civilizációval, visszatérhettek az uralalji félázsiai természetes környezetetekhez, osztt lehet újra gyüjtögetni, halászni, vadászni, ahol csak akarjátok, meg annyit amennyit akartok, mert az a 93 ezer nm csak a tietek, az nektek jár!
2020-tól kezdődik majd az arany korszakotok, csak addig bírjátok még ki valahogy!

FOLYTASSUK!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 15:16:06

@high up!: ès miben szegte meg ezt a chartàt?

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 15:19:45

@high up!:

Tudod már a választ arra a roppant egyszerű kérdésre, hogy :

Miért is jó, ha idejön több tízezer illegális muszlim bevándorló az országba ?
Különös tekintettel az EU-s mintákra, miszerint 40-50 év alatt se tudtak sehol sem integrálódni.

Ha nem jó, akkor csak a kvóta miatt kellene beengednünk őket, Merkel két szép szeméért, vagy van más indokod is erre ?

Pl utálod a magyarokat, és ki akarsz baszni velük.
Ilyesmit simán elhiszek.

fércnél maradandóbb 2016.02.16. 15:20:30

@Ad Dio:
"Ha nem, akkor pénz nem számít alapon megveszik a törököket - meg ha kell az ördögöt is - és legalább ideiglenesen meglassítják a folyamatot. Egy ideiglenes lassítást ugyanis el lehet érni pénzzel."

Ennél rosszabb üzletet még nem kötöttek a világon

A törökök a követelések végtelen sorát szabják feltételként, beleértve az EU-ba való felvételüket is. Magyaráán visszatartanak pár ezer migrnst ideig-óráig, de helyette ránk zúdul egymillió tötrök válogatás nélkül. Sokszáz éves álmuk válhat ezzel valóra, bármennyit küzdöttek Hunyadi és a többi hősök.

Emellett persze a pénzt is elteszik a törökök, amiből - ismerve az ottani korrupciót - alig fog jutni a menekülteknek. Aki járt valaha is az isztambuli bazárban az tudja, akármilyen üzletet kötsz a törökkel ő jár jobban

N. Barbie 2016.02.16. 15:20:52

@high up!: A gond az, hogy te olyan messze vagy egy orvos vagy egy tanar szellemi szinvonalatol, mint Mako Jeruzsalemtol (csak, hogy szerett hazadbol mondjak egy varost :D), szoval, amig csak te allapitod meg, meg a haverjaid, addig remelem nem haragszol meg, ha csak siman lesz@rom a gyulolkodesed. :D

high up! 2016.02.16. 15:20:54

@Sexual Harassment Panda:

majd gondolod okostóni, hogy a te fajgyülölő mocskosságaidért majd én fogom szégyellni magam? Jaj te szerencsétlen, a nagyfaterodék pont azt az ideológiát szenvedték meg (meg talán az életükkel is megfizettek) amiért most te fújod a fanfárokat!

Én mindig mondtam, kifogyhatatlan ez az ország az idiótákból!

FOLYTASSUK!

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 15:21:58

@high up!: mitől lennèk fajgyűlölő?mert ellenzem a kontrollàlatlan bevàndorlàst??

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.16. 15:23:51

@high up!:

Szerintem te is olvashatnál egy picit.. Pl erről a témáról:
en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

Vagy pl hogy mire találták ki az országhatárt annak idején ?
Azért hogy a migráns keresztülhugyozza, vagy azért, hogy ellenőrzött keretek között jöjjön, aki jönni akar, feltéve ha beengedik ?

FriendlyAtheist 2016.02.16. 15:32:22

@high up!:
1) Jellemző a baloldalra, hogy ha vesztésre állnak az érvek terén, akkor személyeskedni kezdenek. Igen, összesen 15 hozzászólásom van (most már 16, eddig nem voltam aktív fórumozó). Ettől még nem lesz kevésbé igaz, amit írtam.
2) Történetesen van fogalmam róla, több is mint 5%, hogy mik az európai értékek (többek között, hogy érdemi vitákat folytatunk, nem pedig személyeskedünk, meg gyalázkodunk, mint azt te is tetted az előbb).
3) Nem akarok kilépni az EU-ból, szerintem fontos, hogy benne legyünk, de a baloldalnak nincs monopóliuma afölött, hogy miről is szóljon Európa.
4) Pont a mostani bevándorló hullám a legnagyobb fenyegetés az európai értékek ellen, erre bizonyíték a migránsok hozzáállása azokhoz az értékekhez, mint a vallásszabadság, szexuális szabadság vagy egyenjogúság, vagy hogy a "menekültek" egyharmada támogatja az Iszlám Államot (mielőtt referenciát kérnél, nézd meg a Pew Research Center kutatását a témában, vagy pamelageller.com/2015/11/pew-poll-between-63-million-and-287-million-isis-supporters-in-just-11-countries-13-of-syria-refugees-isis-sympathizers.html/).
Ha van konstruktív érved azzal a valós veszéllyel szemben, amit a minden ellenőrzés nélkül beengedett százezrek jelentenek, szívesen hallom.

N. Barbie 2016.02.16. 15:37:19

@Sexual Harassment Panda: Azert vagy fajgyulolo, mert ennyire futja az alacsony ertelmi kepessegeibol. Amikor nem tud tenyeket, erveket, adatokat irni (tehat kb mindig), akkor jon a jol megszokott magyarozas, gyulolkodes, nacizas, kurucinfozas, fajgyulolozes. Ennyire futja szegenykenek, nem bantsd erte, eleg baj lehet ez szegeny anyukajanak, aki gyereket vart azt` ez jott.
Az meg kulon aranyos, ahogy az evek ota a magyarok ellen gyulolkodo bibsi, akinek minden hozzaszolasanak minden mondataban van legalabb egy magyarozas, fajgyuloloz, nacizik, rasszistazik masokat. :)

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 15:48:27

@N. Barbie: szerintem meg cdak trollkodik.
Nem vagyok fajgyűlölő.
Nem vvagyok eu ellenes, nem vagyok menrkültellenes sem.
A mostani, kontrollàlatlan sàskajàràst ellenzem.

Kopi3.14 2016.02.16. 15:51:05

@Ballib Cenzúrázók Réme: A németeknél sikerült integrálódnia rengeteg bevándorlónak. Kölnben is.

mortullus 2016.02.16. 16:00:35

@high up!: Látom az izráélita gyűlöletkommandó még mindig aktív. :)
Hej, ha Németországot anno magyarok lakták volna, most nem kommentelnél. A magyarok nem végeznek félmunkát.

N. Barbie 2016.02.16. 16:05:16

@Sexual Harassment Panda: Aki nem sajnalja az idot evek ota, hogy napi tobb hozzaszolasban utalkozzon, gyulolkodjon a magyarok ellen, na az elhiheted, hogy nem trollkodik, az komolyan is gondolja.
Sut a gyulolet az okadasaibol, nem tudom miert, nagyon nem is erdekel a nyomora, biztos megcsinalta a kivalasztott nep sarja anyukajat egy naci magyar apuka, vagy valami hasonlo. :D

csonka balázs 2016.02.16. 16:11:58

@Kampfer: (és @többiek:) "lószaros állkapocscsont törés (...) és a koponyalapi törés...", "kevés vagy te", "hazudozol"... Miért kellene nekem erre válaszolnom? Komolyan azt gondolod, hogy a legfontosabb ügyeinkben ilyen szinten lenne érdemes a vitákat vállalni?
Az álláspontom ott van a posztban, rendesen, tisztességesen, névvel. Nem gyaláztam senkit. Sőt, azt írtam, hogy nyugodtan lehet bármilyen következtetésre jutni. Csak tessék. Én nem kívánok senkinek sem csúnyaságokat.
Ne várd, hogy kétszázakárhány komment után mindegyikkel leálljak tételesen vitatkozni, miközben egyik sem cáfolja tételesen azt, amit írtam. (Például egyáltalán nem írtam semmit arról, hogy Merkelnek vagy másnak van igaza az ügyben.) Arról esetleg vitatkoznék, ha valaki azt írná, hogy Németországban NEM jelennek meg olyan cikkek és műsorok, amikről szóltam. De azzal nehéz vitatkozni, mert megjelennek.
Nagyon sajnálom, de az itteni kommentek is többségükben azt támasztják alá, amiről írtam. (Bár itt meg azt hangsúlyozom, hogy nem névtelen kommentekről, hanem a mérvadó média újságcikkeiről, a tévék műsorairól, dokumentumfilmekről beszéltem.)
Németországban van egy jelenség. Érdemes ezért egy posztert gyalázni? Szerintem ennek semmi értelme sincs... De ebbe már nem szólok bele.

fifibá55 2016.02.16. 16:12:55

Sohasem értettem, miért mondják azokra, akik szerint nem feltétlenül okos dolog kezelhetetlenné váló tömeget kontroll nélkül beengedni, hogy idegengyűlölők. A túlnyomó többség realista, a józan észre hallgat, de semleges, hiszen nincs oka/tapasztalata, hogy gyűlöljön, és értetlenül áll a megbélyegzéssel szemben.
Eszerint a logika szerint a szomszédait is gyűlöli, ha simán csak nem kíváncsi rájuk és nem kíván velük foglalkozni?

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2016.02.16. 16:14:24

összefoglalnám röviden: Szerző te egy segg vagy.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2016.02.16. 16:15:27

@csonka balázs: "egyik sem cáfolja tételesen azt, amit írtam."

A valóság cáfolja akkor ha te jó mélyen elástad homokba a fejed és onnan ez nem látszik.

Brix 2016.02.16. 16:24:51

@high up!: Te idióta! Az, hogy Magyarországon is történnek nők elleni erőszakos cselekmények még nem menti fel az Európát elárasztó és tömegesen erőszakoló bevándorlókat! Ha nagyon a dolgok mélyére nézünk, az itthoni problémák jelentős részét is a " bevándorlók" okozzák.. Pl a debreceni esetet " hajdúhadházi " " fiatalemberek" követték el.,...nem is kell semmit sem írni, úgyis tudja mindenki miról van szó...
Mit gondolsz miért nem fogják tudni integrálni a liberális álmodozók, a most Európára szabadult embertömegeket? Azon túl, hogy velünk ellenséges , destruktív , kultúrából jönnek, az átlagos intelligencia szintjük a közelében sincs az európai embereknek. Fekete - Afrikában pl. 60-70 közötti az átlagos mért IQ, Afgaisztánban , Pakisztánban 80-85-, míg pl Európában 100 körüli az átlagos IQ szint... A többségük soha nem fog tudni beilleszkedni az európai társadalomba!

FriendlyAtheist 2016.02.16. 16:24:53

@fifibá55: Nagyon jó meglátás, és fontos lenne, hogy az emberek megértsék ezt. Azért akarnak megbélyegezni és "nácizni" mindenkit, aki nem ért egyet velük, mert ezzel akarnak elhallgattatni és hiteltelenné tenni. Hiszen ki venne komolyan egy "nácit" vagy "idegengyűlölőt"? Rég bevált eszköz ez.
(ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek a valóságban gyűlölettel teli emberek, de messze nem olyan arányban, mint ahogy azt beállítani igyekszenek)

N. Barbie 2016.02.16. 16:25:11

@csonka balázs: Aha, te nem irtad, hogy merkelnek van igaza, csak ilyen ordas nagy csusztatasokkal eltel, amibol nyilvanvalo melyik irany all hozzad kozelebb:

"Aki a harsány magyar boszorkányszombati táncban nem vesz részt, és netán gondolkodni mer, az alapból liberális vagy balliberális (természetesen egyenlő hazaáruló), és méltóvá válik az agresszív megvetésre."

"Tisztelet a kivételnek, de: öntudatos és sugárzó arccal ülünk a butaság trónján: a migránsok gyűlölnivaló alsóbbrendűek."

Aki ekkora demagog, hatasvadasz csusztatasokkal operal a cikkeben, nem is, mondjuk ki, hazugsagokkal, az azert nem emelje mar magat valami onmaga altal gyartott erkolcsi tronra ilyenekkel, mint "Az álláspontom ott van a posztban, rendesen, tisztességesen, névvel. Nem gyaláztam senkit." vagy "miközben egyik sem cáfolja tételesen azt, amit írtam.".

Te nem gyalaztal senkit, nyilvan, csak akkor peldaul nem tudom az mi, amikor a migransimogatokkal nem egyet ertok, azok a butasag tronjan ulnek es azt hazudod, hogy ezek azt mondjak, hogy a migransok gyulolnivalo alsobbrenduek.

Na asszem ennyit a cikked elfogulatlansagarol, hogy olyan ordas nagy hazugsagot mar ne is emlitsek, hogy ugy allitod be, hogy a nemet media elfogulatlanul es hitelesen szamol be a migrans temarol.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 16:42:53

@N. Barbie:

Nézd, a jómunkásember posztoló megdolgozott a pénzéért, összeütött egy nem túl hosszú, nem túl tartalmas, nem is túl igaz posztot, de a mai betevőt megkereste vele. Én sajnálom őt, nem szívesen fanyalodnék arra, hogy a saját hazám és népem mocskolásával keressem meg a megélhetésemre valót.

N. Barbie 2016.02.16. 16:49:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Valoban, mar ha vannak ilyen iranyu erzesei egyaltalan...
Az biztos, hogy a futobolond highup meg fizetne is erte, hogy az index aljan legyenek futtatva a gyulolkodo cikkei, ot holmi hazaszeretet meg hasonlo boszmesegek nem fognak vissza. Legalabbis Magyarorszag iranyaba nem...:)

we dont want arabs here..So what 2016.02.16. 17:21:03

Munchenben voltam a mult héten, a németek nem támogatják merkel baromságát sőt, kimondottan ellenzik. Ez a cikk hazudik.

Ad Dio 2016.02.16. 17:40:32

@fércnél maradandóbb:

Nem hiszem, hogy érdemes ebből etikai kérdést csinálni. Ez egyszerű matek a német politikusoknak és azoknak a gazdasági erőknek akik mögöttük állnak: mi mit ér meg. A törököket hitegetik egy csomó dologgal, amiből egy-két dolgot meg is kapnak. De pl. EU tagság nem lesz belőle. Törökország túl nagy falat lenne Európának. Erős, nagy, agresszív, cseppet sem európai.

Viszont ha általuk meg lehet venni a következő választásokat, kaphatnak egy kis baksist. Főleg hogy a cehhet megpróbálják majd a tagállamokkal kifizettetni :-).

mérgező 2016.02.16. 17:43:52

@Ballib Cenzúrázók Réme: De melyik ujjadból szoptad hogy tízezer? Meg hogy több?:)
Nem jön ide. Nem is akart soha ide jönni egyik se.
Most se akar.
Meg a jövőben sem lesznek ilyen ingerenciáik.
Ennyi erővel retteghetsz a boszorkányoktól is!

mérgező 2016.02.16. 17:45:22

@N. Barbie: Tökéletesen alátámasztottad a cikkben foglaltakat:)

Zsuzsi25 2016.02.16. 17:51:02

@fidesz maszop dk egykutya: Dehogy vagyok fideszes, KIkérem magamnak!!!
Utálom a Fideszt. De akkor is el kell ismerni, hogy Orbán úgy bánt az illegális határátlépőkkel ahogyan kellett!!! Jól kezelte a menekült kérsdést...Nem befogadni, hanem kint tartani oket. (szerintem a tűzparancsot is ki lehetett volna adni) Apropó! Ezek NEM menekültek. ezek illegális határátlépők.

" igen, mivel fideszes vagy, ezért kóros hazudozó, másrészt ha ez megtörtént volna hetekig a csapból is ez folyt volna. De nem folyt..."
Parancsolj: (remélem tudsz nyelvet, ha nem akkor a google translate a barátod)
Szándékosan külföldi oldalt linkelek, hogy ne mondhasd azt, hogy "nácimagyarfaszisztarasszista"
"Vi har tapt byen" Lefordítom: "elvesztettük a várost" ezt a rendőrség nyilatkozta, miutan vegigraboltak a lakasokat.

www.osloby.no/nyheter/krim/Ransoffer-nr-351_-Gronland-politistasjon-6702489.html

Na de legyen egy angol cikk....(bizonyára angolul azért beszélsz...
www.rt.com/news/muslim-rally-london-sharia/

Követelik, hogy vezessék be a sariát a brit alap törvénybe, mert ugye ez az egyenloseg....

chrisred 2016.02.16. 17:57:37

@Sexual Harassment Panda: Ez most nem jelent semmit, csak akkor, ha bármilyen korlátozást bevezetnek. Ahogy jelenleg sajnos az is egy elméleti lehetőség, hogy Szíria területén helyreáll az államrend, és az onnan érkező menekültek jogállása emiatt megszűnik.

Sexual Harassment Panda 2016.02.16. 18:05:22

@chrisred: de mi lenne pl ha mi kilèpnènk az eubòl?
Automatikusan haza kellene jönniük a kint dolgozòknak?

Kampfer 2016.02.16. 18:14:55

@csonka balázs: Üdv!
Akkor részleteiben:

"Miért kellene nekem erre válaszolnom? Komolyan azt gondolod, hogy a legfontosabb ügyeinkben ilyen szinten lenne érdemes a vitákat vállalni?
Az álláspontom ott van a posztban, rendesen, tisztességesen, névvel."
Nézd, a szintet nem az határozza meg, hogy milyen választékosan és szépen (akár 'pc' módon) írod le a véleményed, hanem az, hogy miként próbálod azt beállítani és igazolni!
Írtad: "Aki a harsány magyar boszorkányszombati táncban nem vesz részt, és netán gondolkodni mer, az alapból liberális vagy balliberális (természetesen egyenlő hazaáruló), és méltóvá válik az agresszív megvetésre."
Ezzel meg is adtad az alaphangot, hiszen te magad is nagyon jól tudhatod, hogy jelenleg ez a két politikai nézet határozza meg a viták tengelyét Európában, de kishazánkban mindenképp. Tudod, akit te boszorkánytáncolni gondolsz, jó eséllyel ők is használják az agyukat és gondolkodni is tudnak, talán csak mást gondolnak, mint te! Horribile dictu esetleg mást tapasztaltak meg, mint te! De álláspontod szerint ők csak hőbörögnek és nem gondolkodnak! Ok.

"Ne várd, hogy kétszázakárhány komment után mindegyikkel leálljak tételesen vitatkozni, miközben egyik sem cáfolja tételesen azt, amit írtam."

Reagálj akár csak egyre értelmesen! És ne az enyémre, akkor is el fogom olvasni! Ami pedig az írásaid tételes cáfolatát illeti, nos azt itt többen is megtették linkekkel, idézetekkel. Már ami a német médiát és annak hitelességét illeti...!

"Arról esetleg vitatkoznék, ha valaki azt írná, hogy Németországban NEM jelennek meg olyan cikkek és műsorok, amikről szóltam. De azzal nehéz vitatkozni, mert megjelennek."

Neeem! Te azt állítottad: "Ehelyett nap mint nap cikkek, beszélgetések, dokumentumfilmek sokasága jelenik meg az újságokban, tévékben és egyebütt, amelyek kellő részletességgel, tényszerűségre törekvően, és mindenféle agresszivitástól szigorú távolságtartással elemzik a helyzetet."
Kérlek, magyarázd már meg nekem fenti soraid tükrében a tavalyi bicskei és röszkei események német sajtóban történt prezentációját! Magyarázd már el nekem a fenti soraid tükrében a kieli és vesztfáliai eseteket, amikor rendőrségi utasításra vettek le cikkeket a netről! Illetve amikor helyi médiumok nem számolhattak be észak-rajnai kilakoltatásokról (amik azóta persze a bíróságokon kötöttek ki)! Esetleg a fenti soraid tükrében hogyan értekezett a német média a migránsok tömegének várható társadalmi, gazdasági és munkaerőpiaci hatásairól?
Tudod, mi pedig azt állítottuk, hogy amiről te beszélsz, az egy hagymázas pc álom, a német média elég átlátszó szerecsenmosdatása!

"Nagyon sajnálom, de az itteni kommentek is többségükben azt támasztják alá, amiről írtam. "

Ne sajnáld! Mert ez a való világ! Isten hozott a kvantumtükör inneső oldalán! Tudod, elég jó eséllyel egy viszonylag nagy tömeg nem ért egyet sem azzal, amit gondolsz, sem azzal, ahogy próbálod erőltetni az elméletet, miszerint a magyarok büdös rasszista nácik, a felvilágosult, szénnédiplomázott német liberálhumanoidokkal szemben, akik primitív személyünkkel ellentétben még e vészterhes áradat fenyegetésében is felismerik a szépet és a gyümölcsözőt! Ezzek sajnos hülyének nézel minket és ez eléggé dühítő és irritáló!

"Németországban van egy jelenség. Érdemes ezért egy posztert gyalázni?"

Németországban jelenleg nem jelenségről beszélhetünk, hanem egy generált, gerjesztett társadalmi-politikai krízishelyzetről, ami az egész kontinensre hatással van! A német média pedig nap-nap után próbálja igazolni ennek a merkelnek azt az agymenését, hogy neki legitim joga van ennek a krízisnek az exportjára! Hát tudod mit? Egy nagy szart van erre joga! Érdemes lenne a német médiának utánanéznie a német jogszabályoknak atekintetben, hogy egyáltalán német részről van-e ennek a merkelnek felhatalmazása erre az agybajra??? Sanszos, hogy kemény vita lenne...

Posztert gyalázni?

Írod: "Nem gyaláztam senkit."
Korábban: "...öntudatos és sugárzó arccal ülünk a butaság trónján: a migránsok gyűlölnivaló alsóbbrendűek."
Tudod, ezzel családom egy jórészét, barátaimat, azok rokonait butázos és sötétezed le. Szájukba adva a migránsok alsóbbrendűségének szavát! Ez közönséges hazugság és rágalom a részedről! Aki megveti vagy gyűlöli ezeket a migránsokat (esetleg saját tapasztalatok alapján is), még közel sem tekinthető sötétnek vagy butának! Talán többet is láthatott ebből az egész káoszból, mint te magad! És mert nem eurokonform a gondolata? Na és? Ez van... Esetleg nem kellett volna így hatni európai honpolgárok életére! És nektek nem kellene ezért folytonosan ránk hányni ezt a libbant pc sületlenséget és ezt az 'européer' baloldali szagú etnogyűköletet! Utáljuk a migránsokat? Kérdezed te! Miért? Te utálod a magyarokat? Kérdem én! És akkor ki van itthon...? Kinek joga a másikon bármit számonkérni? Miről ismerszik meg a menekült, miről a migráns? És mi az ezirányú tapasztalat? Ezen kéne elgondolkodnod! És igen! Embereket gyaláztál, a reakció is ilyen. Remélem segítettem!
Kamp.

N. Barbie 2016.02.16. 18:21:39

@mérgező: Tokeletesen fogalmam nincs mire gondolsz.

Lord Kilburn 2016.02.16. 18:46:59

@Kampfer: „Ami pedig az írásaid tételes cáfolatát illeti, nos azt itt többen is megtették linkekkel, idézetekkel. Már ami a német médiát és annak hitelességét illeti...!”

A német média szapulását, hitelességének megkérdőjelezését sürgősen be kellene fejezni.

A kölni eseményekről a német média késve tájékoztatott (a szélsőjobboldali, menekültellenes is!!!), de tudtommal a rendőrség tartotta vissza az információkat. Ilyen van.

Mindenkit emlékeztetnék, akit illet, hogy attól, hogy hazánkban, a jobboldalon az újságíró szakmát felszámolták, annak helyét propaganda ügyosztályok foglalják el, és az objektív tájékoztatás a baloldalon is hagy kívánnivalót maga után, attól ez Európa boldogabbik felén még nincs így.

index.hu/kultur/media/2016/02/06/hir_tv-s_vezeto_az_igazsag_az_hogy_kiszolgaltuk_a_rendszert/

Nem lehet egy lapon említeni egyetlen magyar médiumot sem pl. a FAZ-zal, vagy a Der Spiegellel. Ezek a második világháború után alapított, SZILÁRD GAZDASÁGI ALAPokon nyugvó, ÚJSÁGÍRÓK által írt és szerkesztett, mértékadó és mértéktartó lapok.

Attól, hogy a Habony Árpád, vagy Simicska Lajos által pénzelt, legfeljebb csak nevükben patinás, seggnyalók, pártpropagandisták és droidok által írt és szerkezett szemét mit terjeszt róluk, az ne tévesszen meg senkit!

vértes 2016.02.16. 19:01:09

@csonka balázs: Te szereted provokálni az embereket.

Lord Kilburn 2016.02.16. 19:03:39

@Kampfer: Írásod végére, úgy látom, elgurult a gyógyszer. Pl.:

„És nektek nem kellene ezért folytonosan ránk hányni ezt a libbant pc sületlenséget és ezt az 'européer' baloldali szagú etnogyűköletet!”

Akkor idézek néhány „libbant, pc, européer” sületlent:

„Isten jelen van minden emberben, ezért nem lehet eléggé keresztény az, aki fél az iszlámtól, sőt ellene lázít” - Martin Werlen bencés szerzetes

„Meggyőződésem, hogy az egyháznak fel kell karolnia a kiszolgáltatottakat, az elesetteket, az éhezőket, a segítségre szorulókat. Szent Márton hegyén a névadó védőszentünk példáját is említhetném, aki a köpönyegéből vágott le egy darabot a koldusnak. Ám a kérdés sajnos nem ennyire egyszerű. Először is azt kell megvizsgálni, miért indultak el tömegesen ezek a szerencsétlen emberek. Szétlőtték az országukat? Megölték a rokonaikat? Összedöntötték a házaikat? Akikkel ez történt, ott nincs helye a mérlegelésnek, őket minden áron segíteni kell.” „Pannonhalma ötven embert befogadott.” – Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát

chrisred 2016.02.16. 19:13:32

@Sexual Harassment Panda: Ne hiszem, hogy ez egyik napról a másikra menne. De nálunk is külön törvény vonatkozik a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek, illetve a harmadik országbeli személyek magyarországi tartózkodásáról. És a gyakorlatban az uniós országban dolgozó magyarok nem rendelkeznek olyan okmányokkal, ami alapján jogosultak lennének harmadik országbeliként a kilencven napon túli tartózkodásra.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2016.02.16. 19:14:15

@Lord Kilburn: "A német média szapulását, hitelességének megkérdőjelezését sürgősen be kellene fejezni."

izé:

"Utasítást kaptunk arra, hogy a német kormány szája íze szerint pozitívan tudósítsunk a menekültekről és a kancellár menekültpolitikájával kapcsolatos hírekről, nyilatkozta Claudia Zimmermann, a WDR német rádióállomás munkatársa egy holland műsorban - írja a német Tagesspiegel.

A német WDR (Westdeutscher Rundfunk) rádióállomás munkatársa állítja: egyértelmű utasítást kapott egész csapata a német menekültpolitikával kapcsolatban. Zimmermann szerint az összes migráns-közeli témában kínosan figyelniük kellett arra, hogy pozitív színben tüntessék fel a menekülteket. Ezt az irányelvet a kormány a többi közszolgálati csatornával is közölte."

Lord Kilburn 2016.02.16. 19:16:01

@Kampfer: „a világon sehol ne zárják be az ajtót azok előtt, akik egy jobb élet reményében más országokban keresnek menedéket.”

"Arra hívok fel mindenkit, hogy kérjen megbocsátást Istentől azon emberek és intézmények számára, akik bezárják az ajtót a jobb életet, a családot és védelmet keresők előtt" – I. Ferenc

Még egy ilyen megátalkodottan liberálkommunista, pc, egyben magyar- és kereszténygyülölő seggfejet, mint ez a Ferenc pápa, még nem láttam!!! :DDDDD

Nagyorrú Barbi 2016.02.16. 19:17:43

Hülye vagy Balage ecsém! Csípod a migránsokat? Akkor ragadj össze velük! De ne itt, hanem a libsibibsimultikulti nyugaton!
Magyar vagy te egyáltalán? Kétlem! Metélt országban a helyed!

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2016.02.16. 19:23:57

@Lord Kilburn: "a világon sehol ne zárják be az ajtót azok előtt, akik egy jobb élet reményében más országokban keresnek menedéket"

Tudja fene, próbáltál már vízum nélkül beutazni és ott letelepedni egy jobb élet reményében az USA-ba?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 19:25:55

@Lord Kilburn:

"A német média szapulását, hitelességének megkérdőjelezését sürgősen be kellene fejezni. A kölni eseményekről a német média késve tájékoztatott (a szélsőjobboldali, menekültellenes is!!!), de tudtommal a rendőrség tartotta vissza az információkat."

Hazudsz. Egy helyi lap, az Express már elsején beszámolt a zaklatásokról, bár akkor még az elkövetők származásának említése nélkül:

www.express.de/koeln/silvesternacht-hauptbahnhof--junge-frauen-sexuell-belaestigt-23251504

Harmadikán ugyanez a lap további infókat közölt, részlet:

"Katja L. (28) war mit zwei Freundinnen und einem Mann unterwegs. Es war 0.45 Uhr, als sich die Gruppe im Bahnhof traf. Das Ziel: der benachbarte Alte Wartesaal.

„Als wir aus der Bahnhofshalle kamen, waren wir sehr verwundert über die Gruppe, die uns da empfing“, erzählt die Kölnerin. Es handelte sich ausschließlich um junge ausländische Männer. Katja hakte sich bei einer Freundin ein, die andere junge Frau bei ihrem Freund."

www.express.de/koeln/koeln-sexuelle-uebergriffe--opfer-erzaehlt-vom-horror-am-hauptbahnhof-23252186

Ebben már említik, hogy fiatal külföldiek voltak az elkövetők.

Ezzel szemben az országos média csak 5-én adott hírt a zaklatásokról, akkor is az Expressre hivatkozva. Amit ugye már elsején lehetett olvasni, mégis 4 napot vártak a hírrel.

Vagyis hazudsz, amikor a rendőrségre hárítod a felelősséget. Lehet, hogy a rendőrség is visszatartott információkat, ám ez nem mentesíti az országos sajtót (beleértve a televíziót is) a felelősség alól.

tron.encom 2016.02.16. 19:33:47

@Lord Kilburn:
"Nem lehet egy lapon említeni egyetlen magyar médiumot sem pl. a FAZ-zal, vagy a Der Spiegellel. Ezek a második világháború után alapított, SZILÁRD GAZDASÁGI ALAPokon nyugvó, ÚJSÁGÍRÓK által írt és szerkesztett, mértékadó és mértéktartó lapok."

Ó hát persze toljad csak te is a mucsai magyarozást és révedj áhítattal mindenre ami nyugatról jön, de azért hagy ne legyen már mindenki ennyire egyszerű.

Azért látóköröd enyhe tágítására ajánlom figyelmedbe az alábbi könyvet :
bookline.hu/product/home.action?_v=Udo_Ulfkotte_Megvasarolt_ujsagirok&id=278760&type=22

"A pénz, a hatalom és a befolyás mozgatja a világot, és az újságírók is ennek rendelik alá magukat – állítja Udo Ulfkotte német újságíró, a Frankfurter Allgemeine Zeitung volt munkatársa, aki könyvet írt arról, hogyan fizettek neki milliárdosok és lobbisták, hogy cserébe jókat írjon idegen hatalmakról. "

"Megneveztem több olyan cikkemet is, amit a Frankfurter Allgemeine szerkesztőségében a német szövetségi hírszerzés, a BND munkatársai írták az irodámban, ahol 17 éven át volt asztalom. Ezek a cikkek utána az én nevem alatt jelentek meg az újságban."

Benyó-a-genyó 2016.02.16. 19:34:07

Üdv a Társaságnak!

Egy pár dolgot szeretnék megosztani Veletek.

Abban az időben volt, hogy már jöttek tömegével a migránsok és már lehetett olvasni különböző híreket, hogy nem fogadják el az ételt, hogy sokat szemetelnek és felháborító, hogy követelőznek, stb.

Nos. Az egyik volt kollégámmal a migránsokról beszélgettünk, majd hozzátette, hogy bezzeg a magyarok ilyet, meg olyat nem tennének. Nem utasítanák el az ingyen felajánlott ételt, nem lennének agresszívak, stb.

No. Havonta szokott lenni magyar buli a bajor fővárosban. Erre én négy alkalmat szántam az életemből, tanulságos volt (augusztus-szeptember-október-november az úr 2013. évében).

Konklúziók:

1. Durva volt nézni, hogy a negyedik alkalommal, nem mondom, hogy fel voltak fegyverkezve a biztonságiak, de paprika-, vagy gázspray alapfelszerelés volt (esetleg viperának látszó tárgy is).

2. Mind a négyszer verekedés volt.

3. Motozás/zsebürítés a harmadik alkalomtól volt.

Két aranyos sztorim van még:

1. Az egyik verekedés után személyesen volt alkalmam meggyőződni arról, hogy egy honfitársunk a türelmes bajor rendőrnek, természetesen magyarul, mintha otthon egy magyar rendőrnek magyarázna a gyöngyöm, a "Nem én vótam! Higgye' má' el!" és "Ott se vótam!" szólamokat tanította. A német rendőr türelmesen hallgatta. Megértően bólogatva.

A másik történet egy kicsit érdekesebb szerintem. Az egyik kigyúrt, ráncosnyakú atomtudós kb. éjjel 1 körül elüvölti magát a tánctér kellős közepén, túlordítva a huppogást, hogy "Dehát Ő az én k*rv*m!". Majd elindult vérben forgó szemekkel egy adott irányba. Aranyos nem? Már nem volt szomjas a lölköm.

Szóval nem volt unalmas.

Mi a tanulság? Nem vagyunk egyformák. Még a magyarok közül sem mindenki dolgozni akar, továbbá még mi sem egyformán szocializálódtunk.

Nekem sem tetszik teljes mértékben, amit a németek csinálnak a migránsokkal, de ők tudják.

Na szép estét Mindenkinek!

Lord Kilburn 2016.02.16. 19:42:49

@eßemfaßom meg áll: „Zimmermann már évek óta szabadúszó rádiós-újságíró, a WDR szóvivője szerint szavai a lehető legkevésbé sem tükrözik a csatorna hozzáállását.

Az M1 híradóban elhangzott : később a nő azt mondta, hogy nem is úgy van, ahogy mondta. Csak félreértették. Nem ő az első német újságíró, akivel ez történik.”

Ez valahogy lemaradt a végéről, kedves. Ráadásul az orbánista médiából hoztad, amiből folyik a kendőzetlen gyűlöletkeltés.

Továbbra is tartom: egy napi gazda… magyar való… magyar napi újsá… mai magyar idő…helyi idő… megvan: Magyar Idők színvonalat össze sem lehet hasonlítani a Frankfurter Allgemeine Zeitung, vagy egy Le Monde, egy Der Standard, egy Die Welt színvonalával, megbízhatóságával.

És nem azért, mert magyar. Hanem azért, mert Habony Árpád (Orbán Viktor, álnéven).

Ajtony 2016.02.16. 19:51:39

@high up!: hol a pics@ba számít "menekültnek" valaki a hetedik, nyolcadik országban?
Tetszik a gyökér agyadnak, vagy nem, ezek bevándorlók és nem menekültek. De adja isten, hogy Európa iszlamizálódjon, akkor majd azért fogsz sikongatni, mert a sarija....

Kampfer 2016.02.16. 19:56:51

@Lord Kilburn: Üdv!

"A német média szapulását, hitelességének megkérdőjelezését sürgősen be kellene fejezni."

Nos, tudod mit? Eszemben sincs! A német média hitelességét nem én kérdőjeleztem meg, megtette azt saját maga! Többek közt az Ulfkotte is, de az RTL itteni tudósítója is. Továbbá megtették ezt maguk, ahogy és amikor a röszkei és bicskei sztorit tálalták! Ehhez nem kellek én vagy bárki más. Azt a jogot viszont fenntartom, hogy emiatt a német médiát úgy nevezzem hiteltelennek és részrehajlónak, ahogy akarom...! Egyáltalán, miért kellene 'sürgősen befejeznem'...? Mi lesz? A mutti ideküld egy fekete mergát? Vagy mi? Német tulajdonú cégnél dolgozom, elhiheted, hogy milyen most ott a légkör és a hangulat! Tudod, akik októberben és novemberben nagyarccal osztották az észt és ugattak nekünk a toleranciáról és a világ 'haladásáról', most még köszönni is csak lehajtott fejjel a folyosón...! Nagy volt a pofa, csak fedezet nem volt a csekk mögött! Szerintem pedig kapja meg a német média és politika, ami kijár neki! Az nem német előjog, hogy ezerrel ugatnak mindenkinek, miközben egy ostoba és veszélyes kényszerpályára lavírozzák magukat, de más államokat is egyaránt! A minimum, hogy emiatt legalább a korrektségüket és a hitelességüket kérjük számon rajtuk! Ha már homár: ha nekem 'sürgősen be kéne fejeznem' itthon bármit is, csak mert neked nem tetszik valami a német sajtót illető kommentekben, akkor kinek is gurult el és mije...?
Kamp.

Lord Kilburn 2016.02.16. 20:03:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hazudik az édesanyád. Én legfeljebb elnagyoltan, pontatlanul tájékoztattam. Egyébként köszönöm a kiegészítést az Expressből. Akkor menjünk bele a részletekbe:

„A kölni napilap, a Kölner Stadt-Anzeiger már január elseje reggelén – még a rendőrségi közlemény előtt – beszámolt az eseményekről „Szexuális zaklatások szilveszter este“ címen.

Noha ekkor még egyetlen egy feljelentés sem volt, és a rendőrség is csak egyetlen egy esetben tudta a szexuális molesztálást megállapítani, az országos napilapok is átvették a hírt: legelőször éppen a balliberális Süddeutsche Zeitung. A napilap január 2-án „Számos támadás nők ellen szilveszter este Kölnben“ címmel tudósított. Aztán sorra jelentek meg a hírek az Express bulvárnapilaptól a katolikus Rheinische Poston át a neokonzervatív Die Weltig.

Azonban hosszú ideig eleve nem volt tudható sem a támadások mértéke, sem azok elkövetőinek származása. Nem véletlen, hogy az igazán bevándorlóellenes Junge Freiheit hetilap internetes kiadása tényleg több mint négy napot várt a hírrel. Talán róluk elég nehéz elképzelni, hogy balos összeesküvésben vettek volna részt.

A német média részéről egyedül az egyik közszolgálati adó, a ZDF esti híradójának szerkesztőségét érheti bírálat, mert ők valóban kedden, január 5-én számoltak csak be a kölni történtekről. Tegyük hozzá: még akkor is „csak“ egyetlen esetben volt bizonyítható a nemi erőszak. A feljelentésullám csak ezután indult be.”

Remélem, kielégítettem a pontosság iránti vágyadat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 20:08:44

@Lord Kilburn:

"Hazudik az édesanyád. "

Na, ezek után semmibe nem megyünk bele. Engem fikázhatsz, de az anyámat hagyd békén, én sem a te anyádat bántottam. Egy jellemtelen, hazug szar ember vagy.

Kampfer 2016.02.16. 20:09:03

@Lord Kilburn: És ha már az elgurult gyógyszereknél tartunk: ez a nagyformátumú pápóka miért nem emelt szót akkor, amikor olasz tantermekből eltávolíttatták a feszületeket, vagy a norvégoknál a templomokról akarta egyik nagyformátumú reformlelkész leszedni a kereszteket, hogy jó legyen imaháznak a muszlimok számára is...? Tényleg elgurult itt néhány gyógyszer, de nekem max. a vitamintablettám! Hogy te mit szedsz, a te dolgod. Hogy hogyan nyalod be a faz és hasonló társaik irományaid, megint a te dolgod. De neked is ajánlanám figyelmedbe azt az aprócska tényt, hogy ha valaki esetleg rühelli a migránsokat vagy akár az őket mosdató politikai és média köröket, az nem biztos, hogy az M1 híradóját kell hogy nézze ehhez!
A rokonaimnak hiszek. A barátaimnak és az ő (német!) rokonainak szintén! A saját szememnek szintén. Tavaly hónapokig volt szerencsém itt a lakókörnyezetemben megtapasztalni ezt a buckalakó hordát! Valamiért nem a retektévé és az atv híradója sejlett föl előttem, amikor a való világban itt voltak körülöttem! Szóval szerintem nyugodtan visszavehetsz te is!
A pápa és egyebek is idézgethetnek itt mindenféle szépet és jót, te is idekopizhatsz, amit csak akarsz! De ha ez ellentétes a TAPASZTALATTAL, akkor esélytelen az érvelésed! És ha egy médium a tapasztaltakkal és látottakkal ellentéte dolgokról akar engem meggyőzni, elhallgaz és kendőzni próbál tényeket, akkor az számomra hazug és hiteltelen! A pápa, a mutti és egyéb ballib megmondóemberek minden igyekezete ellenére! Ez így megvan?
Üdv!
Kamp.

Lord Kilburn 2016.02.16. 20:10:27

@tron.encom: "A pénz, a hatalom és a befolyás mozgatja a világot, és az újságírók is ennek rendelik alá magukat – állítja Udo Ulfkotte német újságíró, a Frankfurter Allgemeine Zeitung volt munkatársa, aki könyvet írt arról, hogyan fizettek neki milliárdosok és lobbisták, hogy cserébe jókat írjon idegen hatalmakról. "

Aha, persze. Ez, kérlek alássan, egy nagy, büdös konteó:

„A magyar kormánypárti lapokban – főleg a futóbolond Udo Ulfkotte könyve óta, amelyet egy neoprotestáns szekta kiadója fordított le magyarra – elterjedt vélemény, hogy a német média elhallgat és/vagy elferdít. E pártirányításra kitalált toposzra – kisebbrendűségi komplexusaikon kívül – azért van szükségük, hogy a kormányukat és pártjukat érő esetleges kritikákat érvek nélkül visszaverhessék.”

Ez meg szerintem a valóság. De legalábbis sokkal közelebb áll hozzá:

„A Frankfurter Allgemeine Zeitung-ot 1949-ben alapították. Az újság a kezdetektől törekedett arra, hogy „függetlenként” mutassa fel magát. Már a F.A.Z. társadalmi szerződésében megfogalmazták, hogy: „A Frankfurter Allgemeine Zeitungot vezetni kell teljes függetlenségben kormányok, pártok és érdekcsoportok befolyásolása nélkül, mert ez vezet a liberális-polgári alaphoz.” A társadalmi szerződés többi pontja között van olyan, ami azt taglalja, mi tehet egy újságot szabaddá és függetlenné. Eszerint kell egy „bölcs alkotmány, ügyes fejek akik a lapot vezetik, és stabil financiális alapok.-mint nálunk a F.A.Z.-nál.” A két utóbbi tényező biztosítása érdekében ennél a médiumnál egy az 1959-es években létrehozott kiadó bizottságot és egy alapítványt is létrehoztak. Ez az úgynevezett: FAZIT-Stiftung. Ez a szervezet tartja fent az újság nagy részét és védi azt az ideológiát, amelyet gazdasági - politikai függetlenségnek neveznek.”

Lord Kilburn 2016.02.16. 20:17:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egy ilyen kezdésre, „Hazudsz.” mi a korrekt válasz? Jó, lehet, hogy a „Hazudik az édesanyád.” csak fokozza az agressziót.

Akkor térjünk inkább vissza a pc-hez? :DDDDD

Millerdraft 2016.02.16. 20:17:37

A németek egy-két generációval ezelőtt megöltek 6 millió zsidót. Köztük nagy számban tudósokat, művészeket, orvosokat, és rengeteg gyereket. Most ugyan ez a nép a hiányzó 6 millió helyére intéz nekünk néhány millió ingyenélő, iskolázatlan, erőszakos iszlám hívőt. Remélem nem csak én érzem úgy, hogy most már kiszállhatnának Európa demográfiai formálásából.

chrisred 2016.02.16. 20:30:01

@eßemfaßom meg áll: ...mert különben? Mi történt azzal, aki nem engedelmeskedett, urambocsá, a nyilvánosság elé tálalta ezt a sztorit?

Lord Kilburn 2016.02.16. 20:31:22

@Kampfer:
@tron.encom:
Itt egy link, ha gondoljátok olvasgassatok bele.

szakirodalom.atlatszo.hu/2015/05/23/miert-a-hit-gyulekezete-adta-ki-magyarul-udo-ulfkotte-konteoit/

Utána – ha gondoljátok – beszélgethetünk Udo Ulfkotte elmeállapotáról.

tron.encom 2016.02.16. 20:34:41

@Lord Kilburn:
"Aha, persze. Ez, kérlek alássan, egy nagy, büdös konteó:"

Úgy egyébként tisztában vagy a szavak jelentésével néha amiket használsz ?
Konteó B+, az :)
17 évig dolgozott a pali az általad szentként tisztel FAZ nál. Kb az is m1 színvonal csak másoktól kapják a pénzt. De mondom, én valahol csodálom az ilyen felnőtt gyerekeket akik még hisznek a mesékben, a hős rendíthetetlen igazmondó juhászban mint a FAZ.

Ha már a már rendkívül mértékadó Techet Péter :) szintén rednkívül mértékadó hvg-s cikkéből idéztél,
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20160115_Miert_hallgatja_el_a_magyar_sajto_hogy_se
remélem azért a Választ is elolvastad rá, mert ott bizony a Petit és a szösszenetét is szarrá alázzák
valasz.hu/itthon/ki-hazudik-es-mirol-valasz-a-hvghu-nak-116893

Ajtony 2016.02.16. 20:37:05

@Lord Kilburn: tehát, német sajtó, német rendőrség - a social-media elkezdte hozni a telefonokkal rögzített videókat. Cirka két napig a német sajtó hallgatott róla. A német nők a szégyen, a snájdig PC hangulat, és a rendőrség bagatellizáló hozzáállása miatt egyszerűen nem mertek feljelentést tenni.

A német sajtó, amikor már ott is elkezdett a kuruc.info-s hangulat kialakulni, kénytelen volt közzétenni a saját felvételeiket, a rendőrségen meg sok rendőr megunva a hivatalos, parancsba kapott kussolást, elkezdett a saját szakállára nyilatkozni - persze névtelenül, mert a "liberális Németországban" egyszerűen féltek.

A sajtó egyre több munkatársa vallotta be, hogy hatalmas nyomás nehezedik rájuk - a menekültekkel kapcsolatos hírekből csak a bociszemű gyerekek mutogatását fogadja a hatalom. Uflottke óta meg tudjuk, hogy a német sajtó "szabad".

Nincs azzal probléma, hogy te másképp gondolkodsz, mindössze az a gond, hogy mosdatod a "szerecseneket" valódi és átvitt értelemben is

Lord Kilburn 2016.02.16. 20:37:24

@eßemfaßom meg áll: Atyám, irgalmazz!

Te vitázol a pápával? :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 20:42:54

@Lord Kilburn:

Ugyan, kiskócsag, inkább mostantól szűrlek.

Tamáspatrik 2016.02.16. 20:43:03

Jó cikk, helyenként kissé talán túl provokatív megfogalmazásokkal. Nem létezik szinte sohasem egyetlen "igazság" csak sokféle nézőpont.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.02.16. 20:47:13

Khm, akik itt Merkel bukásáról huhognak, nos, nem fog megbukni, nem fogják megbuktatni ebben a ciklusban. A következő ciklusban meg nem is szándékszik indulni. Ezt már 2 éve kijelentette, amikor a menekültek a fasorban sem voltak.
Különben, akik itt a CDU-CSU bukásának szurkolnak, nagyon nincsenek tisztában a német belpolitikai helyzettel. Az, hogy az AFD megerősödött átmenetileg, az kb. olyan szinten tényező, mint amikor tavaly a Jobbik erősödött meg átmenetileg, köszenhetően annak, hogy Orbán Budapest kellős közepén tanyáztatta a migránsokat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.16. 20:47:29

@Ajtony:

"A német nők a szégyen, a snájdig PC hangulat, és a rendőrség bagatellizáló hozzáállása miatt egyszerűen nem mertek feljelentést tenni."

Hasonló ment nagyban, mint annál a migránssegítő szervezetnél, amely megtiltotta az egyik női munkatársának, hogy feljelentse azt a migránst, aki megerőszakolta. Csak ez esetben nem közvetlen tiltás volt, hanem az egész országban uralkozó véleményterror.

Tisztességes Természettudomány 2016.02.16. 20:52:22

A német rendőrség megállapítja, hogy a migránsok tömegesen bűnöznek.
A német akadémia megállapítja, hogy a migránsok többsége alacsony képzettségű, nem alkalmas a szofisztikált munkára.
A német szociológusok megállapítják, hogy a migránsok integrálása 40-50 év távlatából nem sikerült sehol az EU-ban.

Agyas nép.

A magyarok ezt első látásra megmondták, és senki nem hitte el. Talán néha érdemes az előítéletekre hallgatni, és nem a polkorrekt mesékre - mégha a végén kiderül is, hogy mi van a palacsintában.

Tisztességes Természettudomány 2016.02.16. 20:58:04

Merkelről pedig már komolyan nem is tudom, mit higgyek. Annyira irracionális a viselkedése, mintha tényleg hátulról irányítanák. Például az amcsik, akik szeretnék az EU fölött növelni a befolyásukat, és egy milliós lázongó muszlim tömeg Berlinben alkalmas lehet arra, hogy Merkel behívja az amcsikat "segíteni". Aztán egy kicsit maradnak, hogy Putyin ne érezze magát annyira jól.

A fenti forgatókönyv persze vad sci-fi, de már tényleg nem tudom, hogy mit gondoljak, amikor valaki ennyire látványosan árulja el a népét, vallását és kultúráját mint Merkel.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.02.16. 20:59:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nevek, időpont, helyszín, vagy bár egy aprócska konkrétum, mert ez így urban legend.

Kampfer 2016.02.16. 21:02:32

@Lord Kilburn: Én épp abba olvastam bele, amit Nocraft társunknak írtál! Ezek alapján nyugodtan dögölj is meg, te kis nyomorult! Lehetőleg pc módon és használt faz-zal takarják le européer kihűlt orcád!

A válaszomat egyébként már linkelték is, nyugodtan olvasd el az én kedvemért is! És ha már a januári (egyébként teljesen egyértelmű és bukó) eseten rugózol, mentegetve azt a retek 'német' sajtót (phejj), akkor ismét ajánlanám figyelmedbe a 'kajadobálós', a röszkei és a bicskei sztorik 'német' tálalását! Már ezekért is nyugodtan a jó qrvaanyját a szénnészopott 'német' médiának!
Na, szerintem keresgéld tovább a gurulódat!
De jól is jönne a faz, ha puhább lenne a papírja, most épp jól tudna jönni...
Kamp.

Lord Kilburn 2016.02.16. 21:08:46

@Ajtony: Ez az egész nagyon bűzlik.

Érzékelhetően tövig benyaljátok a hazai kormánypropagandát, a Simicska – Habony – G. Fodor – Bayer sületlenségeket (a Magyar Nemzet előfizetést lemondtátok-e már?), aztán nagy garral ostorozzátok a német médiaszabadság vélelmezett hiányosságait, liberális véleménydiktatúráztok egy jót.

„A német nők a szégyen, a snájdig PC hangulat, és a rendőrség bagatellizáló hozzáállása miatt egyszerűen nem mertek feljelentést tenni.”

Aha, mert a német nők, azok olyanok. Nagyon el vannak maradva feminizmusban meg egyenjogúságban. A szexuális zaklatás is keletről jött fogalom, még nem ért el a németekhez.

„Uflottke óta meg tudjuk, hogy a német sajtó "szabad".”

Szerintem ettől az embertől nem tudhatunk semmit.

„Nincs azzal probléma, hogy te másképp gondolkodsz, mindössze az a gond, hogy mosdatod a "szerecseneket" valódi és átvitt értelemben is”

Igen, tudod Oroszországban lövöldöznek az újságírókra. Kicsit nyugatabbra, Magyarországon politikai háttéremberek építenek napok alatt egész kormánypárti médiabirodalmat, miközben Bayer Zsoltok meg G. Fodor Gáborok újságírónak adják ki magukat benne.

Igen, irigykedve tekintek a német „liberális véleménydiktatúrára”. A sajtó- és véleményszabadság eszményéhez ugyanis sokkal közelebb áll.

Lord Kilburn 2016.02.16. 21:33:37

@Kampfer: Micsoda érzékeny széplelkek vagytok!

Ezt írta a havered, mindjárt mondandója legelejére: „Hazudsz.”

Erre a magamfajta, becsületére érzékeny ezt válaszolja: „Hazudik az édesanyád.” Adekvátul.

Nincs benne semmi közönséges, életellenes, de még csak aránytalan sem.

És aztán jössz te, széplelkű: „Ezek alapján nyugodtan dögölj is meg, te kis nyomorult!”

Közönséges is, életellenes is, ezek miatt meg aránytalan is.

Nem baj, én nem haragszom. Tudom, hogy a Bayertől tanultátok ezt.

Kampfer 2016.02.16. 21:38:29

@Lord Kilburn: Nem kell ehhez a Bayer vagy Ulfkotte! Azt hiszed, te tudod itt az alapigazságot és bárkinek oszthatod itt az észt? Igen, szerintem nyudogtan pusztulj meg...! A faz írja a búcsúztatódat!
No, akkor ignore, te kis szabadsajtós...
Kamp.

("A sajtó- és véleményszabadság eszményéhez ugyanis sokkal közelebb áll. " ... Röszke, Bicske, kajadobálás... Aha! Persze...)

fehérfarkas 2016.02.16. 21:59:44

@jojoka: "A házi orvosom Sri Lankáról érkezett. A fülész orvos akihez járok nigériai néger. Van egy kínai barátom. Mindez hol? Debrecenben! A menekültek nem dolgoznak, így nagy általánosságban. Most ezen mennyire röhögjek? "

Az itt kommentelők többsége soha életében nem látott hús-vér bevándorlót (a kínai éttermesen kívül). Hús-vér élő muszlimot pedig még annyit sem.

Fel sem tudják fogni, hogy bevándorlók és bevándorlók között hatalmas különbségek vannak - sokszor még az ugyanazon országból érkezettek között is (szociális háttér).
Ráadásul Nyugat-Európába sokan mennek máshonnan, de nem Nyugat-Európa a világ legnagyobb migrációs célpontja. A migránsok többsége a saját régiójában levő másik országba megy (Világbank adatai alapján: www.iom.int/world-migration ).
A szír menekültek többsége sem ide jött, hanem a szomszédos országokba (3 millióan Libanon, Törökország, Jordánia, és Irak déli biztonságos része - valamint 8 millióan az országon belül a háborútól kevésbé sújtott területekre, és kb 1 millió jött/jön ide Európába).

Lord Kilburn 2016.02.16. 22:04:36

Kicsit a migránsokhoz kapcsolódik: A minap nézegettem a listát, kinek ajánlhatom adóm egyik 1%-át. Csak egyházakat láttam, meg a Nemzeti Tehetség Programot, ami, lássuk be, nem egyház. Ezzel szúrják ki az ateisták/világi gondolkodók/vallástalanok … szemét.

Pedig ha lenne köztük ilyen: Szkeptikusok Társasága a Vallási Fundamentalizmus Ellen, vagy Ateisták Egyesülete a Világi Gondolkodásért, már tolnám is nekik az 1%-omat.

Lord Kilburn 2016.02.16. 22:09:17

@Kampfer: „No, akkor ignore, te kis szabadsajtós...”

Az „ignore” nálatok azt jelenti, jó éjszakát? :DDD

Mert akkor jó éjt!

Lord Kilburn 2016.02.16. 22:33:44

@Tisztességes Természettudomány: „a világon sehol ne zárják be az ajtót azok előtt, akik egy jobb élet reményében más országokban keresnek menedéket.”

"Arra hívok fel mindenkit, hogy kérjen megbocsátást Istentől azon emberek és intézmények számára, akik bezárják az ajtót a jobb életet, a családot és védelmet keresők előtt"

A fentieket I. Ferenc pápától idéztem. Úgy tudom, Angela Merkel keresztény, talán még katolikus is. Valahol olvastam, hogy menekültpolitikájában keresztény eszmeisége is nagy szerepet játszott.

Szóval, kedves keresztény, konzervatív honfitársaim! Azt véletlenül sem tudjátok elképzelni, hogy Európában van egyetlen keresztény politikus, bizonyos Angela Merkel, méghozzá vezető pozícióban, aki komolyan veszi a vallását?

Egyébként igazatok van, a magyar, magukat kereszténynek hazudó politikusokat elnézve, élükön a miniszterelnökkel, ezt én sem hinném el.

Billy Pilgrim 2016.02.16. 23:00:45

Merkel támogatottsága a korábbi 75%-ról 40% alá zuhant - tehát már csak pár százalékponttal előzi meg Orbán ugyanilyen adatát? Garantált a bukás, kéremszépen :DDD

Krisz11 2016.02.16. 23:48:19

Merkel bukott politikus. Bármelyik korábbi diktátort megszégyenítve homlokegyenest megy szembe a nép akaratával. Ami a nagyobb baj, hogy egész Európa létét is fenyegeti. A történelem szemétdombján a helye.

Krisz11 2016.02.16. 23:56:23

@Lord Kilburn:
"Valahol olvastam, hogy menekültpolitikájában keresztény eszmeisége is nagy szerepet játszott."
Ne dőlj be ilyen hülyeségeknek. Amikor évekkel ezelőtt a magzatgyilkosság könnyítéséről kellett szavazni Merkel és a CDU a támogatók között volt. A kereszténység csak szólam, Valamelyik érsek tiltakozott is, hogy vegyék le a "keresztény" megnevezést, mert méltatlanok erre.
Amúgy Hillary Clinton is szokott adásban is imádkozni, most akkor ő is keresztény?!

Lord Kilburn 2016.02.17. 00:34:54

@Krisz11: „Merkel bukott politikus. … Ami a nagyobb baj, hogy egész Európa létét is fenyegeti. A történelem szemétdombján a helye.”

Ugyan, ne már! Tegyük már helyre a tényeket! Szíria lakossága durván 23 millió. Ebből a környező országokba kb. hárommillió-négymillió menekült át. Az Európába érkezett menekültek száma egymillió párszázezer maximum. Az Európai Unió lakossága ötszázmillió.

Lord Kilburn 2016.02.17. 00:47:33

@Krisz11: De akkor a lényeg:

Engem is idegesít a szabályozatlan, átláthatatlan menekültáradat, az arra felkapaszkodó embercsempészek és gazdasági bevándorlók különösen.

Kiráz a hideg a buta vallásoktól, a vallási fanatizmustól meg egyenesen hányok.

Szinte fáj, hogy az EU ennyire gyenge, hogy képtelen rendet rakni a saját háza táján is.

Csalódással tölt el, hogy a legtöbb moszlim ország az arab tavasz után képtelen a demokratizálódásra, hogy még a világi Törökország is iszlamizálódik, hogy Oroszország milyen gátlástalanul destabilizálja tovább a térséget, a menekültek szaporításával Európát.

Felháborít, hogy a mi gonosz, haszonleső vezetésünk (egyébként a fenti két ország nagy barátja) mennyire gátlástalanul aknázza ki a helyzetet a legócskább gyűlöletkeltés bevetésével, és mennyire bután asszisztál Putyin Európát megosztani igyekvő politikájához.

Végtelenül elszomorít, hogy mindez az EU szétesése felé, a világháborúk idején fénykorát élő nemzetállami európa felé mutat.

lifecracker 2016.02.17. 01:08:45

@Lord Kilburn: Nem ez a lenyeg te majom. A sziriaiak a invazios hadseregnek csak egy kis reszet teszik ki. Egyre tobben fognak jonni, ha nem allitjuk meg oket. Itt legalsobb hangon is tizmillios nagysagrendrol beszelhetunk az elkovetkezo evekben. Ha nem allitjuk meg oket, az osszes kecskebaszo nigger es arab ide akar majd jonni, szazmillios nagysagrend is elkepzelheto.

Mellesleg ugy szaporodnak, ahogy a bakteriumok osztodnak. Egy generacion belul atvehetik az uralmat Nemetorszag felett demokratikus uton, az Egyesult Kiralysag es Franciaorszag max 2 generacio. Azok mar atomfegyverrel rendelkezo orszagok.

Tudom libsikem nehez, de probalj neha kinezni a szaros bilibol. Az elet nem all meg ott, ahol te megrohadsz. Sokak csaladot szeretnenek, es nem akarjak, hogy a gyermekeik ellen jihadot vivjanak ezek az allatok.

Lord Kilburn 2016.02.17. 01:29:51

@lifecracker: Baszki, hogy téged a gyűlölködésedből mennyire nem tudnak kizökkenteni a tények!

„Mellesleg ugy szaporodnak, ahogy a bakteriumok osztodnak.”

Ezt nézd meg: www.youtube.com/watch?v=A4iIjGaOprs

Tényleg érdekes!

Lord Kilburn 2016.02.17. 01:36:34

@lifecracker: „Sokak csaladot szeretnenek, es nem akarjak, hogy a gyermekeik ellen jihadot vivjanak ezek az allatok.”

Ezt úgy mondod, mintha az egész arab világ a dzsihád őrületében tobzódna. Én csak néhány olyan, még igazából országnak sem nevezhető képződményt ismerek, ami dzsihádot vív: pl. az Iszlám Állam, a talibán mozgalom, az Al-Kaida, meg a Boko Haram. Ezek a szervezetek nagyrészt moszlimokat öltek, és ellenük is nagyrészt moszlimok küzdenek, mindenütt.

tralalala 2016.02.17. 01:44:23

Lord Kilburn, nagyon jól érvelsz és vitázol, csak sajnos az a csúnya gondolatom van, hogy
1. Köln előtt azt gondoltad, hogy tömegesen erőszakoló arab hordák csak a csúnya nácik rémálmaiban léteznek,
2. Párizs előtt eltúlzottnak tartottad azt a félelmet, hogy a menekültek közt terroristák is jönnek.
3. Most azt bizonygatod, hogy igazán nem probléma egymillió illegális bevándorló.

Olyan szép tüchtig kis világot vázolsz fel jóságos Németországgal, gonosz Orbánnal és Putyinnal, szegény menekültekkel, hogy az ember szinte sajnálja, hogy konkrétan nem a valóságra épül.

Most is: "Az Európába érkezett menekültek száma egymillió párszázezer maximum".
1. Nem menekült, jórészt illegális bevándorló, ahogy magad is megállapítod.
(1.A A bevándorlással sincs gond, de van ennek elfogadott menete, a zöldhatáron átszökdösés meg magát szírnek hazudás nem ez.)
2. Lesz itt még családegyesítés is, nem áll meg az idő 2016-ban sem (idén mennyien jöttek eddig?), meg hát a demográfiai mutatók is egész mások.
3. Egymillió, amiről TUDUNK, vajon mennyiről nem?

De figyi, most őszintén. Ha Köln, Párizs előtt valaki azt mondta volna, hogy itt robbantások, lövöldözések meg csoportos erőszak lesz, te azt mondtad volna, hogy igen, ez lehet? Vagy azt, hogy á ez hülyeség, és gyanús, hogy náci, aki ezt gondolja?

Ne nekem válaszolj, magadnak.

tralalala 2016.02.17. 01:45:48

@Lord Kilburn: Ez a film egy óra. Gondolod, hogy van akkora hiteled, hogy az ember egy órát rászánjon egy filmre, ami szerinted érdekes? Mi lenne, ha inkább összefoglalnád?

Lord Kilburn 2016.02.17. 02:07:26

@tralalala: Csak sorjában:

„Köln előtt azt gondoltad, hogy tömegesen erőszakoló arab hordák csak a csúnya nácik rémálmaiban léteznek,”

Senki nem mondta, hogy a menekültek mind jámbor bárányok. Egyáltalán nem szabad bagatellizálni a jelenséget. A „tömegesen erőszakoló arab hordák” viszont csúsztatás. És főleg ne tegyünk úgy, mintha a nők elleni erőszakot hazánkba importálni kellene, még parlamenti képviselete is van az asszonyverésnek, Balogh József személyében.

Lord Kilburn 2016.02.17. 02:16:58

@tralalala: „Párizs előtt eltúlzottnak tartottad azt a félelmet, hogy a menekültek közt terroristák is jönnek.”

Most is eltúlzottnak tartom. Az Európában merényelgető iszlám fanatikus terroristák többsége bennszülött, valahányadik generációs volt. Egyébként abban igazad van, hogy Európának sokkal többet kell költenie pl. a titkosszolgálataira.

Egyébként két latin bölcsességet tudok, amit bevándorlással, menekültekkel, ennek a problémahalmaznak a kezelésével kapcsolatban minden politikusnak komolyan kellene vennie:

1. Nam unius linguae uniusque moris regnum, imbecille et fragille est. – Szent István
2. Si fueris Romae, Romano vivito more. – Szent Ambrus

Lord Kilburn 2016.02.17. 02:23:40

@tralalala: „Most azt bizonygatod, hogy igazán nem probléma egymillió illegális bevándorló.”

Dehogy bizonygatom. Soha nem is bizonygattam. Sőt le is írom: Egymillió illegális bevándorló/menekült kurva nagy probléma. Főként ilyen nagy kulturális és világnézeti különbségekkel. Nagy, történelmi kihívás lesz megoldani. De hadd idézzek egyik kedvenc újságírómtól:

„Civilizációk harcának ez igen szerény. A muszlimok se mind elmebeteg szamurájok ugyanis. Nem mintha nem lenne problémás az iszlám összeegyeztetése az európai normákkal. Egyelőre nehezen klappol, de megküzdöttünk már ezzel a feladvánnyal, és ma nem égetnek a keresztények boszorkányt. Viszont aki ma netán Allah nevében veri a feleségét, az attól nem feltétlen akarja felrobbantani a szomszédját koncert közben. Nehéz felbecsülni, hány öngyilkos merénylőt képes toborozni, felszerelni és bevetni az Iszlám Állam, de biztosan sokkal kevesebbet, mint amennyitől ma félünk.”

Lord Kilburn 2016.02.17. 02:29:27

@tralalala: „Lesz itt még családegyesítés is, nem áll meg az idő 2016-ban sem (idén mennyien jöttek eddig?)”

Meg lesz itt még visszatoloncolás is, nagyon remélem. Főleg, akik erőszakoskodnak. Nagyon gyorsan fel kell őket ültetni a visszainduló vonatokra.

Lord Kilburn 2016.02.17. 03:00:59

@tralalala: Próbálok kedvet csinálni.

Banglades sűrűn lakott, népes, szegény, muszlim ország. Szerinted manapság egy bangladesi családban mennyi az átlagos gyerekszám? 2, 3, 4 vagy 5?

A válasz a film első negyedében.

Jó éjszakát!

chrisred 2016.02.17. 04:28:20

@Lord Kilburn: A bűnözőket nem ide-oda kellene szállítgatni, hanem lecsukni.

lifecracker 2016.02.17. 04:41:06

@Lord Kilburn: Nem fogom megnezni, mert abban 100% ig biztos vagyok, hogy a feher oslakosok szaporodasi ratajat minden muszlim orszagban felulmuljak, meg akkor is, ha a legkisebb szamra saccolok. Magyarorszagon a ciganyokat is beleveve a kepbe 1.3 jelenleg. Innentol kezdve teljesn egyertelmu, hogy az etnikai aranyok a feher lakossag rovasara fognak eltolodni.

Honnan veszed egyebkent magadnak a batorsagot, hogy veszelybe sodord az oslakosokat? Kinek kepzeled magad, te takonygomboc? Nincsen neked anyad, vagy norokonod, akit ugyanugy megeroszakolhatnak? Vagy azt hiszed, te setthetetlen vagy, teged nem fog a golyo?

Ne gyere nekem szazalekokkal, hogy keves a valoszinusege annak, hogy pont engem robbantanak fel. Leszarom, felolem 1 millio is megdogolhet ezek kozul, ha egy magyar ember eletet meg tudom menteni, azzal, hogy nem engedem be a szarborueket. Meg a te anyadat is megmentenem ezektol, bar valoszinuleg nem szolgalt ra, ha mar ekkora retardaltat nevelt, mint amekkora te vagy.

En az ilyen moralis imperializmusban tobzodo balos taknyoknak csak azt szoktam mondani, hogy ha ugy erzed segitened kell ezeken az embereken, utald at nekik a fizetesed bizonyos szazalekat, vagy menj oda es segits nekik hazat epiteni, vagy a faszom tudja.

DE!!! Ne az en faszomhoz verdesd a csalant! Ne az zsebembol akarjal titkosszolgalati ellenorzest finanszirozni. En nem azert dolgozok, hogy ezeknek a majmoknak az atvilagitasaert vonjak tolem az adot. Nem akarom a fos nyelvuket hallgatni, mikozben az utcan setalok. Nem akarom a ninjakontosbe tekert dagadt kurvaikat nezegetni, ahogy 3 babakocsit tolnak az utcan az en adombol fininszirozott kis seggnugatjaikkal megtoltve. Nem akarok allni a buszon azert, mert egy balna nigger elfoglalja a helyet. Nem akarok pro-saria tunteteseket se latni.

Ha ez kell neked te fereg akkor menjel ki hozzajuk. De ne akard oket idehozni.

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.17. 08:20:01

@Kampfer:

Korrektül rávilágítottál a poszter elfogultságára.

Kár hogy nem fogsz a felvetésekre választ kapni.

Ballib Cenzúrázók Réme 2016.02.17. 08:25:24

@Lord Kilburn:

"Az Európában merényelgető iszlám fanatikus terroristák többsége bennszülött, valahányadik generációs volt. "

És ez miért jó nekik ? Megjegyzem a valahanyadik konkrétan maximum három.

A tapasztalat azt mutatja, hogy mindenhol ahol iszlámok laknak többségben, ott a 10-20%-nyi lakos bármikor képes radikalizálódni annyira, hogy kiirtsanak mindenkit, aki nekik nem tetszik.
Iraktól, Líbián keresztül, Szíriáig.

Semmiben nem különböznek az ide települtek.
Közöttük és leszármozattaik között ugyanennyien és ugyanígy radikalizálódhatnak bármikor.

Nekem pedig nem kell egy nőket alapból megvető, és szemrebbenés nélkül megerőszakoló, potenciális terrorista horda !
Nincs rájuk szükségem..

Neked miért van szükséged rájuk ?
Miért akarod ezeket az ország lakosságára kényszeríteni küldetésszerűen ?
Mi az inspirációd ?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.17. 08:51:32

@Ballib Cenzúrázók Réme:

"Nekem pedig nem kell egy nőket alapból megvető, és szemrebbenés nélkül megerőszakoló, potenciális terrorista horda !
Nincs rájuk szükségem..

Neked miért van szükséged rájuk ?"

Megmondom neked, miért van rájuk szüksége: Azért, mert ő maga is lenézi és megveti a nőket.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.17. 08:57:35

@Krisz11:

"Amikor évekkel ezelőtt a magzatgyilkosság könnyítéséről kellett szavazni Merkel és a CDU a támogatók között volt. A kereszténység csak szólam, "

Jól mondod, Merkelnek és az egész CDU-nak annyi köze van a kereszténységhez, mint Dzsihád Johnnak a felebaráti szeretethez.

Lord Kilburn 2016.02.17. 11:52:05

@chrisred: Jogos. Csak akkor nekünk, európaiaknak kell fizetni a börtönszámlát. Az utaztatás olcsóbb.

Lord Kilburn 2016.02.17. 13:11:30

@Ballib Cenzúrázók Réme: „Neked miért van szükséged rájuk ?
Miért akarod ezeket az ország lakosságára kényszeríteni küldetésszerűen ?
Mi az inspirációd ?”

Dehogy van nekem szükségem menekültekre. Még egyszer leírom: a menekültválságot Európa igen súlyos problémájának tartom. És NINCS SZÜKSÉGEM menekültekre.

Ez nem szükség kérdése. Ez egy helyzet. A kérdés az, hogyan reagálunk rá, hogyan viszonyulunk hozzá.

Szíriában háború van. Kiterjedt, pusztító, már évek óta. Lakosainak kb. már a fele menekült lehet. Legtöbbjük belföldön. Kisebb részük a környező országokban. Még kisebb részük meg idejött, Európába.

Azt én pontosan érzékelem, hogy Orbán legszívesebben nem is NATO drótot húzott volna a déli határon, hanem inkább falat, lőrésekkel. És akkor a lifecracker féle gondolkodásúak mehetnének katasztrófaturistának, röhincsélhetnének „szarbőrűek” mészárlásán. Mondjuk szerintem még odautazniuk sem kéne, mert a saját vérükben tocsogó kis menekült „seggnugát”-okat biztosan nem retusálná ki az M1. Valószínűleg azért nem falat húzott Orbán, mert bár hazánkban sikeresen irtja a liberalizmust meg az emberi jogvédőket, azért még mindig túl nagy liberális meg katolikus „véleményterror” nyomja nyugat felől a vállát.

Szóval ennél az orbáni hozzáállásnál közelebb áll hozzám a nyugati mentalitás. Nem ismerek olyan vállalható erkölcsrendszert, amely megengedi egy menekültválság totális leszarását, negligálását.

Aztán, hogy ideiglenesen adunk menedéket, vagy véglegesen, hogy szétengedjük őket Európában, vagy pl. Görögországból egy bazi nagy menekülttábort csinálunk, azon már lehet vitatkozni. A görög álláspontot borítékolom.

Baldrick68 2016.02.17. 14:17:25

Tegyünk tisztába pár dolgot.

Először is NEM menekültek hanem illegális bevándorlók!
Az európai únió melyik országa határos olyan országgal ahol háború van?

Másodszor, ha valakinek kétségei lennének arról, hogy miért problémás az iszlám európai térhódítása az nézze meg azt a filmet:
www.youtube.com/watch?v=PwI_ohh66h8

Ezt a filmet a német ZDF csinálta és nem a kurucinfó.
Igaz akkor amikor mészárlás volt a franciáknál a szerkesztőségben a wilkommenkultur előtt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.17. 15:25:40

@Baldrick68:

Kb. 2:27-nél az igazgatónő azt mondja, sok visszajelzést kapott más iskolákból is, hogy ugyanazokkal a gondokkal szembesülnek, de nem merik nyilvánosan elmondani. Ennyit a németországi szólásszabadságról, amit inkább agymosott liberális véleményterrornak lehetne nevezni.

Kaváncsi vagyok, vajon a nő a riport után még igazgató-e az iskolában,

Éhes ló 2016.02.17. 16:01:45

Lügenpresse.
Ulfklotte.

Nagyon hülyének kell lenni annak, aki Köln és a 700 feletti felgyújtott migránstanya után még ilyeneket ír, mint a poster.

fehérfarkas 2016.02.17. 17:26:00

@dekoninckxx: "Ha ránézek a világtérképre, azt látom, hogy Európa egy kis paca, sokkal több hely van máshol. Miért is nem arrafelé vándorolnak a menekültek és a gazdasági bevándorlók?"

Mert a valóságban a migránsok többsége nem Európát célozza meg, hanem a saját régióbeli másik országokat. Általában, mert az arab olajországokba 20 millióan mentek, sokan más régiókból (a legnagyobb létszámban: indiaiak, pakik, bangladesiek, filippinók).

Ami miatt megnőtt tavaly az Európába jövők száma, az a közel-keleti háborúk, amelyben a Nyugat nyakig sáros. Igen, nyakig sárosak vagyunk, mert az USA, Anglia, Franciaország és Németország jelentős pénzekkel támogatja a hivatalos szír kormány ellen harcolókat, akiket a Pentagon és a CIA Törökországban és Katarban képez ki gerillahadviselésre. De nemcsak a gazdag nyugati országok sárosak, hanem a szegényebb EU tagok is, mint pl. Bulgária, amely a legnagyobb szovjet gyártmányú fegyverellátója a szélsőségeseknek. Magyarország pedig katonákat küldött Irakba. De azon belül hova? Vajon hova? Az iraki Kurdisztán területére. És mi van az iraki Kurdisztán területén? A MOL olajkoncessziója és olajkútjai. És a magyar média, beleértve a közmédiát is, ezért csupa pozitívan és támogatóan számol be az iraki kurdokról: mert a magyar olajérdek egybeesik a kurdok védelmével, mert az olajmezőink (olajkoncesszióink) ott vannak.
(egyébként a magyar olajvállalatban, a MOL-ban 2 emirátusi és 1 ománi olajcég is a főrészvényesek között van: a magyar olajvállalatnak valamivel több mint 10%-a arabok tulajdonában van;
pont olyanokéban, akik az USÁ-hoz hasonlóan szintén a szír kormány ellen vannak)
És a nyugati katonák aktívan részt vettek Irak, Líbia, Afganisztán szétbombázásában és a kormányaik megdöntéseiben. És jelenleg is részt veszünk a hivatalos szír kormány megdöntési kísérletében és az ellene harcoló külföldi zsoldosok (valójában szélsőségesek és terroristák) támogatásában. Habár a magyar média elhallgatta, de tavaly ősszel a Parlamentben Orbán Viktor magyar miniszterelnök elmondta, hogy Magyarország hivatalosan háborúban áll Szíriával, és a szír diplomatákat is ezért küldtük haza, mert az ellenségnek nyilvánított országgal a diplomáciai kapcsolatokat megszakítottuk. Vagyis a magyar miniszterelnök nyilvánosan a Parlamentben elismerte, hogy nem vagyunk függetlenek és kívülállók a közel-kelet háborúban (mégha a szerepünk Angliához vagy az USÁ-hoz képest eltörpül). Vagyis, amikor itt a migránsellenesek azt kérdik, hogy mi közünk a szír menekültekhez, akkor csak annyi: nekünk is közünk van ahhoz, hogy ők a saját hazájukból menekülni kényszerültek. Az már csak a hullamatek és a számokkal való játszadozás, hogy melyik nyugati ország felelőssége mekkora ebben.
És van még egy dolog, amiben Orbánnak igaza van. Nem a kerítés építésében, mert az nem megoldás. Hanem abban, hogy a szír/iraki/líbiai menekültáradatot kezelni és megoldani csak helyben lehet, és nem itt egy másik kontinensen.
(persze megoldási javaslatot nem tud, és nem is mer tenni, mert az a szövetséges USA érdekével szembe menne - de abban igaza van: amíg a Közel-keleten háború van béke helyett és emberek élőhelyei pusztulnak el a bombák és fegyverek által, addig a menekültkérdést nem lehet megoldani)

chrisred 2016.02.18. 06:12:03

@Lord Kilburn: Vagyis egyszerű gazdasági okai vannak, hogy az évek óta Európában bandázó észak-afrikai söpredék, akik emlékezetessé tették a kölni szilvesztert, nincs már régóta rács mögött?

chrisred 2016.02.18. 06:19:24

@fehérfarkas: És van még egy dolog, amiben Orbánnak igaza van. Nem a kerítés építésében, mert az nem megoldás. Hanem abban, hogy a szír/iraki/líbiai menekültáradatot kezelni és megoldani csak helyben lehet, és nem itt egy másik kontinensen."

Ebben igaza van, de annyiszor és annyifélét mondott a menekültválsággal kapcsolatban, hogy egyszer-kétszer okvetlenül találkoznia kellett a valósággal is. Mint az álló óra, ami naponta egyszer (kétszer) a pontos időt mutatja. Hogy jön ez a verzió ahhoz, hogy az uniós országoknak meg kell hagyni az önálló nemzetállami cselekvés jogát a migrációs válság kezelésében? Abból pont az jön ki, amit írtál, hogy mindenki a saját érdekéért harcol a közel-keleti káoszban, mint mi a kurdisztáni MOL koncessziókért.

fehérfarkas 2016.02.18. 07:44:00

@chrisred:
Pontosan. Mindenki a saját érdekéért harcol a Közel-keleten. Ez évtizedek óta így van, amióta az olajat felfedezték ott. A britek kezdték ezt még a 19. sz-ban, amikor az akkor még az Ottomán Birodalomhoz tartozó Kuvaitot elfoglalták és gyarmatosították. Majd az 1. vh után a teljes Közel-keletet feldarabolták és felosztották egymás között a franciákkal és az oroszokkal (ugyanis Irán északi részét az oroszok foglalták el, így az oroszok is hozzá jutottak közel-keleti területhez, nemcsak a britek és franciák). A 2. vh után meg az USA lett a vezető nagyhatalom a Közel-keleten, és puccsokkal, bábdiktátorokkal, bombázásokkal, megszállással, illetve külföldi fegyveres csoportok (szélsőségesek, terroristák) támogatásával szerez érvényt a közel-keleti külpolitikájának. Hogy a Közel-keleten is emberek élnek? Az az olaj feletti hatalomért küzdőket soha nem érdekelte, és a mostani szír konfliktusban sem érdekli.

Baldrick68 2016.02.18. 09:04:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A többi is fincsi benne.
Amikor a németországban született németül beszélő német útlevéllel rendelkező muszlim gyerek mondja, hogy ő nem fogadja el az alkotmányt hogy a férfi meg a nő egyenlő. :D

Ennyit az integrációról.

Balt 2016.02.29. 10:06:30

@Zsuzsi25: @$$$=$$$: :)) Csatlakoznék, már legalábbis az elvi alapvetéshez. A cikk mérő naiv ostobaság, a német média meg naponta többször leplezik le a ki tudja milyen szándékú ferdítések és dezinformációk kapcsán. Sujtószabadság rulez!

Balt 2016.02.29. 11:25:53

@MEDVE1978: Jó meglátás. A törököket is milyen remekül sikerült integrálni 50 év alatt, pedig ők elég világiasak és eleinte mutattak is némi affinitást a német felé: kitekinto.hu/europa/2012/04/03/a_nemetorszagi_torok_kisebbseg_helyzeterl (Tárgyilagos cikk még bőven a migránskrízis előttről.)

@StanLee: A múlt héten volt itt egy szervizmérnök kolléga BW-ből, hát valahogy nem a német PC vonalat fújta, mikor rákérdeztünk. :)

Balt 2016.02.29. 11:43:42

@tron.encom: @Terézágyú: Soros maga mondta, miért véli érdekének az évi 1 millió migráns Európára szabadítását: ripost.hu/cikk-soros-gyorgy-batoritasaval-jonnek-a-migransok-utikonyvet-kapnak
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/soros_vallalja_hogy_le_akarja_rombolni_a_hatarokat.605454.html

@Brix: Pontosan.

@fércnél maradandóbb: a Bertelsmann meg a Springer kiadók élén Merkel személyes barátnői állnak.

Balt 2016.02.29. 13:12:11

@tron.encom: Jó, de az I. case-nek mi a mozgátja?

@Ad Dio: Így igaz.

@Sexual Harassment Panda: Ha indítják. Az az egyetlen reménye Európának, hogy a tartományi választások észheztérítik a CDU-t, mert a CSU kevésnek látszik ehhez.

@Kampfer: :) Jó.

@StanLee: Azért az elgondolkodtató, hogy miközben milliószám hurráznak a ki tudja honnan jött araboknak, néhány tízezer szerb, albán és montenegrói vendégmunkást meg már hazazsuppoltak.

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Pont ezekkel a szavakkal illettem én is a német médiát. :) Nagy gond lesz ez nekik később, mert itt most végleg kicsorbult a fegyver, amit eddig elég hatékonyan és kéjjel forgattak Mo.-ban.

@jojoka: És mind megfogták őket, különben nem lenne hír. Kerítés nélkül csak a töredéküket.

Balt 2016.02.29. 13:38:15

@J_O_L_A_N: Hehe, az ugye megvan, hogy ez alapjaiban ellentmond a poszt (amúgy valóban valótlan) tartalmának? Az azért nagy szerencse, hogy te legalább megtaláltad az okot a gyűlöletkeltő német médiában. :))

@jojoka: Itt van fentebb egy cikk a törökökről. @Balt: Ma kb. a No.-ban születettek fele nem is beszél németül. De wir schäffen das. Lol.

Balt 2016.02.29. 15:37:12

@high up!: Pakisztáninak nincs menedékjog még No -ban se.

@Medgar: Ez még mindig medgöbbentően sok.

@dîszkorzo: Szokatlan(ul optimista) megközelítés. :) De igaz.

@StanLee: De legalább közben vastagon kitömik euromillárdokal az embercsempész hálózatokat

@Brix: Sajnos ez a helyzet, vagy ez lesz. Európa elrablása történik éppen.

@$pi$: :)))

@Ad Dio: Pont erre jutottam én is, hogy ti. a nagykoalíció (ill. az arányos német választási rendszer) alapjaiban demokrácuaellenes, mert lám, még éveken át esélytelenné teheti a korrekciót bármilyen demokratikus választást tartanak is.

Medgar 2016.02.29. 15:48:25

@chrisred: Ezt a menekültes dolgot átgondolhatnád még egyszer.

Néhány sor vezető gondolat:

2. Cikk
Általános kötelezettségek
Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik,
különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse

6. Cikk
Az ,,azonos körülmények'' fogalma
Az Egyezmény alkalmazásában az ,,azonos körülmények'' fogalom azt jelenti, hogy bármely
követelményt (ideértve az átmeneti tartózkodásra vagy a tartózkodás idtartamára és feltételeire
vonatkozó követelményt), amelyet az egyénnek, ha nem lenne menekült teljesítenie kellene ahhoz, hogy a kérdéses jogot élvezhesse, ténylegesen teljesítenie kell, azon követelmények kivételével, amelyeknek természetüknél fogva a menekült nem tehet eleget.

31. Cikk
A menedéket nyújtó ország területén jogtalanul tartózkodó menekültek

1. A Szerzdő Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sujtják
büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy
szabadságuk az 1. cikkben foglalt meghatározás értelmében veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a
hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket.

2. A Szerzdő Államok nem korlátozzák az ilyen menekültek mozgási szabadságát a szükséges
mértéket meghaladóan és ilyen korlátozásokat csak addig alkalmaznak, amíg jogi helyzetük az illet
országban rendezést nem nyert, illetleg más országba nem nyernek bebocsátást. A Szerzd
Államoknak az ilyen menekültek számára megfelel határidt kell engedélyezni, illetleg a szükséges
támogatást meg kell adni ahhoz, hogy más országba bebocsátást nyerjenek.

www.unhcr-centraleurope.org/hu/pdf/informacioforrasok/egyezmenyek/az-1951-es-egyezmeny-es-az-1967-es-kiegeszito-jegyzokonyv.html

Balt 2016.02.29. 19:04:21

@N. Barbie: Így igaz.

@mérgező: Ha tehát nem akarnak idejönni - és feltételezve, de meg nem engedve: olyan kormányunk van, amely rajong az ötletért, netán az eirópai demokrácia örömére életbe lép a kvóta -akkor erőszakkal fogják őket idezsuppolni? KZ lagerbe kell zárunk őket, vagy akkor már Schengen után visszatartja őket a Grenzepolizei?

Balt 2016.02.29. 19:07:10

@Balt: Ergo: a kvótarendszer egyszer és mindenkorra Schengen végét jelenti, bárki bármit i mond. Persze így is nagyon inog.

Balt 2016.02.29. 19:17:26

@eßemfaßom meg áll: Vagy akár mondjuk bemászni a Vatikánba a kerítésén. :)

Balt 2016.02.29. 19:28:28

@Lord Kilburn: Hahaha, ez a Péter gyerek meghülyült. Tényleg őt hozod "érvnek"? Az amúgy világátott apjától meg kapom közben a migránsvicceket. Lol, de szép is ez!

Balt 2016.02.29. 19:48:40

@Millerdraft: :))) Milyen igaz. :(

@tron.encom: @Balt: :) Valószínűleg valami német igazodni kényszer munkál Péterünkben, mert azt nem hinném, hogy (ott) Simicska-csicska.

@Tisztességes Természettudomány: De hát az amcsik el se mentek '44 óta. :)

@Lord Kilburn: Az apja mondjuk lutheránus pap volt, aki családjával - kis Angie-t is beleértve - Lipcsében települt a legvadabb kommunista időkben. Ettől még persze lehet Angie buzgó katolikus, mindenesetre kissé érdekes oldali kísérlet volt ehhez az NDK KISZ országos szóvivőjének és agit-prop titkárának lenni. De legyünk jóindulatúak és vélelmezett, hogy fedőszervezet volt ez, éppúgy, mint a papának. :)

Balt 2016.02.29. 20:00:46

@Balt: Hamburgból Lipcsébe.

@Lord Kilburn: Németországban tízmillió fölött van a migrációs hátterű bürgerek száma. Mázlijuk van, hogy ezek egy tekintélyes része k-európai, de ugye a fránya demográfia...

@lifecracker: @tralalala: +2 :)

Balt 2016.02.29. 20:19:26

@Lord Kilburn: A vakkomondorost lemondatták, de függetlenként indult az önkormányzatin és nyert. Ilyen ez a demokrácia.

"Az Európában merényelgető iszlám fanatikus terroristák többsége bennszülött, valahányadik generációs volt."

Ha jól sikerül a családegyesítés és/vagy a ficki-ficki tenyészprogram, akkor mondjuk két emberöltő után (náluk 30 év) hány potenciális 3. generációs belső terroristával kell számolni évi 1,5 millió migránst alapul véve?

1. A bennszülött törökök fele nem beszél németül.
2. Ezt mondd a migránsoknak, hátha hát rájuk. :)

Akkor hadd idézzek én is Tóta kómából mintegy elrettentésképpen, mert én nem gondolnám, hogy le kéne atombombázni Afrikát, már csak a mai poros eső miatt se:
w.blog.hu/2007/02/27/a_modest_proposal

Balt 2016.02.29. 20:34:54

@Lord Kilburn: "Nem ismerek olyan vállalható erkölcsrendszert, amely megengedi egy menekültválság totális leszarását, negligálását."

Az ősdemokrata amerikai megvan, ugye? Már azon túl, hogy a jelen válságok előidézői kivétel nélkül: www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/van_uj_javaslat_a_bevandorlas_megallitasara.603131.html

@fehérfarkas: Köszönjük meg a NATO-tagságunknak.

@chrisred: Az NATO-kontingens amúgy.

@Baldrick68: :)) @Balt:

chrisred 2016.03.01. 05:02:03

@Medgar: Igen, pontosan erről volt szó: "...azon követelmények kivételével, amelyeknek természetüknél fogva a menekült nem tehet eleget." Ez a tartalmi különbség a menekült és a bevándorló helyzete között.

chrisred 2016.03.01. 05:04:58

@Balt: Micsoda NATO kontingens?

chrisred 2016.03.01. 06:54:52

@Balt: Már csak az a kérdés, hogy ennek mi köze ahhoz, amit írtam.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.02. 08:05:37

Ajánlom mindenki figyelméve ezt az írást:

index.hu/kulfold/2016/03/02/sziria_oroszorszag_putyin_menekultek_fegyver/

"Breedlove szerint míg korábban valódi menekültek indultak útnak nyugalmasabb területek felé, mára mindennapossá vált, hogy

'Napi gyakorlat, hogy a menedékkérők között bűnözők, terroristák, idegen harcosok jutnak be Európába.'

Szerinte a menekülthullámmal ma már egyre nagyobb számban érkeznek Európába külföldi harcosok és terroristák, akik a menekültválságot használják fel céljaikra, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet beszivárog, és "rákként terjed" a menekülthullámban."

A nácifasisztaxenofób Orbán már hónapok óta mondja ezt. Ki gondolta volna, hogy a patás Orbán keze elér az USA-ig, hogy már a NATO európai erőinek főparancsnoka is Orbánt szajkózza az amerikai szenátus fegyveres erőkkel foglalkozó bizottsága előtt?