Arra jutottam...

köz+gondolkodás

Családi összefogás a külügyminiszternél

2014. december 19. 09:50 - csonka balázs

Géza, a családfő: - Nagy hírem van, gyerekek, ezért is hívtalak benneteket össze. Pistit holnaptól kinevezik külügyminiszterré.

Testvérek és Imre, a nászember (együtt): - Ó, de jó, igazán örülünk!

Géza: - Egyetlen probléma van csak, ehhez viszont családi összefogás kell. Arra gondoltam, hogy bár a maga erejéből…

Béla, öccs (kaján irigységgel): -…és a seggnyalási képességéből… (hehe)…

Géza (drámaian): - Hagyd abba! Nem most van itt az ideje az idétlenkedésnek! Szóval bár a maga erejéből lett külügyminiszter, ahhoz mégiscsak kicsi még, hogy egy röndös házat vegyen végre a három másik mellé magának, márpedig röndös ház, az kell, jó nagy, különben kiröhögnek a többi külügyminiszterek, akik azért jönnek ide, hogy megnézzék, hogy milyen is az a ház, szóval ezért arra gondoltam, hogy segítsünk a szerencsétlennek, és családi összefogással vegyünk neki egy házikót. Mindenki adja oda neki a megtakarított pénzét.

Laci, öccs: - De én éppen egy használt Babettára gyűjtök.

Imre: - Hát az a helyzet, hogy nálunk is kellene a pénz. A három kisebb gyereknek még nincs cége, csak lakása. Szeretnék venni Audikat is nekik.

Géza: - Nem értitek? Neki kell segítenünk, mert ő a KÜ-LÜGY-MI-NISZ-TER! Kinek volna nagyobb szüksége a pénzre? (A nászemberhez) A te lányodnak, aki csak bukdácsol a szakmunkásképzőben? Vagy annak a hülye fiadnak, a kényszervállalkozónak? Vagy a másik lányodnak, aki tanárnak ment? Miért nem gondolkoztak korábban?! Azt határoztam, hogy a külügyminiszternek adjuk, ő van rászorulva, ő van most a legnagyobb bajban! Ez tök nyilvánvaló. Mindannyiunk kötelessége, hogy a bajban neki segítsünk. Az összetartó család igenis összefog, ha baj van! Meglátjátok, ha nem is a miniszteri fizetéséből, de valamiből majd meghálálja.

Pisti(ke): - Kösz, fater.

Géza (rákacsint): - Ja.

 (függöny)

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://arrajutottam.blog.hu/api/trackback/id/tr106997183

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hogyan kell Putyin diktatúráját a Nyugat módszereivel kiéheztetni - a liberális újságírók szerint? 2014.12.20. 15:48:02

Az oroszoknak secperc alatt végük lesz, ha nem kapnak nyugatról fenyőbútort, mikrosütőt, meg tabletet - állítják az egyik liberális hírportál szerkesztőségében. Hogy miért pont az IKEA-val, a mikrosütővel, meg az okostelefonnal példálóznak? Nyilván az...

Trackback: Előkapta a zsidó kártyát és elsütötte vele a Hanuka-ágyút 2014.12.20. 15:45:59

Zsidóságával kérkedve pózol a médiában egy neofasiszta diktatúrának bélyegzett ország fővárosában Goodfriend ügyvivő. Bármit megtenne már, hogy a magyar szélsőjobbnál elszakadjon a cérna, kimenjen az utcára, és a lagymatag indítás után végre Magyarorsz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rushman 2014.12.20. 00:35:36

Azon gondolkozom - csak úgy általánosságban -, hogy amikor kiderül a sikkasztás ténye, vajon a család (összefogva) is vállalja majd a börtönt?
Csak mert nem nagyon hallani családokat erősen tiltakozni, hogy "hát mi nem is...". Tehát teljes mellszélességgel asszisztálnak. A családra is vonatkoznak ilyen mentelmi jog-szerű marhaságok?
De hova is gondolok, a korrupt "igazság"szolgáltatásnak köszönhetően sose kell ezen filózni. Mindenki megnyugodhat.

saját macskám 2014.12.20. 08:16:32

csirke a konyhában csiken in dö kicsen

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.12.20. 09:45:45

Poszt megírása elött, nem ártott volna tájékozódni, legalább a ballib médiából:

nol.hu/belfold/szijjarto-apjanak-nem-okozhattak-gondot-a-milliok-1488703

Különösen az MSZP kormánya alatt kifizetett megbízások tették kőgazdaggá.

csonka balázs 2014.12.20. 09:55:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Semmi aktuális politikai felhang nincs. Ez egy egyszerű és életszerű történet, szerintem bármikor, bárkivel (hopp) megtörténhet. Még csak azt sem mondom, hogy Magyarországon...
A konklúziót meg mindenki ízlése szerint vonhatja le.
Ja: elegáns neved van :-)

Dr_utcai_arcos 2014.12.20. 18:00:22

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: És egyébként is, honnan tudod kiről van szó? Látsz valahol országot megnevezve? Egy családnevet leírva? Ez a világ bármely országában játszódhat, csak a te fejedben jött elő egyből a rezsiharcos, hogy ez csak Magyarország lehet. Vagy te Argentínánál is gyurcsányoznál egyet csak a gyircsányozás kedvéért?

micsoda? 2014.12.20. 18:38:47

Karácsony előtti hajrában ezt a posztot értelmezni, nem nekem találták ki.:)

Gyorgy Nagy 2014.12.20. 20:02:48

Az apja ( Szijárto PUBINAK ) feldobott cégeket magyarul egyrohadt SPICLI igy elkerülte a büntetést és ebből adott ( vajon igaz) a szerencsétlen TEHETSÈGTELEN SEGGNYALÓ medencés gyereknek!

hosaka 2014.12.20. 20:36:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Poszt megírása elött, nem ártott volna tájékozódni, legalább a ballib médiából: nol.hu/belfold/szijjarto-apjanak-nem-okozhattak-gondot-a-milliok-1488703 Különösen az MSZP kormánya alatt kifizetett megbízások tették kőgazdaggá."

Enyhítő körülménynek ez nem tűnik alkalmasnak. Ezzel az infóval inkább az ügyész legyél.

hosaka 2014.12.20. 20:46:44

@Dr_utcai_arcos: "... Látsz valahol országot megnevezve? Egy családnevet leírva? Ez a világ bármely országában játszódhat, csak a te fejedben jött elő egyből a rezsiharcos ..."

A számára tetsző, de a történetben nem szereplő neveket már ráírta alkoholos filctollal a monitorjára, hogy "igaza" legyen. Az önszuggesztió csodákra lehet képes, akár meg is gyógyíthat. Vagy még jobban megbetegíthet.

2014.12.20. 22:04:29

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Gyurcsány közokirathamisító adócsaló.... ízlelgetem.... a fideszben a helye!

Szekeres László 2014.12.21. 08:55:33

@csonka balázs: Szomorú, hogy ilyen iszonyatos baromságokat megjelentetnek. Kérdésem: a te családodban nem szokás az összefogás, egymás segítése.

csonka balázs 2014.12.21. 22:35:14

@Szekeres László: Igen, egyetértünk. Ez iszonyatos, és baromság is.
De a mi családunkban NEM szokás 70 milliós ingatlanra összefogni. Ha összefogás nélkül nem megy, akkor szerényebben élünk. Elnézést kérek érte. Talán a többség is így van vele.
Másrészről én attól félek, hogy abban a bizonyos esetben nem összefogás, csupán összefogásra való hivatkozás volt valójában.
Persze van, aki egy csodálatos világban él.
Nem tudom. Ez itt csak egy szépirodalmi mű, még ha szar is. Mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné.